Si americanii mananca stiuci capitale

Povesti pescaresti, de preferinta macar cu un sambure de adevar

Si americanii mananca stiuci capitale

Mesajde Gerula pe Februarie 6th, 2011, 7:22 pm

Se pare ca n-avem noi monopolul cand vine vorba de pescari fomisti. Nu stiu daca stiuca din ziar are cat zic ei acolo (ar fi fost un monstru), dar oricum, e pacat ca a sfarsit-o in oala.
Ataşamente
stiuca mancata.jpg
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Si americanii mananca stiuci capitale

Mesajde pupu pe Februarie 6th, 2011, 9:21 pm

Adevarul e ca au aia niste fete de americani,da na..

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 6th, 2011, 10:02 pm

Scrie in articol, chiar la inceput "aboriginal community". Sunt dintr-un trib de indieni.

In tot cazul, stiuca era mare, pacat de ea. Oricum, observatia ca au si aia flamanzii lor, care judeca doar cu stomacul, ramane valabila. Mai ales ca, dupa cum scrie si la sfarsitul articolului, un trofeu de-asta se vinde bine pe-acolo. De eliberat oricum nu se punea problema, dar daca n-o zvarleau direct in ceaun in mod sigur cumparau mancare sa le ajunga o iarna cu banii luati pe ea...
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Februarie 7th, 2011, 12:37 am

Sint canadieni ..Oricum nu au habar ei despre pescuit sportiv sau ca unii dau bani grei pe un trofeu mare.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Februarie 7th, 2011, 3:33 am

Ai dreptate http://en.wikipedia.org/wiki/Easterville,_Manitoba

Citisem partea cu "fishing enthusiats from US sports magazines" si nu mi-am mai pus problema, mai ales ca nu apare cuvantul Canada in tot articolul :lol: .

In tot cazul, in sens strict geografic si canadienii sunt tot americani :lol: , asa ca... O Canada :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Februarie 7th, 2011, 4:06 am

De fapt sint nativi, descendenti din Winetou si Inciu Ciuna (tacsu daca-mi aduc bine aminte) :mrgreen: Iar pe Map orasu ala Easterville arata cam nasol acolo pe malul lacului , poza de ziar cam veche ...deci...nu pot avea nici o pretentie de la ei...traiesc din vinatoare si pescuit, fara prea multa informatie din exterior.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Februarie 7th, 2011, 10:58 am

O spui de parca faptul ca niste triburi de indieni traiesc in asemenea inapoiere n-ar fi tot problema statelor respective. :D Sa stii ca mai toate reportajele "de groaza" cu Romania sunt facute prin sate de tigani. E drept ca astia nu-s "nativi", dar in rest situatia e perfect similara.
Gerula
Site Admin

Înapoi la Ce-am mai prins