primul peste pe 2010

Povesti pescaresti, de preferinta macar cu un sambure de adevar

Re: primul peste pe 2010

Mesajde tudor pe Mai 6th, 2010, 9:26 am

Aici s-a terminat prohibitia la rapitor sambata trecuta. Duminica am pus barcazul pe apa. Am prins un strap minuscul, un biban mediu si un mic somn :
Imagine

Mi-a intrat si un somn mare insa eram cu lanseta de biban, s-a dus ca locomotiva, am incercat sa-l urmaresc cu motorul electric dar tot a rupt pana la urma.
Ies din nou sambata viitoare.

Tudor
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Mai 6th, 2010, 9:44 am

Bravo, nu-i deloc rau pentru prima iesire :D . Aici mai avem de patimit.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde BygDaddy pe Mai 6th, 2010, 5:02 pm

de patimit din cauza prohibitiei? nu cred! poti merge linistit la pescuit,zici ca dai la stiuca.
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Jean Scurtu pe Mai 6th, 2010, 6:29 pm

Felicitari Tudor,vad ai ai inceput bine nu ca mine cu un prapadit de pastrav de mare cu 3 inch peste limita legala la pastrav ce e 15 inch.Singura bucurie e ca nu a fos gherla din nou.

Numai bine,

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde pupu pe Mai 6th, 2010, 6:49 pm

Vineri am fost si eu dupa dansa ,intai am incercat niste balti salbatice ,nici o ciupitura ,normal la cat de greblate sunt. Am plecat pe la pranz pe gropile din coada acumularii Mihailesti ,am trecut prin apa si surpriza pe una din gropi niste baieti bagau plase iar pe cea de alaturi unii cu o barca ruseasca bagau amperi...am plecat prin stuf catre una mai mica ,acolo doi insi la viu aveau 3 buc pina in juma de kil pe care bineanteles le-au luat cand au plecat ,am luat si eu doua la fel ,la buzz. Am plecat apoi pe groapa aia mare dinspre dale si am mai luat trei minore si un bibi frumusel ,doi baieti din Cornetu dadeau de zor pe partea dinspre mal si pentru ca ciuciu era cuvantul de de ordine unul a trecut si el prin apa pe celalalt mal si se tot tinea dupa mine , se uita la buzzbaitul meu si ma tot sacaia cu intrebari,am strans lanseta si am plecat. Nu cred sa mai fie ceva stiuca mare prin gropi, poate doua trei f.prudente care stau bine ascunse, in schimb am vazut 5-6 Romanesti superbi care venisera in vegetatie aproape de mal.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Anterior

Înapoi la Ce-am mai prins