Pesti "impinsi" in obiectiv vs fotografii "normale"

Povesti pescaresti, de preferinta macar cu un sambure de adevar

Pesti "impinsi" in obiectiv vs fotografii "normale"

Mesajde Gerula pe Aprilie 24th, 2010, 4:38 pm

Care este parerea voastra despre pescarii care realizeaza veritabile "sedinte foto" cu fiecare captura? Stiti la ce ma refer, cei cu pestele impins la maxim in obiectiv, tinut de aripioara de pe partea opusa obiectivului, ca sa nu se vada marimea degetelor in raport cu "marea captura" :lol: , sau cei care se ghemuiesc in spatele oricarui peste mai marisor, cu speranta ca-l vor putea declara drept Moby Dick etc etc .

Mie mi se pare ca acest gen de poze sunt noua varianta a "minciunilor pescaresti". In ziua de azi, nu te mai crede nimeni ca ai prins ceva daca n-ai facut poza, si atunci amatorii de "capturi inflorite" s-au orientat spre acest nou gen fotografic :lol: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Pesti "impinsi" in obiectiv vs fotografii "normale"

Mesajde Jedi pe Aprilie 25th, 2010, 1:31 am

Stai ca inca nu s-au prins ce poate un SLR cu obiectiv fish eye super wide.. :lol: :lol: :lol: ...O sa faca din baboi un arapaima. :D
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde taicanoe pe Aprilie 25th, 2010, 8:50 am

Daca omul gaseste un unghi deosebit, o incadrare maiastra si reuseste sa faca o fotografie interesanta personal nu ma deranjeaza :clap:
dar daca impinge pestishorul doar pentru a putea spune ca e de 2 sau 9 kile :naughty:
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Aprilie 25th, 2010, 10:20 am

A, stai, sa fim bine intelesi, nu ma refer la o fotografie iesita cine stie cum din intamplare :D .

E vorba aici despre noul stil fotografic "iesirea la pescuit e sedinta foto" :roll: :lol: Cred ca ati observat ca sunt destui oameni care nu au poze "normale" cu pesti, ci numai dintr-astea studiate, pigulite samd :lol: .

Cum spunea Jedi, singurul lucru care-i limiteaza pe acesti "pescari" este faptul ca n-au descoperit inca DSLR-ul :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Aprilie 26th, 2010, 4:48 pm

uite aici o "gaselnita" fotografica ... asta daca nu e facuta cu photoshop :)

si aici comentariile despre fotografie
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 62&start=0
Ataşamente
stiucar.jpg
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Aprilie 26th, 2010, 5:16 pm

Ma uimesti :lol:

Pai ai uitat cine a fost primul care a postat pe forumul lui rasulescu o poza cu pestele minuscul tinut in pozitia spanzuratului si pescarul in spatele lui? :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
alois strapazan.jpg
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Aprilie 27th, 2010, 7:55 am

cele doua fotografii sunt total diferite ... cea cu salaul e clar impinsa dar la cea cu avatul este o incadrare altfel decat se fotografiaza in mod obisnuit.
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Aprilie 27th, 2010, 11:15 am

Chiar nu sunt deloc diferite, ideea e aceeasi: pestele scos la maxim in fata, iar pescarul plasat in spatele lui. In prima se foloseste o lanseta, in a doua mana complet intinsa in fata, cu pestele bagat in obiectiv. Amandoua sunt poze facute cu intentia clara de a face pestele sa para mai mare decat este in realitate.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Aprilie 27th, 2010, 3:07 pm

eu sunt ochelarist si cred ca din acesta cauza vedem lucrurile diferit :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Aprilie 27th, 2010, 3:09 pm

Eu tratez cele doua fotografii strict din punctul de vedere al subiectului de fata: pesti indesati din rasputeri in obiectivul aparatului :lol:

Sigur ca la poza aia cu avatul se pot face tot felul de alte discutii, dar ar fi offtopic :D :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Mai 3rd, 2010, 10:38 am

asa cum un ferrari rosu e in subliminal o prelungire peniana ,asa un peste impins in fata si fotografiat pt pafaristi tine de meandrele refularilor sexuale .probabil vanatorul/pescar ancestral venind acasa cu un boistean a fost batut in cap cu minuscula captura;o nevasta tafnoasa i-a taiat accesul la p---a si i-a dat flit .urmasii peste secole ai acestui nefericit ,imping in fata un peste mic in speranta ca nu vor mai fi taiati din portie :twisted:
toate pozele mele cu pesti au fost facute la initiativa altora ,la randul lor pozandu-se si ei cu piesele .
eu am senzatia ca fac poza cu un indian mort .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 3rd, 2010, 11:43 am

adrian frunza scrie:asa cum un ferrari rosu e in subliminal o prelungire peniana ,asa un peste impins in fata si fotografiat pt pafaristi tine de meandrele refularilor sexuale .probabil vanatorul/pescar ancestral venind acasa cu un boistean a fost batut in cap cu minuscula captura;o nevasta tafnoasa i-a taiat accesul la p---a si i-a dat flit .urmasii peste secole ai acestui nefericit ,imping in fata un peste mic in speranta ca nu vor mai fi taiati din portie :twisted:

Bine zisa asta :lol: :D

Cat despre cvasi-obligativitatea fotografierii capturilor, aceasta a aparut, cred eu, odata cu raspandirea tehnicii fotografice. Cata vreme oricine are posibilitatea sa-si fotografieze capturile, nu mai ai cum sa fii crezut ca ai prins ceva daca n-o faci.

E ca la faza cu telefonul mobil: daca spui ca n-ai, concluzia tuturor este ca a) esti nebun sau b) ca nu vrei sa dai numarul . Nu se gandeste nimeni la vreo alta explicatie posibila.
Gerula
Site Admin

Înapoi la Ce-am mai prins