de 200 ron, bani in care intrau taxa Romsilva, cazare la Satul de vacanţă Ic Ponor, mesele de vineri seara, sâmbătă (2 mese) şi duminică (2 mese) plus bere şi apă minerală (in cantitati neprecizate).
In mod normal as fi facut topicul asta ceva mai devreme, dar cum cel putin un membru al respectivului club are cont aici (mteodorescu), am considerat ca nu e cazul, chiar daca, mai nou, Vasilestii i-au dat interzis pe acest forum
Din pacate (si spun asta dincolo de parerea execrabila pe care o am fata de omul de nimic Mihai Vasilescu, ala care aparuse aici la un moment dat cu contul alingurar si se prezenta ca fiind oltean desi posta de la Universitatea din Cluj
Personal, gasesc incredibil faptul ca, in aceste vremuri de criza, pescarii cu oarecari veleitati sunt mai degraba dispusi sa participe la divizia B a LRS decat la un concurs care presupunea costuri mult mai mici si care era si mult mai aproape de conditiile in care se pescuieste in mod normal in Romania (de pe mal).
Impresia mea, dupa acest episod, este ca spinning-ul de competitie din Romania inseamna cam 100 si ceva de insi mari si lati, dintre care imensa majoritate sunt manati in lupta strict de perspectiva iluzorie a participarii la niste competitii internationale pe banii LRS, ca membri ai lotului national. Ori, daca stai sa te gandesti nitel mai bine, chestia asta arata ca un soi de Caritas