Cezar Dan Chioibasu, mitoman sau infractor?

La rapitori si nu numai

Cezar Dan Chioibasu, mitoman sau infractor?

Mesajde Gerula pe Decembrie 21st, 2011, 5:24 pm

Avand in vedere ca acest individ, care nu-i nici capsunar, nici somer, ci mananca o paine la Senat in calitate de consilier, din banii platiti de contribuabili onesti ca mine, si-a permis sa ma insulte absolut fara motiv, mi-am permis si eu sa-mi exercit vreo 30 de minute talentele profesionale asupra lui.

Totul a inceput cand am aflat, chiar din gura lui Cezar Dan Chioibasu, ca detine 7 hectare de teren agricol dat in arenda:

Imagine

Ca sa nu existe dubii ca userul cezar.ch se declara ca fiind Cezar Dan Chioibasu, avem acest mesaj, iar eventualele verificari ulterioare le pot face organele in drept, daca se va ajunge acolo:

Imagine

Iar aici avem DECLARATIA DE AVERE la zi (a se vedea data din coltul dreapta sus) in care Cezar Dan Chioibasu declara, cunoscand legislatia privind falsul in declaratii, ca nu detine nici un fel de teren:

Imagine

Asadar avem doua variante posibile: fie consilierul parlamentar Cezar Dan Chioibasu este un mitoman sinistru, care spune ca are terenuri desi n-are niciunul :lol: :lol: :lol: , fie consilierul parlamentar Cezar Dan Chioibasu este un INFRACTOR care si-a falsificat declaratia de avere.

Si acum mesajul pentru individ:

Bai securist batran, pentru ca vin sarbatorile si mi-e mila de batranetile tale, ai fix 24 de ore sa-ti ceri scuze public ca ai mancat cacat despre mine, exact folosind aceste cuvinte si la modul serios. E 17.24 acum si ceasul ticaie.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Cezar Dan Chioibasu, mitoman sau infractor?

Mesajde Gerula pe Decembrie 21st, 2011, 8:46 pm

Si acum faza de rasu-plansu :lol: :lol: :lol:

cezar.ch scrie:Cele 7 hectare sunt ale soacrei mele

Cam trist, ca nu prea seamana cu:

cezar.ch scrie:Am vreo 7 hectare date in arenda

Ultima oara cand am verificat, "am" nu-i tot una in limba romana cu "are mama soacra" :lol: :lol: :lol:

Avand insa in vedere ca individul nu vrea sa profite de dispozitia mea miloasa si sa-si ceara scuze, cred ca ar fi cel mai corect sa las Agentia Nationala pentru Integritate sa verifice al cui este terenul, cand si cum a fost dobandit samd. O sa astept pana maine la ora 17.24, ca sa nu se cheme ca imi iau cuvantul inapoi, si pe urma o sa verifice autoritatile statului cum e cu terenurile de pe numele soacrelor :roll:

Sigur ca, in paralel, va fi interesant sa aflam si ce crede organizatia PSD de care apartine Cezar Dan Chioibasu despre membrii de partid care insulta ziaristii pe net, si mai sunt si atat de prosti incat sa se semneze :lol: :lol: :lol: . Sau poate o sa aflam ca tot biata soacra a scapat la tastatura si a batut niste litere alandala :lol: :lol: :lol: .

P.S. Anem, ziceai ca asta e cel integru si ca nu se poate compara cu Stefan Popescu? :lol: :lol: :lol: Si eu cred ca nu se poate compara, Stefan Popescu inca n-a ajuns sa fie platit din banii nostri ca sa injure contribuabilii pe forumuri :roll: .

P.S. Chestia cu Snagovul parca suna mult mai interesant acum cand stiti cine e individul, nu? :roll: Si abia mi-am facut incalzirea :D :lol: :lol:
Trebuie sa mai verific si cum a fost cu firma Procaps IND SRL, la care Chioibasu avea in 2008 30% dintre actiuni, valorand 60.000 de lei, si care acum apare ca radiata de la Registrul Comertului, ca sa nu se mai poata accesa usor datele de bilant, si alte cateva chestii :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 21st, 2011, 10:23 pm

In caz ca nu v-ati dat seama, in mintea cu un singur neuron a unui capsunar, gestul milostiv de a-i lasa lui Chioibasu sansa de a-si cere scuze inainte de a-l da pe mana ANI se cheama santaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Doamne, oare cata prostie poate exista pe lumea asta? :roll:

Mai Petrus, idiot fara scapare, tu stii macar ce inseamna cuvantul santaj in limba romana? :roll:

Constrângere exercitată asupra unei persoane în scopul de a obține un avantaj

Mai bovina umana, ce avantaj am incercat eu sa obtin? :lol: :lol: :lol: I-am cerut bani? I-am zis macar sa se care naibii de pe forumuri si sa-si vada de slujba pentru care IL PLATIM NOI TOTI? (ma refer la noi astia care cotizam aici in tara, nu la tine) Nu mai dobitoc fara scapare, l-am pus sa-si ceara scuze pentru niste insulte pe care, daca avea un dram de bun simt, nu le-ar fi aruncat unuia CARE COTIZEAZA BANI PENTRU SALARIUL LUI. :roll:

Mai Petrus, pe langa tine pana si Zoso pare destept :lol: :lol: :lol: , si cu asta am zis tot :lol: :lol: :lol:

P.S.
semlecangheorghe scrie:Asta a fost marea „revelatie„

Mai Adelina, tu esti proasta de bubui daca nu-ti dai seama ce inseamna un fals in declaratia de avere :lol: :lol: :lol:

Nu contest faptul ca este posibil si ca respectivul teren chiar sa fie al soacrei. Problema e ca oricum o dai, Cezar Dan Chioibasu tot minte: fie a mintit cand a spus ca are un teren :lol: :lol: :lol: , fie minte acum, cand spune ca e al soacrei. Tot un mincinos ramane, oricum o dai, intrebarea e doar daca e un mincinos penibil sau unul penal :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 21st, 2011, 10:55 pm

P.P.S. Fiti atenti aici mostra de prostie abisala, oferita de Adelina cu contul furat cociuba.dalin :lol: :lol: :lol:

cociuba.dalin scrie:de unde stii ca Cezar este Cezarul tau, sau cine scrie sub acest Nick este cel `descoperit ` senzatzional de catre tine

Stai linistita Adelina, sa vezi ce repede scoate stapanul tau Radulescu IP-urile cand i-o calca ANI pragul :lol: :lol: :lol: . Si Ip-uri, si back-up-uri si tot :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Decembrie 21st, 2011, 11:07 pm

Imi inchipui discutia dintre aceasta fiinta si Roland MARCQ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Despre ce o fi povestit? De averea soacrei sau de cum arbitreaza el si asociatia lui de garsoniera Campionatele Nationale ilegale organizate de LRS? E clar. Tipul este plecat de acasa. Mincinos ca omul asta nu am intalnit. Chestia e patologica, intrucat dovedit de mai multe ori, continua sa debiteze tampenii. Oare pana cand?
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 21st, 2011, 11:59 pm

Cred ca lungimea carierei lui politice depinde foarte mult in momentul asta de capacitatea de a inghiti hapul si de a-si cere scuze :lol: :lol: :lol: .

Mai Cezarica, am un indiciu pentru tine: am in mobil numarul unei persoane cu state vechi prin Ministerul de Interne, care acum iti e sef si cu care am mai discutat ocazional, asa, la unele anchete, ca intre doi oameni cu capacitate investigativa. Iti zic 7 din primele 8 cifre, ca in rest se descurca securistul din tine sa prinda ideea: 074x2250
Problema e ca intamplarea face sa nu simpatizez de nici un fel cu partidul domnului in cauza, si nici sa nu tin musai sa fac un rau PSD-ului taman acum. Pune naibii mana si scrie odata scuzele alea (cu lacrimi, Bastus :lol: :lol: :lol: ) ca daca te mai tii mult cu coada pe sus, precum capra raioasa, ma faci de-mi calc pe inima, si n-am nici un chef :lol: :lol: :lol: .

P.S. Anem, chiar asa, nici un comentariu despre "curatul" Cezarica? Nimic-nimic? :lol: :lol: :lol: Sa-ti zic ce pensie umfla sotia acestui client politic si s-o compari cu pensia pe care o au parintii tai, dupa cine stie cati ani de munca?

P.P.S. Hai ca am o presimtire c-o sa ne distram:

cezar.ch scrie:S-ar putea să-l dau în judecată pentru asta, pentru că îmi desfăşor activitatea sub jurămant de neutralitate politică

Sigur, si te-a luat Elena Mitrea cu ea pe la conferinte internationale (in calitate de consilier) de bun ce erai :lol: :lol: :lol: . Te rog sa ma scuzi ca te-am facut membru PSD :lol: :lol: :lol: cand tu esti doar un client politic al acestui partid. Vezi, mie nu-mi cade coroana sa recunosc cand gresesc, pentru simplul motiv ca se intampla foarte rar si greseala e marunta :lol: :lol: :lol: , asa e, nu poti fi membru de partid cu carnet in postul respectiv. Doar client politic. :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 22nd, 2011, 12:19 am

Apropo, e fascinant cum indivizi ca Miky samd incearca sa faca nevazuta chestia asta:

Gerula scrie:
Nu contest faptul ca este posibil si ca respectivul teren chiar sa fie al soacrei. Problema e ca oricum o dai, Cezar Dan Chioibasu tot minte: fie a mintit cand a spus ca are un teren :lol: :lol: :lol: , fie minte acum, cand spune ca e al soacrei. Tot un mincinos ramane, oricum o dai, intrebarea e doar daca e un mincinos penibil sau unul penal :lol: :lol: :lol:

Adica un lucru absolut daramator pentru reputatia individului in cauza, DOVEDIT acum ca este un mincinos.
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Decembrie 22nd, 2011, 12:57 pm

După cum arată declarația de avere, individul ori este un escroc abil care își ascunde bunurile pe unde nu te gândești sau, dacă însumezi toate bunurile declarate, este un păduche de doi lei. Dar se laudă că are morală! :lol: :lol: :lol: :lol:
Că este un mincinos, a fost dovedit cu mult timp în urmă. Sunt curios dacă a fost la Roland Marcq cu șapca aia de doi lei. :lol: :lol: :lol: :lol:
Se lăuda că a fost rugbist. După cum arată cred că a fost hamal.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 22nd, 2011, 1:05 pm

Eu mai am doar doua curiozitati legate de acest personaj:

1. Daca va fi suficient de destept incat sa stie cand e cazul sa-si puna nitica cenusa in cap, si in consecinta o sa-si ceara scuze?

si

2. Daca intr-adevar sotia lui a scris mia aia de mesaje semnate Aurica Chioibasu pe forumul pescuitul.ro, sau individul are bizara placere de a se da femeie pe forumuri?

nu de alta, dar mesaje de genul asta:

chioibasu aurica scrie:Dinspre Constanta, treci de Cernavoda, imediat dupa al doilea pod ( cel peste Borcea ) este un giratoriu, o iei prin
Fetesti sat-satul Borcea- Jegalia etc. Cum intri in com Unirea, esti atent pe stanga sa vezi un depozit de lemne; faci
la stanga pe langa el ( atentie, ulita este desfundata, daca ploua mult este rau )mergi pe drumul care strabate izlazul
dintre comuna si digul de la marginea Dunarii.
Accesul pana la locul de pescuit depinde de cat de recent si cu ce tarie a plouat, de calitatile masinii si de
valoarea si experienta soferului.
In sfarsit, ajuns la dig, il traversati si ajungeti la bratul Borcea cam in dreptul unei guri de canal care se varsa
in fluviu vizavi( este varsarea bratului Raul); santeti intr-o padure de salcami, malul este inalt si este destul de
greu
de coborat in caz de peste mare.
Depinde ce locuri gasiti libere, fiind week-end, sunt locuri bune si proaste, care agata sau care nu agata de loc,
iar repere ca pe bul Tomis nu pot sa dau.

nu prea par scrise de o femeie :D :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Decembrie 22nd, 2011, 2:58 pm

Se pare ca in cotet s-au gasit indivizi cu preocupari comune. Se vede dupa cum se inteleg. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vezi daca nu gasesti vreo inregistrare cu vocea mincinosului. Sunt curios ce timbru are. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Soprana sau Tenor? :lol: :lol: :lol: :lol:
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 22nd, 2011, 6:21 pm

Bun, cele 24 de ore au trecut iar individul nici gand sa-si ceara scuze. Asa cum mie nu mi-a cazut coroana sa recunosc ca am gresit si ca un consilier parlamentar nu poate fi membru de partid cu carnet, chiar daca este pus acolo de un anumit partid, nici lui, daca avea un dram de barbatie, n-ar fi trebuit sa-i fie jena sa-si ceara scuze sincere pentru ca A MUSCAT UNA DIN MULTELE MAINI CARE IL HRANESC.

Pentru ca trogloditii care il tot domnesc pe acest carator de hartii pe culoarele parlamentului ar trebui sa inteleaga foarte bine ca si ei ii platesc leafa lui Chioibasu. (bine, conditia de cvasi-secretara pe care o presupune functia botezata pompos "consilier parlamentar" este arhicunoscuta celor care, ca mine, stiu foarte bine cum merge treaba in Parlament, dar nu despre asta e vorba aici)

In concluzie, sansa lui Chioibasu de a-si cere scuze si de a apela la clementa s-a dus. O sa va tin la curent cu felul in care o sa-i scot pe nas latraturile.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 23rd, 2011, 12:22 am

Prima (si cea mai simpla, in cazul de fata) conditie pentru ca autoritatile statului sa-si faca treaba intr-un caz minor cum este acesta (sa fim seriosi, declaratie de avere posibil falsificata la un plimbator de hartii pe culoarele Parlamentului :lol: ) este ca speta sa fie de notorietate. In momentul de fata nu se pune problema, un search pe google dupa Cezar Chioibasu produce urmatoarele rezultate:

Imagine

Dupa Chioibasu treaba e si mai clara, individul apare abia in subsolul primei pagini de rezultate, si acolo tot cu ceva de pe forumul pescar 21 (dupa cum se poate vedea in attachment)

In episodul urmator va voi arata cat de usor se schimba aceasta stare de fapt, cand un traitor pe bani publici se apuca sa insulte grobian si fara motiv un contribuabil pe net. :roll:
Ataşamente
chioibasu google.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Ianuarie 12th, 2012, 8:26 am

Gerula,
Ce i-ai făcut latifundiarului de s-a dat la fund? Sau i-a tăiat popa limba când a venit cu botezul? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 12th, 2012, 2:10 pm

Inca nu i-am facut nimic :D Individul probabil pricepe mai greu, si abia dupa ce am postat mesajul de mai sus a inteles ca a dat aiurea din buze la cine nu trebuia :D

Acum, dupa ce l-ai racait cu mesajul asta :D , vad ca a deschis timid gura :lol: :lol: :lol: Mai bine o facea ca sa-si fi cerut scuze, a avut tot timpul din lume cat am fost plecat in concediu.
Tineti aproape, cand o sa am putin timp zilele astea il fac nemuritor in google :D .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit