de didel_pro pe Iunie 14th, 2009, 6:06 pm
Din cauza de probleme ,mi am mutat"calabalicurile"la mihailesti "la stina",mai sus si mai jos 300 m.In 2,5 luni cred ca am fost de fro 20 ori,o zi sau o jumatate +noaptea.Am luat 2 somni,in rest strap,redati, sau fro 5 la oca(2 la zgirciuri).Prietenii mei au luat somn(21 oca cel mai mare),crap 10 oca(mare),ten(13 oca)si salau........dar,nu asta vreau sa va spun ci:acum fro luna (poate mai putin),dimineata pe la 8,prietenul meu doc.mabuse,coca-cola si protejatul (sunt prieteni mei de o viata,si mai sunt citiva(11)},pescuiau la bomba.La un moment dat ,trasatura,intepat,ciortan,doc.spune;lasa frate ca e mic,incet ,incet il aduce la mal(era putina papura),minciocul intre picioare,cind sa apropiat la un metru de cocioc,doc.,cu ochii, la mincioc,a vazut numai c am un metru din ceva ce i a luat ciortanul (aproximativ 1,5 oca),DRIL,suspans,aplauze,rupt forfat:MARCAT PE VIATA,2 zile nu a fost OM,la telefon imi spunea, ca parca era in discovery, cu crocodili!!!!!!!!!!!!!!!!!ce mai, argesul, a inceput sa aiva DIN NOU PESTE,PACAT CA ESTE BRACONAT CU,,,,,CURENT DE..............SA O LASAM,pe alta data!Intimplarea nu este "PESCAREASCA",are martori de incredere,basca ca a fost dimineata,cind se bea cafea nu jack.....cele bune!