la care ma asteptam era inspre 0. am plecat pesimist de acasa , adik nu ma asteptam sa prind ceva...
nu m-a mirat cand toate raurile vizitate erau "colorate" ,dar a meritat iesirea de vreo 6 ore , aer curat un frig de-ti inghetau ko...le, un vant de-ti lua tigara din gura , ce sa mai conditii de pescuit bune
m-am oprit pe sabar unde nu am avut nici macar un tzac atat la spinn cat si stationar, am plecat spre arges unde nici nu am desfacut floreta, apa fiind verde
si in acelasi timp neagra... am continuat pana pe neajlov in locuri cu apa lina si adanca , dar ....foarte neagra tot fara nici un rezultat . dupa care am zis sa incerc si la confluenta neajlovului cu un afluent de-al lui.... unde am pus de-o cafea fierbinte asa a la "camping".
cat s-a facut cafeaua am aruncat bota la stationar si... surpriza primul peste pe 2010 o p..la ciobanului (guvide) ce sa mai spuneti voi nu-i inceput promitator
cred ca o las balta cu pestele o perioada , mai ales la cum ninge afara...

... un salau peste kil la prima iesire, cateva kile de scobar la pluta la a doua iesire si un vant de 40 km/h la a treia iesire.
Zicea un nene pe vremuri,ca la intrarea apeduct-ului asta din fluviu,sint niste gratare din ce in ce mai dese si puietul intrat,pina isi face veacul pe canal ( are vreo citiva km) se dezvolta putin si ciao intoarcere...Nu mai trece prin ochiurile respective..