Decerebratul Dinu Stefan purcede la crearea unei Federatii

La rapitori si nu numai

Decerebratul Dinu Stefan purcede la crearea unei Federatii

Mesajde Gerula pe Ianuarie 31st, 2011, 4:42 pm

Zice-se ca mintile luminate ale LRS si-au unit in acest week-end puterea cognitiva :lol: si au ajuns la concluzia ca nu exista in tara asta om mai potrivit sa infiinteze o federatie decat Dinu Stefan :lol: :lol: :lol: ( Se mai zvoneste ca se incearca si tatonarea pistei Tarus :lol: :lol: :lol: , omul pe care astia l-au injurat ani de zile pe unde au putut :lol: )

Lasand la o parte orice alte considerente, intreb si eu cum e posibil ca un decerebrat notoriu, autorul unor incurcaturi tip Pacala si cand a fost vorba de inregistrarea LRS, sa fie insarcinat cu un asemenea demers? :lol: :lol: :lol: Asta in conditiile in care LRS-ul isi joaca in felul asta absolut ultima carte.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Decerebratul Dinu Stefan purcede la crearea unei Federatii

Mesajde Gerula pe Ianuarie 31st, 2011, 4:44 pm

P.S. Federatia lui Tarus este infiintata ca ONG, nu ca structura sportiva, dar banuiesc ca pe asta nu le-a mai zis-o impostorul iuda mihuta, ca sa le mai dea de doi lei speranta :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 31st, 2011, 5:51 pm

Apropo, tocmai am salvat cele 23 de pagini ale celebrului topic "Tarus promoveaza braconajul?", topic care s-a derulat pe forumul partener media al Ligii Romane de Spinning de pe 25 iulie 2010 pana in momentul de fata. :lol: Si pe care diverse clone celebre, gen "semlecangheorghe", au emis opinii gen "la cum tine Tarus lanseta in mana, prinde doar pestii care vor sa se sinucida" :lol: .

Ar fi pacat, cred, ca Tarus sa nu afle de existenta acestei capodopere si de cine sunt, de fapt, persoanele care au exprimat asemenea opinii despre el, nu? :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Ianuarie 31st, 2011, 6:27 pm

Le doresc succes cu infiintarea federatiei, mai ales ca le-am pus la dispozitie un statut beton, gratuit. Numai ca acest statut a fost legalizat si inregistrat la ANST. As fi curios sa stiu ce denumire va obtine Stefan Dinu de la Registrul National ONG. Ala cu Federatia Romana de Pescuit Sportiv este deja ocupat. :lol: :lol: :lol: Cred ca Marioara ar fi potrivit. Nu?
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 31st, 2011, 6:35 pm

Problema cu denumirea e cea mai mica.

Din pura paranoia, multe cluburi din LRS au fost infiintate doar ca structuri de spinning. Ca sa faca numarul necesar, intai ar trebui sa-si modifice astea statutul, sau, alternativ, sa faca rost de cluburi de crap, de stationar samd care sa adere la initiativa lor.
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Ianuarie 31st, 2011, 6:38 pm

Negativ. Conform legii, nu se poate constitui decat o singura federatie pe ramura de sport. Banuiesti care este aia? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 31st, 2011, 7:08 pm

Ei spera sa te incurce cumva pe traseu. :D
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Februarie 1st, 2011, 7:44 am

Gerula scrie:Ei spera sa te incurce cumva pe traseu. :D

La asta nu pot sa raspund decat prin 2 cuvinte : ex clus. Traseul se face pe soseaua Bucuresti Urziceni si eu nu frecventez zona. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
popescu stefan
trecut prin multe

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit