Somn gigant pe Tisa

Povesti pescaresti, de preferinta macar cu un sambure de adevar

Somn gigant pe Tisa

Mesajde Gerula pe Septembrie 30th, 2009, 4:38 pm

Zice-se c-a avut 2.5m si 75 de kile. Chiar daca s-a mai exagerat, oricum e mare, se vede clar in poza.

Pe cand unul de 2.70 pe Dambovita? :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
somn_Tisa.jpg
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Somn gigant pe Tisa

Mesajde tudor pe Septembrie 30th, 2009, 7:13 pm

M-da, spanzurat intr-un copac a trebuit. O fi fost hot de cai ! 2,50m si 75 de kg ? Nu prea are ce manca in Tisa inseamna. Sau a fost deportat in gulag si abia se intorsese. :lol:
Frumos peste oricum.
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Septembrie 30th, 2009, 8:22 pm

Mda, pacat de sfarsitul tragic, intr-adevar. Cica si agvps-ul unguresc a dat comunicat ca nu s-a mai vazut asa ceva in Tisa. De-aia ziceam ca-si face Dambovita incalzirea, doar n-o sa ramanem mai prejos :lol:

Avand totusi in vedere ca Tisa se varsa in Dunare, totul cred ca depinde doar de numarul de baraje/felul in care sunt construite. Il chema copacul ala pe bietul peste, ce pot sa zic :think:
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Septembrie 30th, 2009, 8:43 pm

Totusi Tisa, dupa ce-mi aduc eu aminte (1995) e mult mai mare decat Dambovita care nu este decat un parau canalizat. Ca sa existe din astia in Dambovita ar trebui deportati din Tisa ! Problema e ca la orice miscare un val urias le-ar trada prezenta. :lol:
tudor
hârşit în rele

Mesajde BygDaddy pe Septembrie 30th, 2009, 10:56 pm

dambovita trece prin bucuresti nu? l-am vazut doar de cateva ori si stiu ca e regularizat.in afara orasului e mai mare dsecat ce se vede in oras? peste tisa am trecut de multe ori in drumul prin szeged si vreau sa spun ca este de cel putin 2-3 ori mai mare(daca nu chiar subestimez dimensiunea)
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Octombrie 1st, 2009, 12:25 am

Glumeam cu Dambovita, iti dai seama :D . In zonele in care nu-i regularizat e un rau anemic, iar din Arges n-are cum sa urce nimic, din cauza ca statia de epurare a Bucurestiului este foarte veche si complet depasita dpdv tehnic/fizic/whatever. Dambovita e moarta din locul in care intra in ea apele uzate ale Bucurestiului.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Octombrie 1st, 2009, 1:20 am

Nu zic nimic de metoda de capturare? Ca imi pare tipul in neopren de scufundari.Care ma duce cu gindul la harpon. :think: ..Oricum,trezeste speranta si pentru pescarii dunareni..ma gindesc ca vreo 20 de femele de dimensiunea asta.cind isi slobod icrele , sint in stare sa regenereze un riu de dimensiuni foarte mari.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde adrian frunza pe Octombrie 1st, 2009, 7:40 am

intrebarea e :ala l-a retinut ca sa il spanzure-pozeze , sa-l haleasca sau ambele .se pare ca si pe tisa sunt apasi .
poze de astea se fac peste tot ,le pui in album si exclami : ce par aveam dom'le la 20 de ani !
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 1st, 2009, 11:06 am

Iti dai seama ca ambele. Probabil ca l-a plimbat cu caruta prin sat, sa vada tot tribul ce pescar e el :lol: . La tara sunt oameni simpli, cine sa te creada ca l-ai pozat si i-ai dat drumul? :roll:
Gerula
Site Admin

Înapoi la Ce-am mai prins