Gerula scrie:Exact
Nasol e cand ambitia se grefeaza pe nimic si uite-asa rasar Boculetii in peisaj, ca sa ramanem la zona voastra
In tot cazul, eu sunt curios cati dintre concurentii din circuitul LRS se vor duce la Belis la un concurs practic fara miza. Va fi si asta un test, din mai multe puncte de vedere

.
Concursul se vrea a fi "urmasul" unui concurs traditional din zona Ardealului Cupa celor 3 lacuri ,desfasurat cu multi ani in urma pe salba celor 3 lacuri clujene , Tarnita, Somesul Cald si Gilau.....
E intradevar mai comod pt concurenti sa pescuiasca pe un singur lac si necesita mult mai putin efort din partea tuturor , personal mi-ar placea mult mai mult daca s-ar incerca organizarea Cupei 3 Lacuri in formula initiala , ar fi mult mai palpitant , mai activ si mai tehnic.
Cine stie , poate intr-un viitor se vor gindi sa-l organizeze ca la inceputuri, ar fi excelent.
Nu stiu daca vor participa f. multi pescari din LRS , desi e destul de probabil pt. ca e perioada de concedii iar cei de la Master in pauza competitionala .
Totodata e chiar cu 1 saptamina inaintea etapei Open de la Siriu si poate unii concurenti vor prefera sa se antreneze direct pe balta de concurs decit pe Belis.Vom vedea cit interes stirneste si care vor fi participantii.....
Important e ca mai sunt oameni pasionati si dornici ca cei de la Aqua care sa organizeze astfel de concursuri si chiar daca miza nu este cea de la LRS important e faptul ca pescarii se mai intilnesc , socializeaza , concureaza impeuna si mai leaga prietenii....
Felicitari multiple merita cei de la Aqua pt. initiativa si efort ...