Cumpararea de scule de pescuit din U.S.A.

Doar scule de pescuit, barci, accesorii samd. Cel mult masini folosibile la pescuit.

Cumpararea de scule de pescuit din U.S.A.

Mesajde Jean Scurtu pe Octombrie 29th, 2008, 6:34 pm

Facilitez achizitionarea de ustensile de pescuit din U.S.A.,la un pret sub pretul pietei romanesti.

E-mail: jscurtu@comcast.net

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Re: Cumpararea de scule de pescuit din U.S.A.

Mesajde kuintautti pe Octombrie 29th, 2008, 6:55 pm

Hai sa traiesti Nashule !

suna interesant ! :D

deci in principiu... daca gasesc ceva interesant dincolo de apa cea mare putem face "treaba" ? ma gindesc la un sonar ca ma bate fratelo la cap de prea mult timp... ceva de genul aluia trimis lu Nea Tudor dar si cu GPS...

pina una alta vreau tambur de aluminiu pt mulineta zebco 4 ... care sau produs pina anul trecut...
oare se mai gasesc prin magazine cu rafturi prafuite ?
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Pikeman pe Octombrie 29th, 2008, 7:02 pm

bote se pot trimite nea Jean? nu porta-bote ci bote de pescuit, dastea dele mai zice betze :lol:
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 29th, 2008, 7:13 pm

Tin sa precizez ca, spre deosebire de intelegerea facuta de radulescu acum 4 ani cu nea Jean, eu n-am nici un castig de aici. Pur si simplu stiu ca Jean Scurtu e un om serios si nu vad nici o problema in a-l lasa sa-si promoveze aici serviciile.

Asta ca sa nu creada lumea ca am luat-o deja pe panta care duce spre magazinul virtual :lol: :lol: :lol:.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Jean Scurtu pe Octombrie 29th, 2008, 8:51 pm

Am trimis multor pescari ustensile de aici,bete ,mulinete ,silicoane voblere,sonare etc.Am trimis si aparate foto digitale si multe altele.Din pacate avand de a face cu romani ,la care le-am trimis fara a lua banii anterior am reusit si sa iau niste "tepe" pur romanesti ,de aceea cei ce doresc si le convine pretul estimativ dat de mine(cu trimitere cu tot) sunt nevoit acum sa fac ca la "curve" ,adica baniii inainte prin WESTEN UNION(ajung la mine in ziua in care i-ati trimis)
Cu trimiterea betelor ,mai ales daca sunt (desfacute ) mai lungi de 104 inch nu le pot trimite prin posta normala (limitare facuta de posta romana) si le trimit printr-o firma din N.Y.,deci costuri suplimentare.

Referitor la costuri la costul din magazin (site) se adauga costul trimiterii la mine+8,25%(tva) +costul trimiterii in Romania(pt. o mulineta e cca.$30)+ un mic comision.
Mai precizez ca am destule ustensile de pescuit deja in Bucuresti la prietenul meu EUGEN GANA ("eugen " pe rapitori) si ma refer la bete ,mulinete ,noi sau putin folosite in stare f. buna.Eugen poate fi contactat la : eugen.gana @addv.

Acelas bat nou daca il cumparati de la Eugen e mai ieftin decat daca l-ati comanda la mine si l-as trimite(de obicei pretul din catalog sau un pic mai jos)

De obicei (in afara de betele lungi ) trimit expres ,pachetul ajungand la destinatar in cca. 8 zile lucratoare si deoarece pe formele vamale declar ca e cadou din partea mea si valoare sub 45 de euro nu se plateste vama (am trimis in acest fel si pachete in valoare de peste $1.000 si nu s-a platit vama).

O precizare e necesara ,nu trimit pachete in perioada apropiata Craciunului deoarece am o experienta neplacuta de anul trecut cand in acea perioada trimitind un pachet in valoare de cca.$300 lui Andy Arif de la AVP.Pachetul trimis de mine a ajuns in Amsterdam si de acolo a disparut.ASm luat legatura cu cei de posta express cu care l-am trimis si dupa "n" telefoane nu am rezolvat nimic ,iar daca chiar rezolvam imi dadeau cei $50 la care declarasem ca e valoarea coletului.
Dar am trimis multe pachete ,toate au ajuns cu bine la destinatar ,nu s-a platit vama,acestioa au fost multumiti ca altfel nu mai comandau din nou la mine.

Numai bine,

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde kuintautti pe Octombrie 29th, 2008, 10:09 pm

mie mi se pare de bun simt treaba cu plata inainte

atit as zice ca metoda de plata poate e mai ieftina prin transfer bancar direct in cont decit prin WESTEN UNION... dar daca aia e poteca acceptata ... aia e ! :)
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Pikeman pe Octombrie 29th, 2008, 11:05 pm

kuintautti scrie:mie mi se pare de bun simt treaba cu plata inainte

atit as zice ca metoda de plata poate e mai ieftina prin transfer bancar direct in cont decit prin WESTEN UNION... dar daca aia e poteca acceptata ... aia e ! :)

de acod:)
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Jean Scurtu pe Octombrie 30th, 2008, 9:39 am

De acord cu voi,dar pt. mine exista un impediment ,anume eu fiind pensionar de invaliditate,daca imi intra in cont bani se socoteste ca am venituri suplimentare, deci la suma trimisa sa zicem de $300,desi eu practic iau comision $10-$15 in acte apare ca venit suplimentar de $300 si usor pot sa pierd pensia si alte avantaje(nu vreau sa intru in amanunte).Presupunand ca am mai multe comenzi intr-o luna ce sa zicem vor totaliza $1000,(fata de pensia mea lunara de $440)in contul meu va aparea acest venit suplimentar pt. care nici nu platesc taxe,desi pt. orice venit (in afara de pensia mea ) trebuie sa platesc taxe ,ba mai mult sa si declar veniturile in plus.
Daca banii sunt trimisi prin WESTERN UNION,eu ridic niste bani cash ce nu sunt contabilizati decat de WESTERN UNION si de mine.
Sper ca m-am facut inteles de ce prefer tranzactia in acest mod.

Numai bine,

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde adrignat pe Octombrie 30th, 2008, 10:42 am

pai no.....astea sunt conditiile cine vrea se supune...:)....si oricum nu vad niciun impediment major in asta.
adrignat
membru nou

Mesajde SirJones pe Noiembrie 12th, 2008, 2:25 pm

INTREBARE PENTRU CEI CARE CUNOSC CAT DE CAT PIATA DIN SUA>
- Au perioada cu reduceri de pret dupa craciun ?
- Care ar fi cel mai accesibil site din State?

Am pe cineva in state care se duce prin ianuarie si as vreau sa imi ia niste nimicuri sub 100$ - fire textile si snururi de fly + mulineta iefina.
SirJones
membru nou

Mesajde Jedi pe Noiembrie 22nd, 2008, 9:13 pm

Din ce am observat eu ,LeBaron din Montreal are intotdeauna cite ceva mai ieftin la urmatorul catalog.Specials se cheama rubrica.Nu stiu daca exact in preajma craciunului isi fac ei socotelile,mai degraba prin ianuarie as inclina eu sa cred. Depinde foarte mult unde anume merge amicul tau si ce magazine are in zona respectiva.Un Cabelas sau un BassPro pot fi foaaarte departe. Sa mearga la cel mai cunoscut magazin din oras si sa vada la fata locului ,zic eu.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Jean Scurtu pe Noiembrie 23rd, 2008, 12:26 am

SirJones scrie:INTREBARE PENTRU CEI CARE CUNOSC CAT DE CAT PIATA DIN SUA>
- Au perioada cu reduceri de pret dupa craciun ?
- Care ar fi cel mai accesibil site din State?

Am pe cineva in state care se duce prin ianuarie si as vreau sa imi ia niste nimicuri sub 100$ - fire textile si snururi de fly + mulineta iefina.

Eu ti-am explicat cum e situatia aici ,dar se pare ca nu ma crezi din pacate,,,,,,

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde SF pe Decembrie 12th, 2008, 9:51 pm

Nea Jean , ma intreaba niste amici cam cit le iese la niste cumparaturi de 300 dolari ( plastice , o mulineta , fire , voblere ) , io nu prea am stiut ce sa le zic . Deci cit in plus pun linga aia 300 . Eventual vorbim pe privat .
SF
hârşit în rele

Mesajde Jean Scurtu pe Decembrie 13th, 2008, 9:39 pm

Ti-am raspuns pe privat,asa ca sti cum e situatia.Oricum comisionul meu e mic,dar din pacate trimisul e mai scump ca nu depinde de mine ci de tarifele postei sau a celor prin care trimit.

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde marius taranu pe Aprilie 15th, 2010, 12:35 pm

Nea Jeane, rog raspundeti pe privat. Am dat mesaj pe jscurtu@comcast.net. Daca e alta adresa rog sa precizati.
Multumesc
marius taranu
membru nou

Înapoi la Anunturi de vanzare-cumparare legate de pescuit