adrian frunza scrie:inviorez topicul .
in august mi-a intrat 3 zile la rand un salau submarin ,pe apa de 4m ,in copaci .prima data la shad de 5',apoi de 2 ori la worm de 6'.de fiecare data m-a facut in scoica de pe copaci .ultima data l-am tinut cam 30 sec .
extrem de violent , rapid si puternic (apa avea 74 F),mi-a indoit shogunul ca pe o nuia,am crezut ca il rupe.
daca nu erau copaci il dadeam afara .e infiorator sa tragi de un peste si sa vezi cum sare din copac in copac si nu il poti desprinde de pe fund .lupta e scurta dar extrem de violenta ,efectiv adrenalina inunda creierul ,pulsul o ia razna ,ramai fara oxigen ,gafai,te face in scoica ...
nu am nici un regret ,arareori fac poze cu capturi ,pana la capat sunt fericit ca au ramas cativa reproducatori capitali .
in continuare salaul mananca ca vrabiuta ,a dracului vrabiuta ,aia grosi ciugulesc cel mai anemic .
un an atipic , cu salau care sta la 80 F pe apa de 2m la un loc cu crapul .uneori am senzatia ca nu stiu nimic despre pestele asta ,pe care il pescuiesc exclusiv .
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator