Circ la Rogojesti: fuga de gherla ia forme comice

La rapitori si nu numai

Circ la Rogojesti: fuga de gherla ia forme comice

Mesajde Gerula pe Septembrie 17th, 2009, 3:10 pm

Pentru cine nu stie, pe 26-27 septembrie sedesfasoara la Rogojesti ultima etapa de anul asta a turneului AvP. Fiind etapa de biban, dimensiunea minima stabilita anul trecut la Rasinari este 15 cm.

E, dar aici incepe comedia: desi anul trecut lacul fojgaia de biban mare (se prindeau frecvent bucati de 27-33cm, iar aia intre 15 si 20 erau nenumarati), anul asta concurentii care s-au antrenat la Rogojesti au constatat ca pestii peste 15 cm s-au imputinat considerabil. Probabil plasele au facut prapad in zona.

Care credeti ca a fost rezultatul? :lol:

Unii au propus schimbarea sectoarelor (chestie rezonabila, zic eu) iar altii, in frunte cu Boanta, cel cu ochii de faianta :lol: , au lansat ideea vanatorii la gradinita :lol:

boanta robert scrie:Salut baieti,

Am vesti grozave, se prinde bine pe Rogozesti cam 100 buc / zi

Din surse sigure doar 6-7 punctabili pe zi.Restul ca sa puncteze ar trebui sa fie masurati "doi cate doi" ca in cupa ligii.

In rest numai de bine.

Poate se iau ceva masuri ............ in mimus la cm ca la Darvari , de ce nu.

Respect !!!

Recunosc sincer ca m-am cocosat de ras, totusi, sa ajungi sa dai dupa bibani de 12 cm parca e prea mult :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Circ la Rogojesti: fuga de gherla ia forme comice

Mesajde pr3dat3k pe Septembrie 17th, 2009, 4:44 pm

:lol: :lol: :lol:

Pe la anu cred ca o sa sune asa : Etapa la Rogojesti ... peste tinta : biban ... dimensiunde minima 5 cm ...cine prinde 10 bucati ia locul 1 si o portie de jumari

Pe la valea argovei o sa puna salau la 10-15 cm samd .... pe la gostilele salau nici macar nu se mai masoara se pune direct pe un cantar digital si castiga salaul de 1.56985482 g ..la mica distanta de 1.56985488 g ...

Fara misto acu : daca eram in locul celor fara sponsori .. imi bagam plua in avp de foooaarte mult timp
pr3dat3k
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 17th, 2009, 5:12 pm

Majoritatea (celor care conteaza) lucreaza/ au mici afaceri in domeniul sculelor de pescuit. E chestie de imagine pana la urma. (vezi Cozma, Berti, baietii de la aquamania samd).
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 20th, 2009, 10:10 am

Ca cica a bagat pui la Leonida :lol: :lol: :lol:

Harta cu resectorizarea, sectorul 1 de anul trecut a disparut cu totul iar fostul sector 3 a fost impartit in doua. Devine usor neclar ce anume delimiteaza zona de protectie, aia in care Alois a fost lasat anul trecut sa castige concursul, prietenii stiu cum :roll: .
Ataşamente
resectorizare.jpg
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 28th, 2009, 9:42 am

Din ciclul "de ce ti-e frica nu scapi", la Rogojesti s-a lasat cu ploaie de gherle. Daca va spun ca Alexandru Spiac a dat gherla in prima mansa dar a terminat in final pe 7 in clasament, iar un pescar ca Mircea Ciobanu a dat gherla totala, va dati seama ce-a fost acolo.

Pacat de balta asta, anul trecut fusese o pista de concurs mai mult decat decenta.

Poate ne spune Vali mai multe de la fata locului.
Gerula
Site Admin

Mesajde masivu pe Octombrie 7th, 2009, 6:28 pm

apropo de chestiile DE IMAGINE, baietii de la aquamania NU AU NICI UNUL AFACERI IN DOMENIU.
sau defineste ce e aia afacere.
ca Laur mai face lansete sau ca eu mai fac plastice, in cerc restrans, e problema noastra, dar...NU SE NUMESC AFACERI.
afaceri au caius, stef dinu, dr Predescu etc
nu cei de la aqmania. :|
masivu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 7th, 2009, 8:04 pm

Masivu, incep sa cred ca nu stii sa citesti. De ce crezi ca am scris lucreaza/au afaceri in domeniu? :roll:

La faza ca Stefan Dinu are afacere in domeniu ma buseste rasul. Corect spus ar fi ceva de genul "ar vrea sa-si puna pe picioare o afacere in domeniu".
Gerula
Site Admin

Mesajde madalin_g pe Octombrie 7th, 2009, 9:43 pm

eu am luat niste plastice de la tylaxu si sunt destul de misto. nu stiu despre dinu.
madalin_g
membru nou

Mesajde Gerula pe Octombrie 7th, 2009, 11:33 pm

Predescu, ne lasi? :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Octombrie 8th, 2009, 12:24 am

madalin,plasticele alea le-am vazut si eu da sa fiu sincer la banii aia m-am cam speriat sa fac o comanda.am o gramada(nu atat de multe precum au altii) care stau degeaba prin trusa si nu apuc sa le folosesc.de obicei cand merg la pescuit si nu da nimic schimb plasticul/voblerul dar deja am atat de multe de schimbat de nu le mai iau pe toate dupa mine.
daca poti sa initiezi un topic in care sa detaliezi putin actiunea/comportamentul lor pe mine unul ma intereseaza si asta nu in scop comercial
scuze de off
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Octombrie 8th, 2009, 9:41 am

"Madalin" e tot cichichean Predescu mai :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde madalin_g pe Octombrie 8th, 2009, 2:04 pm

Gerula scrie:"Madalin" e tot chichean Predescu mai :lol: .

DA, sigur, mai ales ca Predescu mi-a dat "pas" la intrarea in club, la primul telefon.
La iesirile la Dunare am luat pe Reaction Innovation strapi, ceea ce pentru mine ca incepator e ceva, si la Babiciu pe o balta, la Bobby Garland. Pe de alta parte, nu am atatea gume incat sa pot face comparatii intre mai multe marci.
Cu stima,
Madalin
madalin_g
membru nou

Mesajde madalin_g pe Octombrie 8th, 2009, 2:08 pm

Am citit pe rapitori.ro, Gerula nu te supara :D , ca fierte, plasticele bat mai bine. E asa?
madalin_g
membru nou

Mesajde Gerula pe Octombrie 8th, 2009, 2:31 pm

Absolut :lol: .

Dar de unde ti-a trecut tie prin cap ca m-as supara eu daca ai pomeni de forumul lui rasulescu? :lol: Si, ca sa ne mai distram putin cu nebunii, de unde ti-a venit pseudo-magazinul cu nume din Dune in cap cand noi vorbeam de unu' Stefan Dinu? :lol:

P.S. Ne-am distrat copios vazand ca ai fantezii cu oameni care te suna sa-i primesti in club, dar acum ajunge, nu se face sa profitam in halul asta de afectiunile psihice ale unui om.
Gerula
Site Admin

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit