13.5 În cazul în care unul din sportivi va fi surprins în timpul concursului în stare de ebrietate,
acesta va fi automat descalificat.
semlecangheorghe scrie:si alta este sa scoti pistolul in antrenamente ,la alt concurent
Adelin scrie:sa sti ca trebuia sa chem politia, insa nu am vrut sa iti fac probleme pt o "gluma nesarata" pe care am trecut-o cu vederea.
Adelin scrie:Oricum comportamentul tau e tipic de infractor neprins, care se mai si umfla in pene dupa ce a scapat nereclamat.
Gerula scrie:La indemnul "hai Alois sa discutam niste aspecte"a bagat capul intre urechi si a sunat-o pe nevasta-sa
, sa-i spuna ca am venit langa el si sa se uite ce se intampla
Asa ca am montat camera video pe trepied, incercand sa fac un filmulet de neuitat
. Din nefericire, batea vantul destul de tare si erau valuri, asa ca figura n-a tinut. Am inceput sa aranjez, la 3-4 metri de barca lui, gripul, briceagul, "pistolul "cu gaze"
. Alois parca incerca sa se ascunda in sine
. Pana la urma i-am zis ca n-are rost sa-i fac vreo goanga asa fara martori si am plecat.
Cea mai tare faza s-a consumat pe urma: Alois s-a dus la Tudose sa se planga ca l-am amenintat .![]()
Adelin scrie:Eu am relatat varianta expusa mai sus, insa cealalta parte a negat vehement cum ca ar fi indreptat pistolul spre mine, spunad ca de fapt el doar a verificat daca pistolul nu are cumva glontz pe tzeava.Deci gestul nu a existat!Dupa ce cei doi martori si-au spus puntul de vedere pistolarul a continuat sa nege ca ar fi fost asa.Ce nu stia nimeni insa la acel moment este ca dl.Niculae A. in seara de joi a postat intamplarea pe net, laudandu-se cat e el de barbat ca m-a amenintzat cu arma.Deci ce e mai jenant e ca si-a batut joc de intreaga comisie mintzind ca gestul nu a existat!

pikeman scrie:asa e, o ora si 4 minute, ce nu intelegi tu e ca asta nu dovedeste nimica, intr-adevar in o ora si 4 minute razvan e posibil sa fi pus si o poza cu tine si un peste rapitor de apa dulce over 3kg din Romania dar eu nu am vazut, la fel cum nu am vazut nici chestia cu ATACul doar mi-a fost comunicata, daca cel invinuit a negat nu pot decat sa ma retrag si sa cer scuzele de rigoare cu sau fara o ora si 4 minute , cu sau fara editare eu doar am lansat o ipoteza oferita de alte 2 persoane care nu s-a adeverit, mai exista cineva care mi-a spus ca el cand a citit postarea la prima ora NU era cuvantul respectiv, deci dau crezare autorului, nu pot sa afirm chestii doar pe zvonuri
pikeman scrie:na, eu nu am vrut sa rascolesc rahatu si diplomat am evitat sa dau nume considerand ca postarea respectiva a fost bazata pe zvonuri si ulterior retrasa/modificata dupa aflarea mai multor informatii si am evitat sa cred ca a fost facuta cu rea intentie. de aceea am avut si o mica revolta la cafenea...acum vad ca altii au vehiculat numele (ceea ce denota ca nu sunt singurul care am observat) si totusi se neaga evenimentele
![]()
pikeman scrie:eu iti zic drept
am intrat dimineatza pe mess si pe rapitori. si un pretin, care e semi-anti-valiimi zice , "ba o taiat ala pe cineva pana la urma"
zic "cine ma" ... "poi stratonov", zic "da de unde ai scoso pasta" ... "poi o scris ala(adica tu) pe rapitori ca a sarit cu - cutitu"
cum deja citisem presa si nu observasem nimicareintru ca na, eram curios ce se vehiculeaza ... cand colo mesajul disparuse
poate altcineva a gasit de cuviinta sa il stearga, cert e ca mesajul de la prima ora a disparut, ca de aia am si zis ca se arunca - cu zvonuri
daca nu este adevarat ce scriu eu aci , imi cer scuze fata de tine, chiar nu am avut si nu vreau sa initiez nicio polemica, eu nu am pomenit numele tau (desi asa am primit si eu informatia) si prima data l-am vazut vehiculat de gerula, cine i-a zis lui insamna ca a cetit si el ... tu sti m-ai bine daca ti-a disparut un mesaj
mentionez ca afirmatia a mai fost secondata de cineva mai pe la pranz zicandu-mi ca ai folosti expresia "atacat"
eu am afirmat si la arena doar asta3. a disparut o postare a cuiva, sti tu mai bine cine in care zicea aici pe forum ca "a atacat cu cutitul"...pentru ce? la ce folos? nu stie nimeni, se dau telefoane? ok, atunci daca nu sti concret, de ce scri? nu tu, acel cineva...numa de idee Wink
si catre tine:Razvan, am zis ca putem discuta cu totii unde trebuie, nu peste tot, daca e cazul si vreti sa mediatizati peste tot e treaba si dreptul vostru, dar de la postarea cu atacul (care a disparut) pana la diplomatia de pe wsbteam.com ... cale lunga. Paradoxul este ca vorbind cu domnul presedinte si relatand faptele relatarile celor prezenti difera. De aceea intreb voi care versiune o zvoniti? Sau nu puteti astepta elucidarea cazului?
daca versiunea ta este alta, f bine, nu am folosit numele tau pentru ca eu pur si simplu nu am dovada
inca o data scuze daca am fost indus in eroare de cele doua personaje
razvan m. scrie:razvan m. scrie: Domnul vicepresedinte al Federatiei, Vaentin Stratonov a excelat din nou prin sportivitate, asa cum deja ne-am obisnuit. In urma unei altercatii ce a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, la etapa LRS de la Siriu, a amenintat cu cutitul cativa concurenti. S-a ales cu descalificarea din concurs si suspendarea din competitiile organizate de LRS pe anul in curs.![]()
![]()
Iata cum, la interval de doar cateva luni, o a doua persoana din varful federatiei este implicata intr-o incaierare. Se pare ca dosarul penal chiar este un punct obligatoriu in CV pentru a accede intr-o functie de varf la Federatia lui peste !!!![]()
![]()
![]()
Asta este primul mesaj pe care l-am postat pe aceasta tema. Nu am scris nimic pana in momentul in care am auzit povestea din mai multe surse. Iar mesajul nu a fost modificat.
Dupa cum vezi, la 4 minute dupa ce am postat, mesajul a fost citat de userul d4md3od ( http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=150 ). Deci nu mai incape in discutie faptul ca l-as fi modificat ulterior.
Iti accept scuzele fara resentimente.
pikeman scrie:le ai fara nicio problema![]()
deci sincer imi cer scuze
pikeman scrie:eu iti zic drept
am intrat dimineatza pe mess si pe rapitori. si un pretin, care e semi-anti-valiimi zice , "ba o taiat ala pe cineva pana la urma"
zic "cine ma" ... "poi stratonov", zic "da de unde ai scoso pasta" ... "poi o scris ala(adica tu) pe rapitori ca a sarit cu - cutitu"
cum deja citisem presa si nu observasem nimicareintru ca na, eram curios ce se vehiculeaza ... cand colo mesajul disparuse
poate altcineva a gasit de cuviinta sa il stearga, cert e ca mesajul de la prima ora a disparut, ca de aia am si zis ca se arunca - cu zvonuri
Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator