Arbitru ticnit cu acte in regula la Valea Argovei?

La rapitori si nu numai

Arbitru ticnit cu acte in regula la Valea Argovei?

Mesajde Gerula pe Mai 19th, 2011, 6:20 pm

Numitul Chirtu Mihai-Teodor, de profesie mitoman, se lauda ca face parte dintre arbitrii care vor oficia la Valea Argovei:

modigliani scrie:eu la Valea Argovei vin sa arbitrez!

In caz ca nu stiti, individul este cel care a scris negru pe alb (a se vedea primul screenshot postat in attachment) urmatoarea chestie:

modigliani scrie:SUNT NASCUT IN CAIRO !!!!!!! Si tot pentru cultura ta generala ….. ai mei au fost detasati culturali la ambasada Romaniei in Cairo din ’68 pana-n ’73 !!!!!!!

Evident, folosirea unei expresii de la coada vacii, ca "detasati culturali" :lol: mi-a atras atentia, si asa am descoperit rapid datele publicate in Monitorul Oficial cu ocazia constituirii unei firme, din care reiese indubitabil ca respectivul Chirtu Mihai Teodor e bine-mersi nascut in Bucuresti :lol:

Chirtu Mihai Teodor, cetatean roman, nascut la data de 28.07.1970 in Bucuresti

Cititi tot mesajul postat de individ in primul screenshot, ca sa va dati seama ca avem de-a face cu un mitoman cu acte in regula. (individul era crizat de faptul ca tocmai ma intorsesem eu dintr-o excursie de doua saptamani in Egipt, si vroia sa arate ca el e mai smecher :lol: )

Si acum intrebare de 1000 de puncte: cine vrea sa fie arbitrat de un mitoman dovedit? Si cum a ajuns LRS sa se scufunde atat de jos?
Ataşamente
detasatii culturali.JPG
modigliani mitoman.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit