Concursuri in sistem no-cull

La rapitori si nu numai

Concursuri in sistem no-cull

Mesajde Gerula pe Martie 2nd, 2010, 10:43 pm

Daca vi se parea ca regula cu cei mai mari 5 pesti e dura, s-o vedeti pe asta :lol: . Sistem no-cull = puncteaza un numar fix de pesti CARE, ODATA RETINUTI, NU POT FI INLOCUITI PE DURATA MANSEI. Adica daca ai apucat sa-l bagi pe unul in juvelnic, ala e, nu mai ai voie sa-i dai drumul si sa-l tii pe altul in loc.

Evident ca nu se poate aplica decat cu o densitate f mare de arbitri :D . Cred ca la noi ar face unii infarct daca s-ar propune asa ceva :D .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Concursuri in sistem no-cull

Mesajde adrian frunza pe Martie 3rd, 2010, 9:34 am

cred ca s-ar caca pe ei :twisted:
incepe sa devina o caracteristica nationala .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde bogdan72_coco pe Martie 3rd, 2010, 12:42 pm

e mult mai simplu sistemul actual .................tot la sacosa cat mai multi dar sa fie peste limita impusa. astea sunt vise cu cei mai mari 5 . mai nou cind mergem la pescuit ,,,,,,,,,,,,,,,,,,toti cautam numai pesti mici ,ca doar cand ajungi acasa te intreaba vecini ..ce ai prins -si spui cam 55 de bibani ,dar ...............si cind vi de la concurs te intreaba ce loc si cati pesti ai prins de ai venit de locul....... si ce spui????? :idea: 7metri de salau ?????????????? :dance: :dance: :dance: :idea: :idea: e mult mai grav decat pare si nu e rezolvare nici anula asta........
bogdan72_coco
membru nou

Locaţie: bucuresti-ploiesti

Mesajde Gerula pe Martie 3rd, 2010, 2:11 pm

Nu e rezolvare pentru ca, din pacate, membrii mai "marunti" (in sensul de neimplicati in sforariile de la LRS) ai cluburilor nu-si dau seama ca se iau decizii care vin direct impotriva intereselor lor.

Sistemul actual cu "totul la sacosa", desigur si cu limita cat mai mica de dimensiune, favorizeaza un singur stil: curse de viteza spre cele cateva locuri de pe balta unde sunt grupati juvenilii. Daca ai o sponsorizare sau un buzunar mai larg, cat sa-ti iei torqueedo si o barcuta de fibra special pt concurs, deja poti fi 99% sigur ca termini peste toti cei cu pneumatice si motoare normale, cu conditia sa nu fii complet inept dpdv pescaresc.

Ori, Cutarica Ionescu, membru "normal" in clubul cutare, n-o sa dea niciodata banii pe torqueedo&co , deci ar trebui sa aiba tot interesul sa militeze pentru trecerea la sistemul cu cei mai mari 5 pesti. Unde conteaza sa stii sa pescuiesti, nu sa ai cea mai buna dotare pentru concursuri de viteza pe balta. (asta pentru ca deocamdata se concureaza pe balti mici, ca daca s-ar trece la concurs tinut pe 30 de mile de Dunare, cu echipe de 2 si arbitru in fiecare barca, deja s-ar cere bass-boats si in sistem cei mai buni 5 pesti :lol: )
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Martie 3rd, 2010, 5:13 pm

nu cred ca e vreo activitate umana in romania care sa nu fie afectata de manareala ,interese meschine,mita.
ar fi un paradox ca activitatea competitional spinning sa fie exceptia de la regula.
mitici de doi lei obtin o glorie efemera,isi pun insigna in pept,au gasca de pechinezi adulatori +aplaudaci de sezon,castiga campionate mondiale no name si viseaza sa se scoata .
chiar daca apare in spinning vreo nadia comaneci ma indoiesc ca braconajul va diminua .
astept dezghetul ca inecatu',in rest ma doare la basca de concursurile lor .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 3rd, 2010, 5:27 pm

Aici gresesti pe final, activitatea competitionala isi are rostul ei cat se poate de clar. Dar chestia cu insii care viseaza o "glorie" indoielnica, strans legata de tot soiul de combinatii de culise, e la fix. Parca l-ai definit pe "campionul" Gyorg :lol: .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit