Afacerea Torqeedo, la final

La rapitori si nu numai

Afacerea Torqeedo, la final

Mesajde Gerula pe Noiembrie 15th, 2010, 1:57 am

Dupa cum probabil stiti, folosindu-se de niste pretexte puerile, niste "baieti destepti" din LRS au generat in Romania o piata pentru motoarele Torqeedo, interzicand motoarele termice in CN de spinning dar permitand motoare electrice de putere echivalenta unui termic.
Ei bine, tocmai am primit un telefon prin care am fost anuntat ca s-a schimbat schimbarea, si ca la AG a LRS s-a stabilit ca din 2011 sa fie permise motoarele termice de pana la 5CP. :lol:

Acum as pune legitima intrebare :lol: : cine a avut interesul ca nspe concurenti sa fie practic fortati prin reglementari sa-si cumpere motoare torqeedo? Concurentii in nici un caz, Liga in sine, ca organizatie, nici atat. Au castigat importatorii si aia care, dupa ce au luat spaga de la ei, au tras sforile in Liga in asa fel incat sa obtina o reglementare aberanta. :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Afacerea Torqeedo, la final

Mesajde Anakin pe Noiembrie 15th, 2010, 9:49 am

si asa pistele sunt de rahat ,mai baga si termice pe ele!!! vroiam sa merg si eu din 2011 la cate un concurs dar sincer mi-a trecut .imagineaza-ti 100 de termice pe Sarulesti in primavara :lol: :lol:
Anakin
membru nou

Mesajde Gerula pe Noiembrie 15th, 2010, 11:04 am

Mi se pare evidenta o chestie: daca se dorea protejarea pistelor de concurs, nu s-ar fi acceptat nimic peste motoarele electrice de 12v si cu asta basta.

Torqueedo a fost primul smen, iar acum s-a trecut la al doilea. Am aflat in dimineata asta ca pentru 2011 au pus limita de 5CP. Intai creeaza piata pentru Motoarele de 5CP si pentru tuning la 5cp (la Mercury de pilda faci o modificare la carburator si hopa, ai 6CP). Pe urma, dupa ce toti prostii isi iau motor de 5CP special pentru CN de spinning, o sa puna limita la 10CP si tot asa. :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 15th, 2010, 2:16 pm

Zice-se ca scuza WSB-ului si a imbarligatorului profesionist Tudose ar fi ca ei nu si-au luat Torqeedo din Romania :lol: .

Parca ii banuia cineva ca si-au luat spaga in Torqeedo :D .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit