Divizia B a LRS: doar 39 de concurenti + bataie intre betivi

La rapitori si nu numai

Divizia B a LRS: doar 39 de concurenti + bataie intre betivi

Mesajde Gerula pe August 8th, 2011, 5:27 pm

Concursul de la Siriu s-a dovedit a fi un adevarat moment al adevarului pentru divizia B a LRS: doar 39 de oameni au participat efectiv la concurs, lucru care demonstreaza, daca mai era nevoie, ca ideea existentei unei "anticamere" pentru o asa-zisa divizie de elita a LRS este nascuta moarta, din motive pe care nu mai are rost sa le reiau aici.

In plus, la Siriu s-a consumat si un moment absolut penibil: cel al unui caft produs nu in mod lucid, intre oameni care chiar au ceva de impartit/nu se mai suporta samd, ci intre betivi, la ora 1 noaptea. In tampenia lui fulminanta, bietul pokemon a spus un lucru in esenta corect, si anume ca nu conteaza cine cu cine s-a batut, dar desigur ca nu a fost in stare, din prostie si/sau slugarnicie, sa duca ideea pana la capat.
Si asta pentru simplul motiv ca regulamentul LRS prevedea la un moment dat cate ceva impotriva consumului excesiv de alcool, dar respectivele prevederi au fost scoase "strategic" dupa ce s-a constatat ca nu pot fi puse in practica, din cauza ca numarul celor care confunda un concurs de pescuit cu o ocazie de a-si bea mintile este prea mare.

Asa ca, pana la urma, ceea ce era logic sa se intample s-a intamplat, si "socializarea" in jurul sticlei s-a transformat in incaierare. Responsabilitatea revenind, zic eu, in egala masura atat participantilor la bataie cat si "mintilor intunecate" care au produs un regulament in care consumul de alcool LA UN CONCURS nu mai este sanctionat in nici un fel.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Divizia B a LRS: doar 39 de concurenti + bataie intre betivi

Mesajde Gerula pe August 9th, 2011, 12:05 am

Evident, vuvuzelele deselate de atata folosire ale WSB urla de durere ca nu dau nume samd :lol: :lol: :lol: In prostia lor, idiotii astia probabil ca nici macar nu inteleg gravitatea faptului ca din regulamentul LRS au fost scoase interdictiile referitoare la consumul excesiv de alcool. Dupa cum nu inteleg probabil nici faptul ca, daca se ajungea la vatamari corporale grave sau mai rau, raspunderea (nu numai morala) ar fi revenit si organizatorilor si celor care au intocmit regulamentul in baza caruia s-a organizat concursul.

Cum ar fi sa curga bautura in valuri in satul olimpic? :lol: :lol: :lol: Isi poate imagina cineva asa ceva?

Dar na, asa se intampla cand fac regulamente sportive insi care n-au avut in viata lor vreo treaba cu sportul de performanta, si carora nici nu le trece prin cap ce se intampla cand amesteci alcoolul cu inerentele frecusuri/orgolii/neintelegeri care apar in cadrul unei competitii...
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 9th, 2011, 8:29 am

Si inca o chestie: in imbecilitatea lor cu care ne-am obisnuit, vuvuzelele deselate ma acuza ca umblu cu manusi in cazul asta :lol: :lol: :lol:

Asa e, de-aia i-am zis "incaierare intre betivi", pentru ca umblu cu manusi, nu? :roll:

Ce n-ar vrea tampitii astia sa se inteleaga clar din acest caz este ca vina lui X sau a lui Y, care au baut pana n-au mai putut si apoi au sarit unii la altii, N-AR FI PUTUT EXISTA DACA ERA INTERZIS CONSUMUL DE ALCOOL IN TABARA COMPETITIEI. Interdictie care, nu-i asa, le-ar permite oamenilor normali sa-si ia cu ei nevestele si copiii, dar care i-ar deranja grav pe cativa impatimiti ai sticlei...
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe August 9th, 2011, 8:52 am

Este interzis. CAp. XIII, art. 13.5 - Securitate din Regulament, dar se pare ca nu este cunoscut de organizatori. Are si o sanctiune, destul de dura. Dar, conform prietenului tau Adelin, se pare ca de vina este Popescu. :lol: :lol: :lol:
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe August 9th, 2011, 11:48 am

Gresesti apropo de regulament:

13.5 În cazul în care unul din sportivi va fi surprins în timpul concursului în stare de ebrietate,
acesta va fi automat descalificat.

Nu mai exista nici o prevedere referitoare la starea de ebrietate in tabara. Cu alte cuvinte, au dat liber la betii in ceea ce vor sa fie tabara unei competitii oficiale :roll: .

Cat despre adelina, normal ca pentru ea e de vina Popescu :lol: :lol: :lol: . Eu as paria ca acolo a fost vorba despre o provocare ordinara, pusa la cale din timp, dar cu martori gen pokemon iti dai seama ca adevarul ar fi cam greu de scos la iveala :roll: .

Deja jigodia de iuda mihuta rage de dupa alta clona ca ar fi vorba despre o fapta incriminata de Codul Penal, de parca a stat cineva sa masoare lama ca sa vada daca este vorba despre cutit sau briceag (briceagul nefiind incriminat de lege :D ). De fapt, jigodiile fac ce stiu ele mai bine, sa arunce fumigene, pentru a distrage atentia de la adevarata problema: un regulament care a incurajat betiile crancene, din care oricand poate iesi ceva de genul asta (vreo 80% din crimele comise in Romania se petrec pe fondul consumului excesiv de alcool).
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 9th, 2011, 12:03 pm

P.S. Biata adelina face ea ce face si ajunge (cu clona, desigur :lol: ) iar la incidentul de la Rogojesti :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe scrie:si alta este sa scoti pistolul in antrenamente ,la alt concurent

Draga Adelina, te-a lasat memoria, incidentul ala s-a petrecut joi iar singurul antrenament din program era vineri. Ce fac eu pe o balta publica in afara competitiei e treaba mea si eventual, daca incalc cumva legea, a politiei samd. Cum n-ai avut tupeul sa faci nici o sesizare (de, iudei mihuta nu-i dadea mana sa dea declaratii false la politie, s-a marginit sa depuna marturie mincinoasa in comisia LRS) nu pot a-ti spun decat traditionalul

MARS JAVRA :arrow:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 9th, 2011, 5:52 pm

Evident, biata proasta n-a suportat bocancul virtual luat in gura, si a sarit cu originalul :lol: :lol: :lol:

Adelin scrie:sa sti ca trebuia sa chem politia, insa nu am vrut sa iti fac probleme pt o "gluma nesarata" pe care am trecut-o cu vederea.

Prapaditule, daca puteai tu sa-mi faci ceva imi faceai de 10 ori :lol: :lol: :lol: , problema era ca tot "cazul" tau se baza pe marturia mincinoasa a iudei mihuta. Cand am zis in comisie sa mergem pe apa sa vedem daca de la distanta aia vede iuda mihuta ce tine cineva in mana, a sarit micul imbarligator Gyorg "ca doar nu suntem la politie sa facem reconstituire" :lol: :lol: :lol:

Sunt 8 martori la chestia asta, ai uitat vierme? De-aia n-ai depus tu plangere, pentru ca primul politist cu care mergeam pe balta va baga pe tine si pe mihuta la plangere calomnioasa.

Adelin scrie:Oricum comportamentul tau e tipic de infractor neprins, care se mai si umfla in pene dupa ce a scapat nereclamat.

Homosexual prapadit, eu cu mana mea am scris pe forum la radulescu ce s-a intamplat acolo, chiar in ziua respectiva, si versiunea aia n-a putut-o contrazice pana la urma nimeni, pentru ca asa au stat lucrurile. Te-ai facut mic pe fundul barcii de cand ajunsesem la 5 metri de barca ta, iti bagasesi capul in piept si vorbeai la telefon cu privirea in pamant mai vierme, ce motiv mai aveam sa indrept pistolul spre tine? :lol: :lol: :lol: Uiti ca ai recunoscut chiar tu ca il sunasesi disperat pe Gyorg sa se uite intr-acolo poate "iti trebuie martori"? :lol: :lol: :lol: Iar ala la "proces" a spus strategic ca de la distanta aia "nus e prea vedea"? :lol: :lol: :lol:

Cititi in cele doua screenshoturi cele doua versiuni despre incidentul de la Rogojesti, ca sa intelegeti cum merge treaba prin comisiile LRS si pe ce baze se iau decizii de excludere din competitii :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 9th, 2011, 6:21 pm

Ca sa intelegeti mai bine ce gunoaie umane baga oamenii prin comisiile LRS, citez din varianta mea, scrisa pe forumul lui radulescu pe Joi 04 septembrie 2008 9:46 pm

Gerula scrie:La indemnul "hai Alois sa discutam niste aspecte" :lol: a bagat capul intre urechi si a sunat-o pe nevasta-sa :lol: , sa-i spuna ca am venit langa el si sa se uite ce se intampla :lol: Asa ca am montat camera video pe trepied, incercand sa fac un filmulet de neuitat :lol: . Din nefericire, batea vantul destul de tare si erau valuri, asa ca figura n-a tinut. Am inceput sa aranjez, la 3-4 metri de barca lui, gripul, briceagul, "pistolul "cu gaze" :lol: . Alois parca incerca sa se ascunda in sine :lol: . Pana la urma i-am zis ca n-are rost sa-i fac vreo goanga asa fara martori si am plecat.

Cea mai tare faza s-a consumat pe urma: Alois s-a dus la Tudose sa se planga ca l-am amenintat . :lol:

Dupa PATRU ZILE, gunoiul uman Adelina Avram scrie urmatoarele (sublinierea imi apartine)

Lun 08 septembrie 2008 6:14 pm

Adelin scrie:Eu am relatat varianta expusa mai sus, insa cealalta parte a negat vehement cum ca ar fi indreptat pistolul spre mine, spunad ca de fapt el doar a verificat daca pistolul nu are cumva glontz pe tzeava.Deci gestul nu a existat!Dupa ce cei doi martori si-au spus puntul de vedere pistolarul a continuat sa nege ca ar fi fost asa.Ce nu stia nimeni insa la acel moment este ca dl.Niculae A. in seara de joi a postat intamplarea pe net, laudandu-se cat e el de barbat ca m-a amenintzat cu arma.Deci ce e mai jenant e ca si-a batut joc de intreaga comisie mintzind ca gestul nu a existat!

REMARCATI VA ROG ASEMANAREA IZBITOARE CU CELE INTAMPLATE AZI IN COTETUL LUI RADULESCU, UNDE IUDA MIHUTA A SCRIS CA UNUL DINTRE CONCURENTII DE LA SIRIU I-AR FI ATACAT PE CEILALTI PARTICIPANTI LA INCAIERARE CU CUTITUL. DUPA CARE ADELINA SI-A FOLOSIT PUTERILE DE MODERATOR CA SA-I EDITEZE IUDEI MESAJUL SI SA SCOATA DIN EL POVESTEA CU ATACUL.

Din pacate pentru cele doua vuvuzele deselate (Adelina si iuda mihuta) in cazul Rogojesti am apucat sa fac screenshoturi care dovedesc cum opereaza cele doua jigodii :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
Rogojesti 1.JPG
adelina rogojesti 1.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe August 10th, 2011, 12:28 pm

Gerula, lasa-i pe latraii de meserie, ce s-o intamplat la Siriu ii mult prea grav ca sa mai dam atentie unor nimicuri. N-am fost de fata la batuta, dar din ce-am auzit doi s-or certat si or sarit la bataie, iar al treilea s-o bagat sa ia partea unuia dintre cei doi. Asa ca ala care era singur s-o pomenit la pamant batut mar, si o scos un cutit ca sa-i sperie pe aia care-l cotonogeau doi la unu. N-o atacat pe nimeni cu el, din ce zic aia care or fost de fata nici vorba nu-i de asa ceva.
Dreptatea impartita de CTDA o fost ca al mai vinovat ii ala care o fost batut de doi insi. De ce or judecat asa te las pe tine sa ghicesti.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe August 11th, 2011, 12:07 pm

Aici gresesti, si tocmai am ocazia sa-ti demonstrez asta. Observati va rog cum lucreaza JIGODIA PENALA Razvan "Iuda" Mihuta" :

Imagine

Nenoroctul scrie ca mesajul lui ar fi fost citat DUPA NUMAI PATRU MINUTE de un alt user si ca, implicit, nu avea cum sa fie vazut in timpul asta de cativa useri si apoi sa fie modificat.

Prostul de Pokemon, fara ca macar sa dea click pe linkul furnizat de iuda mihuta, ia de bune cele scrise de jigodie si isi cere scuze :lol: :lol: :lol:

Imagine

Surpriza insa, daca ne uitam la cele doua mesaje mentionate de iuda mihuta, observam ca mesajul lui d4md3od era scris LA O ORA SI PATRU MINUTE dupa cel al iudei, timp arhi-suficient pentru ca jigodia de mihuta sau amicul sau, homosexualul pasiv Adelina, sa editeze mesajul.

Imagine

Asa lucreaza javrele astea, ca tiganii cu "alba-neagra" :lol: :lol: :lol: Si de-aia ma urasc asa de tare, pentru ca, pur si simplu, cu mine nu le merge :lol: :lol: :lol: .

EI BINE, ACUM INTREBATI-VA CU TOTII: DE CE A MINTIT IUDA MIHUTA CA INTRE MESAJE E DIFERENTA DE PATRU MINUTE CAND DE FAPT ERA DE O ORA SI PATRU MINUTE?

A. Pentru ca nu stie cat timp este intre 8.18 si 9.22 :lol: :lol: :lol:

B. Pentru ca scrisese ca a fost vorba despre un ATAC cu cutitul, si-a dat seama ca poate fi dat in judecata pentru asa ceva, si a editat sau a pus sa-i fie editat mesajul, iar acum il prostea in fata pe bietul Pokemon? :D

P.S. Pokemoane, astept scuzele tale pentru toate idioteniile pe care le-ai scris vreodata despre mine :D :lol: :lol:
Si daca ai un dram de barbatie in tine si nu esti o carpa nenorocita, pune link la postarea asta exact acolo unde te-a pus iuda mihuta sa-ti ceri scuze dupa ce te-a facut ca la alba-neagra :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 11th, 2011, 1:20 pm

Desigur, avand in vedere subita tacere a pokemonului, exista si varianta ca era pe mana cu mihuta, si ca scuzele alea le oferise nu din prostie, ci tocmai ca sa inghita toti ceilalti cacealmalua iudei :lol: :lol: :lol: . Adica na, daca omul care formulase acuzatia si-a cerut scuze, de ce si-ar mai fi batut cineva capul sa dea click si sa vada la ce ore au fost postate de fapt mesajele? :lol: :lol: :lol:

Numai ca, in cazul asta, si-au facut socoteala fara mine :D , iar pokemonul va fi demascat drept unul care-si vinde prietenul (persoana despre care mihuta scrisese ca a ATACAT cu cutitul) la prima cotitura... :roll:
Gerula
Site Admin

Mesajde nucus pe August 19th, 2011, 1:59 pm

N-ai prea nimert-o cu Pikeman :D !
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe August 19th, 2011, 3:16 pm

Nu? :lol: :lol: :lol: Eu unul n-am vazut sa fi suflat o vorbulita in cotetul lui rasulescu despre faptul ca mihuta l-a facut ca la alba-neagra cu minutele :lol: :lol: :lol:

Ce guita el pe LRS e alta treaba, acolo citesc putini :lol: :lol: :lol: . Pe public, la rasulescu, i-a ridicat la fileu lui Mihuta, cel care scrisese ca prietenul lui pokemon a ATACAT cu cutitul :roll: .
Gerula
Site Admin

Mesajde nucus pe August 20th, 2011, 3:19 pm

Eu ma refeream la ...isi vinde prietenul la prima cotitura... ! Nici pe departe nu e asa !
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe August 20th, 2011, 3:54 pm

O, sigur ca nu :lol: :lol: :lol:

Doar ca iuda mihuta a scris ca prietenul lui pokemon a ATACAT cu cutitul dupa care a pus sa-i fie sters postul, pokemonul in prima faza a subliniat TICALOSIA, dupa care, in cardasie cu iuda mihuta, s-a facut ca accepta alba-neagra cu alea 4 minute care erau de fapt O ORA SI PATRU MINUTE si si-a cerut scuze.

Dupa care, cand escrocheria a fost data in vileag de mine, a tacut ca mortu-n papusoi. :lol: :lol: :lol:

Sigur, asta nu e vanzare :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 20th, 2011, 6:10 pm

Fiia tent cum isi da singur palme trogloditul :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie:asa e, o ora si 4 minute, ce nu intelegi tu e ca asta nu dovedeste nimica, intr-adevar in o ora si 4 minute razvan e posibil sa fi pus si o poza cu tine si un peste rapitor de apa dulce over 3kg din Romania dar eu nu am vazut, la fel cum nu am vazut nici chestia cu ATACul doar mi-a fost comunicata, daca cel invinuit a negat nu pot decat sa ma retrag si sa cer scuzele de rigoare cu sau fara o ora si 4 minute , cu sau fara editare eu doar am lansat o ipoteza oferita de alte 2 persoane care nu s-a adeverit, mai exista cineva care mi-a spus ca el cand a citit postarea la prima ora NU era cuvantul respectiv, deci dau crezare autorului, nu pot sa afirm chestii doar pe zvonuri

Mai javra cretina, dialogul dintre tine si iuda mihuta a fost asta :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie:na, eu nu am vrut sa rascolesc rahatu si diplomat am evitat sa dau nume considerand ca postarea respectiva a fost bazata pe zvonuri si ulterior retrasa/modificata dupa aflarea mai multor informatii si am evitat sa cred ca a fost facuta cu rea intentie. de aceea am avut si o mica revolta la cafenea...acum vad ca altii au vehiculat numele (ceea ce denota ca nu sunt singurul care am observat) si totusi se neaga evenimentele
:(

pikeman scrie:eu iti zic drept

am intrat dimineatza pe mess si pe rapitori. si un pretin, care e semi-anti-vali :lol: imi zice , "ba o taiat ala pe cineva pana la urma"
zic "cine ma" ... "poi stratonov", zic "da de unde ai scoso pasta" ... "poi o scris ala(adica tu) pe rapitori ca a sarit cu - cutitu"

cum deja citisem presa si nu observasem nimica :lol: reintru ca na, eram curios ce se vehiculeaza ... cand colo mesajul disparuse

poate altcineva a gasit de cuviinta sa il stearga, cert e ca mesajul de la prima ora a disparut, ca de aia am si zis ca se arunca - cu zvonuri

daca nu este adevarat ce scriu eu aci , imi cer scuze fata de tine, chiar nu am avut si nu vreau sa initiez nicio polemica, eu nu am pomenit numele tau (desi asa am primit si eu informatia) si prima data l-am vazut vehiculat de gerula, cine i-a zis lui insamna ca a cetit si el ... tu sti m-ai bine daca ti-a disparut un mesaj

mentionez ca afirmatia a mai fost secondata de cineva mai pe la pranz zicandu-mi ca ai folosti expresia "atacat"

eu am afirmat si la arena doar asta
3. a disparut o postare a cuiva, sti tu mai bine cine in care zicea aici pe forum ca "a atacat cu cutitul"...pentru ce? la ce folos? nu stie nimeni, se dau telefoane? ok, atunci daca nu sti concret, de ce scri? nu tu, acel cineva...numa de idee Wink

si catre tine:

Razvan, am zis ca putem discuta cu totii unde trebuie, nu peste tot, daca e cazul si vreti sa mediatizati peste tot e treaba si dreptul vostru, dar de la postarea cu atacul (care a disparut) pana la diplomatia de pe wsbteam.com ... cale lunga. Paradoxul este ca vorbind cu domnul presedinte si relatand faptele relatarile celor prezenti difera. De aceea intreb voi care versiune o zvoniti? Sau nu puteti astepta elucidarea cazului?

daca versiunea ta este alta, f bine, nu am folosit numele tau pentru ca eu pur si simplu nu am dovada
inca o data scuze daca am fost indus in eroare de cele doua personaje :wink:

razvan m. scrie:
razvan m. scrie: Domnul vicepresedinte al Federatiei, Vaentin Stratonov a excelat din nou prin sportivitate, asa cum deja ne-am obisnuit. In urma unei altercatii ce a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, la etapa LRS de la Siriu, a amenintat cu cutitul cativa concurenti. S-a ales cu descalificarea din concurs si suspendarea din competitiile organizate de LRS pe anul in curs. :oops: :oops:

Iata cum, la interval de doar cateva luni, o a doua persoana din varful federatiei este implicata intr-o incaierare. Se pare ca dosarul penal chiar este un punct obligatoriu in CV pentru a accede intr-o functie de varf la Federatia lui peste !!! :oops: :oops: :oops:

Asta este primul mesaj pe care l-am postat pe aceasta tema. Nu am scris nimic pana in momentul in care am auzit povestea din mai multe surse. Iar mesajul nu a fost modificat.
Dupa cum vezi, la 4 minute dupa ce am postat, mesajul a fost citat de userul d4md3od ( http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=150 ). Deci nu mai incape in discutie faptul ca l-as fi modificat ulterior.

Iti accept scuzele fara resentimente.

pikeman scrie:le ai fara nicio problema :wink:

deci sincer imi cer scuze :wink:

TAMPIT FARA SCAPARE, CE-TI SPUNE TIE FAPTUL CA IUDA MIHUTA A SCRIS NEGRU PE ALB CA MESAJELE SUNT LA PATRU MINUTE, SI A PREZENTAT ASTA CA ARGUMENT CA NU S-A STERS/EDITAT NIMIC, CAND ELE SUNT LA O ORA SI PATRU MINUTE?

Aici nu mai e vorba de "a zis ala, iar altul zice altceva" e vorba de faptul ca persoana incriminata a prezentat cu buna stiinta un argument fals. Si a facut ciocul mic de tot cand a fost prinsa cu cioara vopsita :lol: :lol: :lol:

Concluzia, mai pokemoane, este ca nu esti altceva decat o javra care si-a vandut prietenul cand acesta a dat de greu.
Gerula
Site Admin

Mesajde nucus pe August 21st, 2011, 9:37 am

Nu inteleg nimic !Eu sustin ca pikeman nu si-a vindut prietenul !Daca nu crezi intreba-l pe prieten! Ca au fost o ora si patru minute sau doar patru minute,ca si-au cerut scuze sau nu ,ce dovedeste asta ???Oare exista doar alb si negru,prieten si dusman,iad si rai...?Acestea sint doar extremele care deobicei sint eliminate!
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe August 21st, 2011, 11:18 am

Eu zic ca-i destul de clar ce s-a intamplat acolo, nu-i vorba de iad si rai, ci de faptul ca un nemernic (iuda mihuta) a scris ca prietenul lui pokemon a ATACAT cu cutitul. Pokemon a aflat asta de la doi martori, inclusiv unul care nu-l prea iubeste pe respectivul prieten.

Uite ce-i scria pokemon iudei mihuta:

pikeman scrie:eu iti zic drept

am intrat dimineatza pe mess si pe rapitori. si un pretin, care e semi-anti-vali :lol: imi zice , "ba o taiat ala pe cineva pana la urma"
zic "cine ma" ... "poi stratonov", zic "da de unde ai scoso pasta" ... "poi o scris ala(adica tu) pe rapitori ca a sarit cu - cutitu
"

cum deja citisem presa si nu observasem nimica :lol: reintru ca na, eram curios ce se vehiculeaza ... cand colo mesajul disparuse

poate altcineva a gasit de cuviinta sa il stearga, cert e ca mesajul de la prima ora a disparut, ca de aia am si zis ca se arunca - cu zvonuri

Replica iudei mihuta a fost ca mesajul ei a fost coitat DUPA NUMAI PATRU MINUTE si ca nu exista timp sa fie editat. Ei, in momentul in care eu am verificat si am descoperit ca erau de fapt O ORA SI PATRU MINUTE, ce ne spune chestia asta? Clar de tot ca iuda mihuta a mintit cu buna stiinta, cautand sa fabrice o explicatie.

Pokemon era dator fata de prietenul lui sa-i dea iudei peste bot cu chestia asta,d ar a tacut malc. Sorry, asta se cheama vanzare.
Gerula
Site Admin

Mesajde nucus pe August 21st, 2011, 2:16 pm

Regret Adrian, dar pikeman a fost defata la toata tarasenia de la Siriu ! Tot ce spui tu cu 64 de minute sau doar 4 minute ,mie nu-mi spune nimic ! E valabil doar "les amis des nos amis sont nos amis" ? sau:cine nu e cu mine e impotriva mea ? Pentru mine nu e valabila niciuna ,chiar daca fata de prima am doar ceva rezerve!
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe August 21st, 2011, 2:25 pm

Nu inteleg ce nu intelegi :D

Nu vorbim de incidentul de la Siriu, vorbim de faptul ca mihuta l-a acuzat pe Vali, in cotetul lui rasulescu, ca a ATACAT cu cutitul.
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit