Hai nu poza in victima abuzata.

Nu considera nimeni ca nu exista Gheorghe Semlecan, persoana pe care o cunosc cativa insi pe cuvantul carora se poate pune baza. Discutia se rezuma la identitatea userului semlecangheorghe, care posteaza din Arad in stil de purtator de cuvant al WSB, desi pe Gheorghe Semlecan nu l-a vazut nimeni pe la vreun concurs de pescuit.
Deocamdata beneficiezi de prezumtia de nevinovatie, altfel nu-ti activam contul. Dar suspiciunile exista.
Referitor la carne, nesimtire nu e s-o pui cu buna stiinta in farfurii, aia ar fi deja ticalosie. Nesimtire e s-o arunci in farfurii fara ca macar sa te uiti la ea. Pentru ca scuza ca "o parte a fost buna" n-am auzit-o decat la Gyorg

.
Acum, avand in vedere ca pe forumul lui rasulescu stalcesti numele site-ului meu, in vreme ce pe-al lui il scrii aici foarte corect, de cate doua ori pe mesaj

, devine foarte clar ca plansetele astea gen "ce-ai domle cu mine?" sunt din cale-afara de penibile.
In concluzie, fie ca esti vreun wsb-ist gures care a luat numele unui pescar din Arad ca sa faca gat incognito, fie ca esti chiar Semlecan Gheorghe care incearca sa-si aranjeze un locsor in WSB, ai face bine sa-ti revizuiesti atitudinea. Daca vrei sa mai postezi aici, desigur.
P.S. Evident ca premiile de 100.000 de euro erau irealizabile, chestie pe care am si punctat-o la vremea respectiva. Concursul insa e cat se poate de realizabil. A, ca nu-i convine lui Tudose, asta e deja alta poveste

. Daca vrei sa discutam despre Pike Challenge, exista un topic dedicat pe acest forum.
Daca incerci si aici manevre gen "sa mutam discutia de la puii stricati ai CPR-ului" la concursul Superpescar, iei 24 de ore pauza. Aici nu-i sat fara caini.