Cea mai mare chifla a LRS: neparticiparea la CM 2008!!!

La rapitori si nu numai

Cea mai mare chifla a LRS: neparticiparea la CM 2008!!!

Mesajde Gerula pe Mai 20th, 2009, 12:47 pm

Am aflat azi, cu stupoare, ca in mai 2008 s-a organizat in Bulgaria , sub egida FIPS, Campionatul mondial la pescuit cu naluci din barca. Adica o competitie internationala, organizata de federatia de profil, si avand exact acelasi specific ca si competitia organizata la noi de LRS.

Detalii gasiti aici (dupa cum se poate vedea costurile de participare erau FOARTE rezonabile, nici vorba de sumele abracadabrante vehiculate pentru Mexic samd): http://www.fips-ed.com/programmes/pesca ... ionnat.pdf

Clasamentul final aici: http://www.fips-ed.com/docs/palmares_en ... ist_EN.xls

Poate ne dumireste presedintele de anul trecut, Stefan Tudose, cum a fost posibil asa ceva. Eu unul, daca eram in lotul national, acum umblam cu toporul dupa fosta conducere a LRS :lol: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Cea mai mare chifla a LRS: neparticiparea la CM 2008!!!

Mesajde mteodorescu pe Mai 20th, 2009, 2:29 pm

Cel din Bg , a fost de pe mal, nu din barca..
De aceea nu a fost o prioritate...in acel moment.
CEe din barca trebuia sa se tina in Rusia pe Volga.
In ultimul moment organizatorii au anuntat ca datorita faptului ca sunt prea putine confirmari ( doar 9 tari confirmasera) , se vad siliti sa anuleze concursul .
Se pare ca unul din sponsori s-a retras.
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 20th, 2009, 3:26 pm

mteodorescu scrie:Cel din Bg , a fost de pe mal, nu din barca..

Hmm, vad ca denumirea in franceza este CM Carnassiers "Leurres artificiels du bord". Sincer nu stiu daca este "bord du lac" sau "bord du bateau", poate ne lamureste Tudor daca asta e o exprimare specifica pentru pescuit (franceza mea e mai degraba literara).

Oricum, chiar daca era de pe mal, a nu participa la un CM desfasurat la doi pasi de noi, mi se pare o decizie putin spus proasta.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Mai 20th, 2009, 8:42 pm

Si acum, priviti perla perlelor:

malin scrie:Daca exista doritori sa sponsorizeze o deplasare in Kazahstan la un CM care nu are data de desfasurare, va rog sa-i indreptati catre liga. AVP nu sustine acest proiect. CM de pescuit de pe mal nu a fost o optiune nici in 2007 si nici in 2008, turneul fiind o competitie din barca. Daca totusi ar fi existat doritori sa mearga si doritori sa sustina financiar aceasta participare ar fi putut sa-si faca vizibila optiunea. Eu cred ca ar fi fost un castig trimiterea unui lot in Bulgaria. Din pacate initiativele vad ca vin post factum, deci nu are sens sa discutam. In orice caz nu avem voie sa scapam CM de pe mal din 2010. Facem doua loturi distincte - unul barca, altul mal, avand criteriul selectionarii clasamentul TAVP 2009.

Eu am asa o impresie ca, la cat costa participarea in Bulgaria, se gaseau lejer 5 insi bine clasati care sa mearga pe speze proprii :roll: .

Cred ca, inainte sa dea din putul gandirii chestii gen "initiativele vad ca vin post factum", poate ar trebui ca actualul presedinte al LRS sa-si dea seama ca tinerea legaturilor cu alte organisme de profil si informarea membrilor asupra oportunitatilor de participare la competitii internationale sunt treaba LRS.

P.S. Deduc ca s-a dus biiiip de suflet si participarea la CM din 2009, de data asta sub conducerea luminoasa a lui Malin. :roll:
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Mai 20th, 2009, 9:15 pm

Gerula scrie:
mteodorescu scrie:Cel din Bg , a fost de pe mal, nu din barca..

Hmm, vad ca denumirea in franceza este CM Carnassiers "Leurres artificiels du bord". Sincer nu stiu daca este "bord du lac" sau "bord du bateau", poate ne lamureste Tudor daca asta e o exprimare specifica pentru pescuit (franceza mea e mai degraba literara).

Oricum, chiar daca era de pe mal, a nu participa la un CM desfasurat la doi pasi de noi, mi se pare o decizie putin spus proasta.

"Du bord" este de pe mal. :D
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Mai 20th, 2009, 11:49 pm

Intre timp se lamurise confuzia, dar mersi oricum :D .

Treaba e ca astia s-au intrebat intre ei daca au chef sa mearga si pe urma s-au facut ca ploua, desi scopul existentei LRS ar trebui sa fie cu totul altul decat organizarea deplasarilor care le plac presedintilor ;).
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Mai 21st, 2009, 10:44 am

Mare adevar ai grait ... :clap: :clap: :clap:
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 21st, 2009, 6:21 pm

Mai nou vad ca Malin si-a cam pierdut busola, si vrea sa faca inscrieri pentru Andorra pe principiul "cine nu-i in autobuz sa ridice mana" :lol: .

Din pacate am impresia ca in conducerea LRS (atat cea prezenta cat si cele trecute) lipseste atat spiritul organizatoric cat si intelegerea OBLIGATIILOR pe care le presupune o functie de acest gen.

Problema selectiei pentru participarea la un CM pentru care nu exista sponsorizari nu se rezolva pe principiul "sa zica repede cine vrea, ca noi oricum n-am anuntat pe nimeni". Ar trebui intai intrunit Comitetul Executiv (sau director, sau cum s-o numi) care sa stabileasca niste criterii de selectie, iar apoi ar trebui facut public anuntul pe pagina principala a site-ului LRS, nu pe forumuri, iar secretariatul LRS ar trebui sa-i contacteze telefonic, in ordine descrescatoare a locului din clasament, pe cei care indeplinesc conditiile.

Ce se intampla acum apropo de Andorra 2009 e curata bataie de joc.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Mai 21st, 2009, 8:24 pm

Postez si aici ce s-a scris la LRS, in caz ca trec subit mesajele in nefiinta :lol:

malin scrie:Ceea ce vad ca nu intelege Gerula aici este ca TAVP este un concurs de spinning din barca. Sponsorii in aceasta directie merg cu noi iar LRS pe aceste baze s-a infiintat si functioneaza deocamdata. Pentru un lot de spinning de pe mal trebuie facut un campionat national de pe mal care implica alti sponsori, alti organizatori. In lipsa de asa ceva lotul nu se poate face decat in pripa avand un singur principiu: voluntariat si clasamentul 2008. Lotul nu poate fi numit in functie strict de locurile 9-14 pentru simplul motiv ca deplasarea nu este sponsorizata. Capisci Gerula? Pana la acest topic nu a existat in interiorul ligii niciun membru care sa-si anunte interesul pentru spinningul de pe mal, atat ca intrecere oficiala interna, cat si internationala. Daca vreti sa discutati in continuare doar pentru a mai avea o ocazie sa scuipati putin la presedinte ca ciutacii la basescu, nu aveti decat. Nu mai intervin.

Gerula scrie:Alo, dompresedinte :lol: , inainte de ultimele alegeri am scris cu mana mea ca intre tine si contacanditatul tau te-as vota pe tine si am explicat si de ce. Asa ca fa ciocul mic apropo de scuipat presedinti si ciutaci. competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/doi-clasici-ai-lrs-ismului-fosti-clasici-ai-teleia-t286.html

Pana una-alta, vad ca ONG-ul se cheama LRS, nu LRSB, asa ca argumentul asta cam pica. Eu ti-am reprosat doua lucruri:

1. Ca nu s-a facut nici un anunt public pe pagina principala a site-ului LRS (nu pe forumuri samd) in legatura cu competitia din Andorra.
2. Ca, in momentul in care a devenit clar ca exista interes, ba chiar ca sunt si oameni bine clasati, dispusi sa participe pe speze proprii, nu ai anuntat ca intrunesti Comitetul director/executiv/cum s-o chema pentru a discuta criteriile de selectie a lotului in cadrul unui for cu putere de decizie, nu pe forum.

Daca iti inchipuiai ca am ceva cu tine pentru ca ne-am boscorodit nitel pe forumuri esti cu capu'. :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde mteodorescu pe Mai 22nd, 2009, 10:28 am

A fost decizia ligii anunl trecut , sa nu fie interesata de concursurile de pe mal.
Asta a fost anul trecut....
Liga s-a aratat interesata doar de concursurile din barca
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 22nd, 2009, 10:33 am

De curioszitate, cum s-a luat decizia asta a Ligii? S-a intrunit Adunarea Generala?

Nu mi se pare genul de chestie pe care sa-si permita o conducere responsabila s-o decida prin comitete si comitii.
Gerula
Site Admin

Mesajde mteodorescu pe Mai 25th, 2009, 11:56 am

Gerula scrie:De curioszitate, cum s-a luat decizia asta a Ligii? S-a intrunit Adunarea Generala?

Nu mi se pare genul de chestie pe care sa-si permita o conducere responsabila s-o decida prin comitete si comitii.

Ceea ce ne-a unit in jurul acestui fenomen a fost pescuitul la spinn din barca...nu de pe mal...
De aceea ...( banuiesc ) ...anul trecut nici un oficial , nu si-a pus ...problema pescuitului de pe mal.
Multi dintre participantii din turneul LRS , stiai de acest concurs , dar nu si-a manifestat nimeni " dorinta " de a participa , chiar si pe bani proprii...

Ai inteles gresit....
Atata doar...
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 25th, 2009, 12:29 pm

Si totusi, dupa cum vezi, acum sunt unii interesati. Iar o parte dintre ei au fost la Rasinari, ba chiar fac parte si din comitete si comitii :lol: . Deci?

Ceea ce spun eu nu e ca ar trebui spanzurat Tudose cu matele lui Malin (si viceversa) :lol: , ci doar ca, intr-o organizatie care se respecta, asemenea lucruri se discuta public si se stabilesc la vot.

Deciziile luate "prin consens", pe baza de " toata lumea stie" nu pot duce decat la nemultumir, scandaluri etc.
Gerula
Site Admin

Mesajde mteodorescu pe Mai 27th, 2009, 2:44 pm

Gerula scrie: Deciziile luate "prin consens", pe baza de " toata lumea stie" nu pot duce decat la nemultumir, scandaluri etc.

Aici ai dreptate.
O mai mare transparenta in luarea deciziilor nu ar strica..
si poate ca o mai mare atentie la detalii.
Anul trecut , colegul meu MihaiV....a fost indepartat de pe site lrs ( partea din spate) , tocmai din cauza ca ii aducea cu " picioarele pe pamant " ..pe unii , care nu intelegeau ca au votat niste regulamente si deja faceau altceva.
Este public protestul lui de pe site-ul ligii......

Pe de alta parte....si eu sunt interesat de pescuitul de spin de pe mal ..anul acesta...( recunosc ca anul trecut nu mi-a pasat)....
Intre timp am achizitionat echipament de " umblat prin apa"...iar dotarile mele sunt identice cu ale muscarilor....pt apele de munte.
Deci ...cum in Andorra va fi concurs de pescuit la pastrav in ape de munte ...vreau sa merg.....daca se poate
Cum acolo nu pot ajunge decat ca reprezentant al Romaniei ...ca altfel nu te inscrie nimeni in concurs.....am spus ca sunt dispus sa-mi platesc cheltuielile daca locul meu de anul trecut ....este eligibil....

Daca stii si alte concursuri de pescuit spin de pe mal in Europa, tip open , fara sa fie nevoie sa obtii alte acreditari....zi-ne si noua
Ar fi utila informatia...
Poate sunt si altii care ar dori sa mearga ...
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 27th, 2009, 3:35 pm

Daca iti aduci aminte, chiar l-am sustinut atunci pe MihaiV, pentru ca mi s-a parut ca avea dreptate. Asta cu toate ca parerea mea despre el ca om este execrabila.
Gerula
Site Admin

Mesajde nucus pe Mai 27th, 2009, 9:10 pm

Parerea e execrabila sau el ca om ? Sa sti ca foarte multa lume are o parere execrabila in ceea ce te priveste ! Ar trebui sa te puna pe ginduri.
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 27th, 2009, 11:58 pm

Cred ca am formulat suficient de clar.

In privinta parerii altora despre mine, se mai pune si intrebarea cine sunt oamenii aia? Decerebrati ca Ionut copilu' problema :lol:, juni cu minte foarte putina gen Stefan Dinu, imbarligatori de meserie ca Gyorg, yesmeni ca 14, jigodii cu obiceiuri sexuale indoielnice precum Adelin(a) Avram? :lol: .

Cand adopti cu buna stiinta atitudinea pe care am adoptat-o eu in viata, iti asumi din start si faptul ca n-o sa castigi vreodata concursuri de popularitate. In special intr-o societate decazuta si as spune chiar jigodita, cum este cea romaneasca. Importanta, pentru mine, este parerea oamenilor pe care ii respect. Atat.
Gerula
Site Admin

Mesajde nucus pe Mai 28th, 2009, 6:01 am

Criteriile si regulile le stabilesti doar tu...chiar daca e vorba de altii. Eu am mari indoieli asupra obiectivitatii tale! Sint multi pe care-i cunosc si parerea mea e foarte diferita de a ta !De ce nu vezi citi pleaca de pe forumul tau care e plin de sus pina jos doar de Gerula?Forumul a devenit un dialog intre Gerula si restul lumii.Daca misca cineva in front va pleca pentru ca te supara pe tine !Ma mir cum de nu i-ai raspuns in stilul tau propriu lui taicanoe care ti-a dat o replica plina de bun simt cind te legai de Adelin Avram in legatura cu o poza cu un avat mare ! Dupa tine Adelin e homosexual (mira-m-as),ionut e copil problema,Stefan e decerbrat ,kintauti(?) a devenit Kunta Kinte,cei de la craiova sint "vai si amar", MihaiV e execrabil si exemplele pot continua.Si din toata cloaca asta umana apari tu...Si in fond tu ce urmaresi ? Improsti cu noroi si alte materii...nu esti citusi de putin constructiv chiar daca te declari plin intentii bune (povestea cu iadul..). Asemanarea cu Tribunul,Luceafarul si unsul lui Dumnezeu este izbitoare.
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 28th, 2009, 6:45 am

Si revelatia asta ai avut-o dupa ce nu ti-am dat dreptate apropo de Mitrea? :lol:

Nu stiu unde vezi tu ca pleaca lumea, eu vad ca vine :lol: . La fel, vad ca nu te baneaza nimeni nici pe tine, nici pe altii care isi exprima civilizat opiniile, indiferent care ar fi ele. (spre deosebire de amicul tau Vasilescu, care nu mai stia ce sa faca sa ma vada banat pe forumul lui rasulescu acum 3 ani, cand explicam niste chestii care, ulterior, s-au adeverit in proportie de 100% - tacticile "de echipa" in concurs individual etc). Numitul kuntakinte a incercat sa se cace-n lift, si ala a fost momentul in care a primit eject. Alminteri era si el bine-mersi aici in continuare. Si nici nu trebuia sa se umileasca in chestii gen "sarumana sefu' ", cum a facut pe forum la rasulescu :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde fishbone pe Iulie 2nd, 2009, 9:35 am

Pana la urma unde se pleaca ? In Mexic? Pe site-ul LRS nu e nimic scris in legarura cu participarea la CM in Mexic. Sa fie toate discutile din partea secreta a forumului doar pentru o mana de oameni? Parca ALP isi luase angajamentul contractual sa duca lotul la CM. Acum a aparut si Fish Hunting Ch sponsor - e mai greu acum???? De la bere s-a ajuns la o sticla de apa. E asa mare criza?
Fire zbuciumate!
fishbone
membru nou

Următorul

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit