Somon gigant de 38 de kilograme pe un rau mic

Povesti pescaresti, de preferinta macar cu un sambure de adevar

Somon gigant de 38 de kilograme pe un rau mic

Mesajde Gerula pe Noiembrie 5th, 2008, 1:04 pm

Cititi si va cruciti: http://www.descopera.ro/dnews/3434938-s ... california . Raul ala de se vede in spatele [padurarului (sau ce-o fi ala) care tine somonul e cat Neajlovul.

Sursa: http://www.foxnews.com/story/0,2933,446686,00.html
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Somon gigant de 38 de kilograme pe un rau mic

Mesajde adrignat pe Noiembrie 5th, 2008, 1:36 pm

cat neajlovul de curat?de bine controlat si bine intretinut? ;)

ca asa stiu si eu un parau de in 90% din cursul sau il sari cu picorul(daca esti mai atletic :mrgreen: ) si nu mai adanc de o juma de metru.....si care tine clean de 3kg+........ ;)
si mai fain e ca nu prea i se da atentie.nici din partea celor care "administreaza" zona :evil: dar nici din partea pescarilor :dance:
asa ca paraiasul e pescuit in mare parte numai de copilasi cu bete de alun si rame in carlig......care se bucura sa prinda porcusori,o mrenuta vanata sau niste clenuti putin mai mari decat palma..... :P
pacat ca nici io nu mai ajung pe acolo :(
dar ce vreau sa zic e ca.......apa tre sa fie exact cat sa ii acopere gura si branhiile monstrului ca el sa fie acolo.asta daca apa aia are calitatile necesare........si nu e nici un cercopitec care sa-i dea cu bata-n cap si sa-i bea sangele. :?
adrignat
membru nou

Mesajde BygDaddy pe Noiembrie 5th, 2008, 3:05 pm

daca e sa vorbim de paraiase asa stiu si eu unul(din greseala m-am oprit cu masina sa vad ce e cu el)si cand m-am uitat fara ochelari mi -sa parut parasit,dar era plin de musculie.am pus ochelarii si ditamai clenoci(presupun ca asta erau)din pacate clean nu am prins niciodata la artificiale.cand eram mai mic dadeam cu ceva greieri si libelule in balti din balastiere dar asta se intampla de mult si prindeam mici.paraul era foarte greu de abordat datorita pomilor care cresteau pe margine,iar drumul de acces catre zona respectiva=forestier.
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde adrignat pe Noiembrie 5th, 2008, 3:12 pm

exact situatia in care se afla si paraul asta
e aproape imposibil sa executi o prezentare decenta cu artificiale
numai voblere foarte mici foarte discrete si care nu se scufunda mai mult de 15-20 cm........da daca poti sa o faci...merita;).......
adrignat
membru nou

Mesajde ShokTu pe Noiembrie 17th, 2008, 10:37 am

Daca ne poti spune si pe unde e paraiasul asta ar fi un gest frumos :D problema cu prezentarile foarte fine se rezolva repede repede :D recomandari

Salmo tiny :) pana in 0,5 m scufundare
ShokTu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Ce-am mai prins