Rasarit de soare la Rollover Pass in 25 iunie '09.Puteti vedea singura casa din 200 cate erau is satul Gilchrist,unde e canalul,ce a ramas in picioare dupa trecerea anul trecut a uraganului IKE ce a distrus totul in jur.
Galeata mea de pescuit,lada frigorifica pe care stau,batul de 3,30m. facut de mine pe blank HARRISON in locul in care am pescuit la intrarea canalului in Golful Mexic.
Voblerul MIRROLURE la care de obicei am multe atacuri de pastrav ,s-a dovedit nefolositor in 25 iunie '09 deoarece era flux si pastravii nu erau in canal ci la cca. 100-150 m. de plaja(de gura canalului ) unde prindeau cei ce pescuiau in apa cum veti vedea in fotografia urmatoare.
Din pacate eu nu mai sunt in stare sa pescuiesc asa din apa cum pescuiesc pescarii din poza,daca as fi fost mai tanar sdi sanatos nu stateam eu pe mal cand altii prindeau pesti din apa....Gerula scrie:Mi-am cumparat si eu alaltaieri in Corfu un minciog de-ala cu gura flotanta (la noi nu vazusem in magazine), asa ca o sa incerc si eu stilul asta, sa experimentez senzatia. Fara acest articol nu prea vad cum scoti la poza pestele prins, doar daca iesi pe mal pentru fiecare in parte.
Oricum nea Jeane, fac pariu ca, in medie raportata la numarul de iesiri, baietii aia nu prind cat tine.
mteodorescu scrie:Interesant mod de a pescui.
In apa pana -n gat.
Nu se poate pescui in acea zona dintr-o barca ancorata ..?..
Off-topic
@ Gerula.
Daca poti da-mi si mie un pm , cu detaliile vacantei din Corfu..
Ma intereseaza pt familie in a doua jumatate a lunii august.
Mersi
Jean Scurtu scrie:La inceput ,cand mai pescuiam si eu in apa pana la genunchi sau sold,aveam la fel un juvelnic cu plasa din ceva poliester ,dar dupa ce mi-a taiat-o crabii si am ramas fara pesti mi-am facut eu ceva special dintr-o placa tot de spuma flotanta facandu-i o gaura in mijloc unde atasam un juvelnic de metal si in spate aproape vertical am pus doua tevi de PVC in care puteam pune batul si minciogul.De asemeni atasasem de placa de spuma o cutie de plastic transparenta ce se inchidea etans si in care tineam carligele si ce mai aveam nevoie.
Acum "instalatia " asta sta agatata in garaj ca nu mai pot pescui din apa din pacate....
Jean Scurtu
Aceasta era"instalatia" facuta de mine acum 15 ani pt. pescuitul din apa,"insalatie" ce sta acum agatata in garajul meu si care din pacate nu-mi mai foloseste ca nu mai sunt eu in stare sa pescuiesc din apa.
Nu am stiut ca la 80km.de Galati se poate pescui asa ceva . Este fantastic , m-am imbolnavit de tot , cred ca o sa incerc si fly , dar mai intai sa invat sa-l prind la spin . Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator