Sanctiuni

Facilitati noi implementate pe forum si discutii despre ce nu le convine userilor. Topicuri despre abuzuri, reclamatii etc numai aici.

Sanctiuni

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 7:11 pm

Aici vor fi postate sanctiunile date de admin/moderatori. Fiecare postare trebuie sa includa citat dupa postul incriminat, specificarea sectiunii unde a avut loc abaterea, specificarea motivului pentru care s-a dat sanctiunea.

Primul "client" este alingurar:

Gerula scrie:
alingurar scrie:Esox, am vrut sa-ti raspund la mesajul privat dar site-ul mi-a scris:

"Nu sunteţi autorizat(ă) să trimiteţi mesaje private."

Deci se pare ca l-am suparat prea tare pe Gerula si mi-a ingradit drepturile de membru. Nu stiu cu ce, caci doar mi-am spus parerea. Se pare ca n-am voie sa am alta parere.
Imi pare rau ca cenzura a atins aici limite nebanuite!
Inscrie-te unde zice Gerula!

Postare de informatii false. Explicatia pentru asa-zisa "ingradire a drepturilor de membru" se gaseste aici viewtopic.php?f=12&t=5&st=0&sk=t&sd=a&start=20 .

Conform regulamentului provizoriu, aflat deja in vigoare la momentul in care alingurar a postat, sanctiunea pentru prima abatere este 7 zile de ban pe sectiunea pe care s-a produs abaterea (userul poate posta pe restul forumului).
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Sanctiuni

Mesajde alingurar pe Noiembrie 6th, 2008, 7:36 pm

Am zis ca nu mai scriu pe forum, dar nu pot pleca fara a da o explicatie, acesta fiind si ultimul meu mesaj.
Nu am dat nici o informatie falsa. Dupa cum mai multi ati vazut, mesajul
"Nu sunteţi autorizat(ă) să trimiteţi mesaje private."
chiar a fost primit de mai multi.
Nu citisem toate topicurile pentru a vedea ca Gerula a setat gresit forumul.
Deci nu eu am dat informatie falsa, ci el e cel care a facut nu stiu ce scurtaturi si nu puteam trimite mesaje private. De aici si concluziile mele, ca imi sunt ingradite drepturile.
Apoi m-a banat fara macar sa ma anunte, pe email sau pe mesaj privat. Foarte interesant mod de actiune.
Daca isi cerea scuze ca mi-a gresit setarile imi ceream scuze pentru concluziile pripite.
Asa, va spun ... distractie placuta si fir intins!
Il rog pe administrator sa imi stearga contul !
alingurar
membru nou

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 7:42 pm

Nu te mai da martir ca nu tine. Fix pe topicul la care am dat link ai exemplul civilizat al lui Tavi, care a intrebat frumos de ce nu poate da mesaje private. Nimic nu te impiedica sa faci la fel.

In schimb, tu ai postat un mesaj in care ma acuzai direct de faptul ca ti-am ingradit drepturile de membru, acuzatie grava si lipsita de orice fundament real. Mai mult, ai sustinut ca aici "cenzura a atins limite nebanuite" desi unde era cenzura in eventuala lipsa a facilitatii de mesaje private (care putea pur si simplu sa nu fie implementata pe forum) habar n-ai nici tu.

Zi mai bine ca nu ti-a tinut figura cu "Alin Lingurar, oltean" si dupa ce am verifcat IP-urile si am descoperit ca postezi de la Universitatea Cluj Napoca, ti-ai dat seama ca ai sfeclit-o cam urat :lol:.
Gerula
Site Admin

Mesajde alingurar pe Noiembrie 6th, 2008, 8:28 pm

Domnule Gerula, nu inteleg ce aveti cu mine.

"Fix pe topicul la care am dat link ai exemplul civilizat al lui Tavi, care a intrebat frumos de ce nu poate da mesaje private."

Am explicat ca nu citisem acel topic in momentul cand am scris mesajul respectiv. Dar se pare ca explic la pereti! Pana la urma chiar mi-ati ingradit drepturile prin incompetenta de a face setarile bine, facand scurataturile de care ziceti acolo.

"Zi mai bine ca nu ti-a tinut figura cu "Alin Lingurar, oltean" si dupa ce am verifcat IP-urile si am descoperit ca postezi de la Universitatea Cluj Napoca, ti-ai dat seama ca ai sfeclit-o cam urat "

Despre ce figura vorbiti? Ce va oftica? Faptul ca-s oltean? Ca ma cheama Lingurar? Sunteti rasist? Sau ca scriu de la Cluj? Cu ce am sfeclit-o?

Mai intreb pentru ultima data: trebuie sa va trimit o copie dupa buletin sa se vada numele Alin Lingurar si adresa de Cluj????? De ce nu ati specificat asta cand mi-am facut inregistrarea pe forum?

Pentru a nu va mai deranja si pentru a nu va mai face sa suferiti si sa ma banuiti ca as fi altcineva e mai bine sa va las cu prietenii dumneavoastra!
alingurar
membru nou

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 8:47 pm

Nu te mai face ca nu intelegi. Una e ca nu citisei topicul, si alta e ca ai sarit sa urli "mi s-au ingradit dreptuirle" si sariiitiii, cenzuraaaa. Pentru asta ai primit sanctiunea, oricum foarte lejera.
Gerula
Site Admin

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 6th, 2008, 9:08 pm

Gerula , dumneata chiar incalci ceva reguli de bun simt , verificarea IPurilor si postarea locului de unde se logheaza un user (este al treilea user la care o faci) mi se pare o chestie lipsita de orice scrupule si nedemna de adminu unui forum. Pe toate celelalte se foloseau numerele de la IP in caz de clonare, dar nu am intalnit caz in care sa se posteze locatia din care se posteaza , cred ca este un lucru privat si abuzezi de drepturile pe care ti le dau calitatea de admin. Faptul ca tiam platit ceva si tiam dat datele mele pe factura nu cred ca te indreptateste sa le lipesti pe toti stalpii

RUSINE !!!
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde alingurar pe Noiembrie 6th, 2008, 9:21 pm

Pikeman, iti multumesc.
Suparat ca si acest forum s-a dus naibii nici nu am observat la inceput.
Acu vad ca scris la termenii pe care ii afisaza la inregistrare:
"Ca utilizator sunteţi de acord ca orice informaţie introdusă să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi dezvăluite niciunei terţe părţi fără consimţământul dumneavoastră, "

Sunt unul dintre cei trei. Voi vorbi cu colegii de la drept sa vad care se pricepe si daca pot obtine ceva despagubiri. Dupa cat am fost de injurat si desconsiderat pe acest forum, cred ca merit! Poate nu reusesc nimic, dar merita sa incerc. Voi mai intra doar pentru a va tine la curent cu evolutia procesului. Daca cineva vrea sa mi se alature (nu stiu cine sunt ceilalti doi fiindca nu am apucat sa citesc tot) ii rog sa imi scrie.
alingurar
membru nou

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 9:26 pm

Pikeman, iar gresesti flagrant. Forumul este, slava Domnului, cat se poate de gratis, iar eu nu numai ca n-am facut vreun banut din el (vorba aia, n-o sa fie aici in veci reclame la prelungirea organului, ca la radulescu :lol: ) ,doar am cheltuit ceva bani si foarte multa munca, mai mult decat iti poti imagina.

Parerea mea, pe care mi-o voi sustine pana in panzele albe, este ca, in acest gen de comunitate, nu-si au locul indivizii care, la adapostul anonimatului, isi imagineaza ca pot scrie tot felul de mascari. Am plecat de pe un forum infestat de clone, si pot sa asigur pe toata lumea ca aici nu se va tolera asa ceva. Nimeni nu este obligat sa se inscrie cu poza dupa buletin :lol:, dar cand unul vine si zice ca-i cutarica, oltean, iar IP-ul il arata ca fiind de la Cluj, nu mi se pare tocmai in regula.

Eu vreau sa construim aici o comunitate online in care oamenii se cunosc, nu un soi de carusel tembel in care zece clonati alearga in cerc ca veveritele, capiind de cap pe toata lumea.

P.S. alingurar, singurul lucru care s-a dus naibii a fost identitatea pe care incercai sa ti-o construiesti aici, ca sa poti musca de posterior diversi useri :lol:. Dupa cum vezi nu ti-a dezvaluit nimeni nici adresa de mail pe care ai folosit-o la inregistrare, nici IP-ul de la care ai postat. Locatia este o optiune pe care majoritatea userilor si-o introduc la profil fara sa-i roage nimeni, presupun ca nu ti-e rusine ca esti din cluj. Desigur, nu te impiedica nimeni sa contactezi 2-3 avocati, esti invitatul meu. :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 9:31 pm

Gerula scrie:
buldo scrie:mi-a venit o idee! O sa vorbesc cu un prieten sa fac un forum anti rapitori.info. Ca vad ca e la moda! Pentru ca aici numai discutii nu sunt ci doar banari si cenzurari fara explicatii dupa mintea defecta a unui admin paranoic !

Buldo, pct 1 din regulament. Insulte, sapte zile pauza pe Crasma.
Gerula
Site Admin

Mesajde alingurar pe Noiembrie 6th, 2008, 9:34 pm

Gerula scrie: Nimeni nu este obligat sa se inscrie cu poza dupa buletin :lol:, dar cand unul vine si zice ca-i cutarica, oltean, iar IP-ul il arata ca fiind de la Cluj, nu mi se pare tocmai in regula.

Crezi ca sunt singurul oltean pe care pasii vietii l-au dus la Cluj? Ce este atat de in neregula? Faptul ca-s oltean si stau in Cluj iti da tie dreptul sa iti bati joc de mine?

Ne vom vedea, fi sigur de asta!
alingurar
membru nou

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 9:37 pm

alingurar scrie:
Ne vom vedea, fi sigur de asta!

Adevarul e ca daca nu ma si amenintai nu era tacamul complet :lol:. Mare ti-e gradina Doamne :lol: .

Macar asa cred ca s-au lamurit mai multi care-i treaba cu alingurar :lol:.
Gerula
Site Admin

Mesajde alingurar pe Noiembrie 6th, 2008, 9:41 pm

Eu sa te amenint? Ai inteles gresit! Nu incerca sa vezi peste tot intrigi, amenintari si substituiri de persoane!
alingurar
membru nou

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 9:43 pm

In cazul lui buldo, recidiva a venit aproape instantaneu. Vorba lui SF, omul se invatase de dincolo, ca regulamentul nu se aplica pentru el

Gerula scrie:
Gerula scrie:Buldo, regulamentul a intrat in vigoare, ai un prim avertisment pentru offtopic. Posturile care nu-si aveau locul aici au fost mutate la circul globus.

Edit ulterior: Daca ai ceva de reclamat fa-o la sectiunea dedicata. Urmatorul offtopic aici il voi considera tentativa de a devia subiectul topicului si vei primi ban. Posturile de mai sus au fost facute inainte de intrarea in vigoare a regulamentului. Mesajele lipsa sunt la Circul Globus.

buldo scrie:gerula, hai sa iti spun cum trebuie sa functioneze un lucru in mod civilizat
" Eu, in calitate de admin te avertizez pentru limbajul asta", subliniezi si citezi si demonstrezi ca am zic ceva deplasat fatza de obiectul discutiei. E posibil ca undeva sa fie o insinuare la adresa mea, si in acest topic sunt multe din partea purtatorului de Rudotel in buzunarul de la piept!.E dreptul meu sa raspund si sa ma apar!!!!
Faptul ca zici ca ai un regulament, si il aplici dupa cum te taie capul nu cred ca iti atrage simpatia. Si in nici un caz simpatia mea dar oricum, chiar daca aceasta nu are valoare pentru tine, e bine sa bagi la cap ca orice membru al acestui forum care pleaca de aici e o pierdere pentru el. Se pare ca datorita felului tau de a actiona incepi sa atragi antipatia ceea ce nu e prea ok.
Treaba ta, te certi cu mine ( eu niciodata nu ti-am zis nimic si nici nu am insinuat ceva pentru simplul motiv ca nu e intentia mea si in plus nici nu te cunosc), cu altul sau cu toti, mie, sincer nici nu imi mai pasa caci din acest moment timpul meu e mai pretios decat sa il cheltui scriind aici.

Sper ca nu se supara nimeni pentru banul pentru tentativa de a devia subiectul topicului care-l loveste acum pe dl buldo.

Ban general pe forum 7 zile.
Gerula
Site Admin

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 6th, 2008, 9:56 pm

mda, aici e un fel de rapitori.ro la nivel mai mic, mai putini useri si un singur om la butoane, cred ca incepe sa imi para rau ca am pus informatie utila pe forum, bantui de ceva vreme doua forumuri care nu au astfel de probleme, unul este putin vizitat, poate dasta, dar celalalt unde posteaza destui nu are astfel de probleme ... incep sa cred ca implicarea adminilor prea exagerata sau lipsa implicarii lor duce la aceste lucruri, in fond din orice perspectiva privesti cred ca au o oarece impresie ca detin control si pot face ce vor

prin urmare, contest deciziile asupra lui Buldo si a lui Alingurar si doresc a se face poll pentru a vedea daca sunt corecte :!: sa fie democratie
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 10:02 pm

Mai, nu-i problema, daca se mai aduna 9 facem si poll-ul. Poate-mi spui si mie care mai e forumul (mare, mic, nu conteaza) pe care adminul este dispus sa-si supuna deciziile judecatii populare :lol:.

Poate ca n-ar strica sa si argumentezi contestarea celor doua sanctiuni. Ti se pare ca buldo n-a insultat in prima faza si ca n-a incercat apoi sa devieze subiectul topicului de pe rodbuilding? :roll:
Gerula
Site Admin

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 6th, 2008, 10:21 pm

nu intelegi, pe celelalte forumuri nu sa ajuns aici, nu trebuie adunari ad-hoc si nici bagari in seama de la admini, si ei exista pentru ca posteaza

contest la Buldo pentru ca ai sarit din start dupa prima postare ca e fario si l-ai luat peste picior, teoretic trebui sa iti aplici instant ban conform regulamentului provizoriu

contest la Alingurar pentru ca ai procedat in asa fel incat sa il scoti din sarite si sa ajuns la aceeasi situatie

nu ma intereseaza cine ste unul si cine este cealalt nu ma intereseaza daca posteaza din cluj china sau taiwan, dealtfel nici pe celalalt forum nu ma interesa , puteam sa ma contrariez cu cine voiam ca nu imi pasau originile celor implicati, tu nu poti trece peste anumite chestii din forumul celalalt , puteai sa iei ce era bine de acolo, ai preferat sa razi tot si sa incerci sa faci tu ceva nou, ai gresit , cum nu poti sa recunosti vreodata ai sa obiectezi si la asta :!:

intrebare, daca intram cu userul Vijelie si postam ontopic o parere pertinenta, cum dealtfel pot sa fac si acu pe anumite domenii, direct parerea mea , gen "mie nu imi pasa de spline , eu pun inelele la ochi, imi iese perfect , si percutez cate 20j de kile de salau pe iesire" deschideai topic daca il primesti pe Vijelie?

se vede clar ca ai initiat niste actiuni deranjat de contre de pe celalalt site, mai rau e ca userii de aici nu tiau prea dat dreptate, decat dupa ce la insistentele tale , cei vizati au calcat stramb, ar fi si normal din moment ce ai pretentia ca esti admin si le faci ce le faci
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 10:29 pm

Pikeman scrie:
contest la Buldo pentru ca ai sarit din start dupa prima postare ca e fario si l-ai luat peste picior, teoretic trebui sa iti aplici instant ban conform regulamentului provizoriu

Sa-mi aplic ban conform regulamentului provizoriu care nu exista atunci? Si a zicem ca ar fi existat, pentru ce sa-mi dau ban? :lol: Pentru ca am intrebat userii daca il primim sau nu, la Crasma Pescarilor? :lol: :lol: :lol: . Tu iti dai seama ce spui? :roll: Asta in conditiile in care banarea lui buldo e 100% acoperita de regulament.

Pikeman scrie:contest la Alingurar pentru ca ai procedat in asa fel incat sa il scoti din sarite si sa ajuns la aceeasi situatie

Deci ia frumos la rand primele cinci postari ale lui alingurar de pe forumul asta, iar in a cincea mai baga "hai sictir"-ul pe care l-am sters eu de acolo. Citeste-le atent cap-coada, in contextul topicurilor respective. Si pe urma vin-o si cere-ti scuze aici, ca un om matur care a comis-o.
Gerula
Site Admin

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 6th, 2008, 10:37 pm

vezi ca ai mai multe pretentii decat meriti, daca am comiso in cel mai bun caz o sa recunosc , scuze :lol: :lol: :lol: visezi...nici eu nu am pretins de la tine scuze :!:

una peste alta nu intrebi la crashma sau bodega sau ce vrei daca primesti pe cineva dupa prima postare care a fost ONTOPIC

si inca una peste alta nu insinuezi ca cineva este altcineva dupa prima postare

si tot una peste alta puteam foarte bine sa fiu pikeman pe alt si aici Gigi Kent, nu cred ca te privea pe tine daca si de ce nu am folosit acelasi nume atata timp cat nu am doi useri pe acest sait, totodata yahoo ma poate bana ca nu am pikeman@yahoo.com si folosesc alt user la ei pe sait.

io chiar mash fi infuriat daca ma comparai cu cine stie de pe celalalt site, ar fi patetic sa deschid topic "Il acceptam pe Pikeman/Danr/Florescu sau cum io mai zice"
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 10:41 pm

Si nu te intrebi de ce n-a deschis nimeni topic cu "il acceptam pe X" decat la buldo? :lol:

Scuzele alea le datorezi pentru expresia "rusine" folosita mult prea in pripa, nu pentru ca ti-ai spus parerea si ti-am demonstrat ca ai gresit. Oricine greseste, important e sa n-o faca din rea-credinta si sa nu persiste in greseala.

P.S. Si de unde ti se pare ca a cerut cineva sa se inregistreze lumea cu acelasi nick ca pe forumul lui Radulescu? Una e sa te inregistrezi cu alt nick si alta e sa sustii ca esti alta persoana :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 6th, 2008, 10:46 pm

si ce, am strigat rusine cum puteam striga jos cenzura sau altceva, cum nu ai dovada ca am zis sa iti fie rusine si cum mult citatu dex nu specifica nimica concret pentru cuvantu rusine ca fiind insulta daca il scri singurel pe o pagina mai ai de muncit , asta ca sa iti dovedesc ca si altii pot juca precum o faci tu. Mai rau e ca nu poti aplica nici o sanctiune pentru folosirea cuvantului singurel pe post de semnatura :lol:

JALNIC
Pikeman
trecut prin multe

Următorul

Înapoi la Anunturi administrative, cereri, reclamatii