de pupu pe Mai 6th, 2010, 6:49 pm
Vineri am fost si eu dupa dansa ,intai am incercat niste balti salbatice ,nici o ciupitura ,normal la cat de greblate sunt. Am plecat pe la pranz pe gropile din coada acumularii Mihailesti ,am trecut prin apa si surpriza pe una din gropi niste baieti bagau plase iar pe cea de alaturi unii cu o barca ruseasca bagau amperi...am plecat prin stuf catre una mai mica ,acolo doi insi la viu aveau 3 buc pina in juma de kil pe care bineanteles le-au luat cand au plecat ,am luat si eu doua la fel ,la buzz. Am plecat apoi pe groapa aia mare dinspre dale si am mai luat trei minore si un bibi frumusel ,doi baieti din Cornetu dadeau de zor pe partea dinspre mal si pentru ca ciuciu era cuvantul de de ordine unul a trecut si el prin apa pe celalalt mal si se tot tinea dupa mine , se uita la buzzbaitul meu si ma tot sacaia cu intrebari,am strans lanseta si am plecat. Nu cred sa mai fie ceva stiuca mare prin gropi, poate doua trei f.prudente care stau bine ascunse, in schimb am vazut 5-6 Romanesti superbi care venisera in vegetatie aproape de mal.
Numai bine...