confectionare rotative

Doar scule de pescuit, barci, accesorii samd. Cel mult masini folosibile la pescuit.

confectionare rotative

Mesajde negreapetru pe Decembrie 10th, 2008, 7:11 pm

confectionez rotative modele deosebite(nu le gasiti in comert) marimi de la 0 la 5.Caracteristici: palete din inox,cupru sau
alama,corp din cupru cu un sistem foarte simplu si eficace de schimbat ancore fara folosirea inelelor.Toate rotativele sint verificate manual.Am sa incerc sa posteze forum poza cu o parte din modelele de matrite de care dispun.daca nu reusesc gasiti poze si informatii pe negrea.petru@yahoo.com sau la tel 0742137330 sau 0234372228.
Ataşamente
rotative2.JPG
negreapetru
membru nou

Re: confectionare rotative

Mesajde Gerula pe Decembrie 11th, 2008, 12:52 pm

Preturi?
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde horiafhc pe Decembrie 16th, 2008, 11:58 pm

Chiar asa, ce preturi ai?
horiafhc
membru nou

Locaţie: BUCURESTI

Mesajde Gerula pe Decembrie 18th, 2008, 1:40 pm

Am impresia ca intra destul de rar, sa avem rabare.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Decembrie 18th, 2008, 11:51 pm

din informatii venite "pe surse" e 4 lei bucata
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Decembrie 19th, 2008, 1:23 am

4 lei doar paleta sau echipate?
Gerula
Site Admin

Mesajde negreapetru pe Decembrie 19th, 2008, 7:18 pm

pretul este 4 Ron/buc echipate(am pus poze cu palete ptr ca nu aveam in acel moment ansamblate si-mi era lene sa mai ansamblez).modele am mai multe decit apar in poza,dar nu am apucat sa-mi verific inca toate matritele.am vazut ca ati deschis discutia despre oscilante asa ca am sa postez si o poza cu citeva modele de oscilante pe care le confectionez si cu care am prins foarte bine.
negreapetru
membru nou

Mesajde Gerula pe Decembrie 19th, 2008, 8:06 pm

La 4 lei rotativa echipata s-ar putea sa fie destui interesati, inclusiv eu. Cu ce ancore le echipezi?
Gerula
Site Admin

Mesajde negreapetru pe Decembrie 19th, 2008, 8:09 pm

la banii astia doar nu vrei sa-ti pun ancore argintate,folosesc si eu ce ancore gasesc in comertul nostru.Dupa mine ancora are cea mai mica importanta la o rotativa (daca sint de calitate indoielnica se mai pot ascuti ).Conteaza cel mai mult paleta ,felul cum evolueaza in apa si cum este echilibrata cu greutatea corpului rotativei.Cine vrea poate sa-si puna ce ancore doreste mai ales ca sistemul de schimbare al lor este foarte simplu.Eu de multe ori la clean schimb ancora cu un cirlig pe care construiesc un fel de musca sau streamer puternic colorat.(ultimele ancore care le-am cumparat au fost de la Baracuda)
Ultima oară modificat de negreapetru pe Decembrie 19th, 2008, 8:18 pm, modificat de 2 ori în total.
negreapetru
membru nou

Mesajde Gerula pe Decembrie 19th, 2008, 8:11 pm

Era logic ca nu-s Gamakatsu sau Owner :D , dar intrebarea ramane in picoare. Adica sunt barem Mustad, sau no name de Obor?

Intreb in ideea ca si pe ancorele alea dai ceva, iar unii poate ar prefera de pilda sa ia rotativa echipata, dar fara ancora, cu 3.5 lei sau ceva de genul asta.
Gerula
Site Admin

Mesajde horiafhc pe Decembrie 23rd, 2008, 2:24 pm

Din ce oras esti? As vrea sa vad ce ai de vanzare.
horiafhc
membru nou

Mesajde negreapetru pe Decembrie 28th, 2008, 11:09 am

discutam dupa sarbatori atunci am sa-mi verific toate matritele si am sa postez mai multe poze(inclusiv cu citeva modele d

e rotative).Sarbatori fericite tuturor.
PS sint din comanesti/jud Bacau.
negreapetru
membru nou

Mesajde horiafhc pe Ianuarie 17th, 2009, 8:49 pm

Petre, se pare ca nu e indicat sa postezi si pe alte forumuri concurente pentru ca imediat te vede admin-ul si-ti taie macaroana. Lasa-le si tu un comision din vanzari ca sa fie toata lumea multumita...
Apropos, se pare ca Gerula nu are inca nimic de vanzare aici de moment ce nu a interzis pe nimeni sa-si promoveze produsele. :lol: :lol: :lol:
Felicitari Gerula! :clap: :clap: :clap:
horiafhc
membru nou

Mesajde Jean Scurtu pe Ianuarie 18th, 2009, 6:33 am

negreapetru scrie:la banii astia doar nu vrei sa-ti pun ancore argintate,folosesc si eu ce ancore gasesc in comertul nostru.Dupa mine ancora are cea mai mica importanta la o rotativa (daca sint de calitate indoielnica se mai pot ascuti ).Conteaza cel mai mult paleta ,felul cum evolueaza in apa si cum este echilibrata cu greutatea corpului rotativei.Cine vrea poate sa-si puna ce ancore doreste mai ales ca sistemul de schimbare al lor este foarte simplu.Eu de multe ori la clean schimb ancora cu un cirlig pe care construiesc un fel de musca sau streamer puternic colorat.(ultimele ancore care le-am cumparat au fost de la Baracuda)

Mi se pare normal sa nu spui "ancore" ci carlige triple deoarece ancora e cam altceva,asta daca nu te superi.Si-ti mai spun ca la o rotativa ,ca la orice naluca,conteaza destul de mult carligele triple folosite.Poate cel mai simplu e sa le vinzi fara carlige ,eventual specificand marimea optima pt. rotativa respectiva
Cu rezultate f. bune si mai putine agatari in agataturi se poate folosi si un carlig simplu de calitate.

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde negreapetru pe Ianuarie 19th, 2009, 8:06 pm

credeam ca va intereseaza ceea ce produc si mai putin forma mea de exprimare.La inceput am trimis rotativele fara ancore,dar probabil din cauza comoditatii marea majoritate a celor care comandau m-au rugat sa le echipez eu.Ptr cei care doresc sa stiti ca pot sa le trimit si fara ancore insa pretul de achizitie ramine neschimbat.(Chiar am specificat ca de multe ori eu folosesc un cirlig simplu pe care costruiesc o musca la fel de simpla).Ramin la parerea ca in intreg ansamblul unei rotative ancora sau cirligul are o importanta (in procente) de max 10%.Asta este parerea mea si nu pretind ca stapinesc adevarul absolut insa prefer sa stiu ca-mi vin 10 pesti la rotativa mea si scap jumatate din ei din cauza ancorei,decit sa dau jumatate de zi la o chinezarie la care i-am pus o ancora meseriasa si sa scot iarba din balta.
negreapetru
membru nou

Mesajde negreapetru pe Ianuarie 19th, 2009, 8:25 pm

revin cu o poza actualizata cu toate modelele de rotative de care dispun.Imagine
Imagine
negreapetru
membru nou

Mesajde horiafhc pe Ianuarie 22nd, 2009, 10:46 pm

cum se comanda?
si daca comand ceva in cat timp am de ex. 15 rotative?
horiafhc
membru nou

Mesajde negreapetru pe Ianuarie 26th, 2009, 5:53 pm

Trimiti pe adresa de mail negrea.petru@yahoo.com comanda(nr rotativei din poza,materialul din care o vrei(alama,cupru,inox)cite vrei din modelul respectiv).15 rotative ti le fac intr-o zi,mai mult dureaza transportul ramburs cu posta,cred ca 3 zile).Deci o comanda ajunge in max 5 zile.
negreapetru
membru nou

Înapoi la Anunturi de vanzare-cumparare legate de pescuit