Gerula scrie: Deciziile luate "prin consens", pe baza de " toata lumea stie" nu pot duce decat la nemultumir, scandaluri etc.
Aici ai dreptate.
O mai mare transparenta in luarea deciziilor nu ar strica..
si poate ca o mai mare atentie la detalii.
Anul trecut , colegul meu MihaiV....a fost indepartat de pe site lrs ( partea din spate) , tocmai din cauza ca ii aducea cu " picioarele pe pamant " ..pe unii , care nu intelegeau ca au votat niste regulamente si deja faceau altceva.
Este public protestul lui de pe site-ul ligii......
Pe de alta parte....si eu sunt interesat de pescuitul de spin de pe mal ..anul acesta...( recunosc ca anul trecut nu mi-a pasat)....
Intre timp am achizitionat echipament de " umblat prin apa"...iar dotarile mele sunt identice cu ale muscarilor....pt apele de munte.
Deci ...cum in Andorra va fi concurs de pescuit la pastrav in ape de munte ...vreau sa merg.....daca se poate
Cum acolo nu pot ajunge decat ca reprezentant al Romaniei ...ca altfel nu te inscrie nimeni in concurs.....am spus ca sunt dispus sa-mi platesc cheltuielile daca locul meu de anul trecut ....este eligibil....
Daca stii si alte concursuri de pescuit spin de pe mal in Europa, tip open , fara sa fie nevoie sa obtii alte acreditari....zi-ne si noua
Ar fi utila informatia...
Poate sunt si altii care ar dori sa mearga ...