Prima captura pe 2009

Povesti pescaresti, de preferinta macar cu un sambure de adevar

Re: Prima captura pe 2009

Mesajde Jedi pe Aprilie 4th, 2009, 1:30 am

In urma dotarii cu scule de spining heavy,am prins duminica un salau la lingura Mepps Syclops(26 grame) +struna metalica.Dar a fost atit de mic incit m-a podidit rusinea si n-am facut nici macar o poza.Ar fi trebuit sa fac,sa avem motiv de amuzament.. :oops: Ultima parte a "drililui" a fost de fapt schi nautic pentru biata mogildeata :D .
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Aprilie 5th, 2009, 3:22 pm

Se mai intampla si de-astea, bine ca ai timp sa iesi la pescuit. Eu m-am cam uitat cu jind ce frumos e afara in week-endul asta :( .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde mayer_maryus pe Aprilie 6th, 2009, 11:26 am

ma fratilor, nu stiu cum e pe la voi dar eu de o luna o tin intr-o mare gherla, sa-i zic asa nu stiu ce dreaq se intampla
de nu pune botu' panarama asta de clean:) si culmea in fiecare week am 3-4 ore de alergat dupa el.
am dat pe urmatoarele rauri : neajlov,darbovnic (afluent neajlov),ialomita, dambovita,ilfov=)) ,arges ,raul doamnei, teleajen...plm
nu mai pot de nervi nu stiu ce sa mai fac, toate stilurile,toate improvizatiile toate nenorocirile. pe neajlov e dusa treaba am 'auzit' ca pe langa 'ecran' se mai da si chimic mai nou:(( ..dar pe restul ce se intampla? hai ca zici e apa de zapada dar asa de rau ? fara sa ai o trasatura ....

ps: plm nu e rau :whistle: =))
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Aprilie 7th, 2009, 10:19 am

Anul asta e mai ciudat, am impresia ca apa a fost destul de rece pana tarziu.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Anterior

Înapoi la Ce-am mai prins