Gerula scrie:Ococi, nu mi-o lua in nume de rau, dar pentru participarea la discutiile de pe aceasta sectiune cred ca ar fi corect sa te prezinti.
In rest, sunt de acord cu faptul ca, si daca se aduna 75 de oameni, nu va fi o confirmare clara a faptului ca "merge divizia B", din motivele pe care le-ai si enuntat.
Chestia cu "indreptarea la anu' " va genera enorm de multa frustrare printre cei care vor fi luptat sa promoveze, dar, probabil, va fi singura solutie.
ococi scrie:In final trebuie sa ne gandim ca tot acest "zbucium" are la baza pasiunea pentru pescuit si toti avem de castigat indiferent unde concuram. Personal nu cred ca impartirea in cele 2 divizii o sa reuseasca sa amplifice participarea la turneu (mai mult decat mersul natural al lucrurilor) dar ma bucur ca a fost pusa in practica pentru ca astfel o sa avem mai mult spatiu pentru pescuit/ deplasare.

Gerula scrie:Cu fix o saptamana inainte de inchiderea inscrierilor, doar 25 de insi au virat banii.
Lumea a inceput deja sa intrebe daca se mai tine concursul
Gerula scrie:Urmeaza concursul de pe Manjesti, cine mai pofteste, cine mai doreste?Deocamdata inteleg ca sunt vreo 15 inscrisi, la o saptamana dupa deschiderea listei.
Cam asta va fi momentul adevarului pentru divizare.

......aici te las pe tine sa calculezi cresterea

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator