Sanctiuni

Facilitati noi implementate pe forum si discutii despre ce nu le convine userilor. Topicuri despre abuzuri, reclamatii etc numai aici.

Re: Sanctiuni

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 6th, 2008, 10:48 pm

P.S. ma intreb de ce a deschis cineva topic pentru Buldo , si atat

trebuie sa stiu din timp daca are rost sa postez pe acest forum, o imagine asupra adminului din raspunsurile de aici imi fa crea o opinie despre ce si cum se intampla, pentru a evita situatia de a ajunge ridiculizat fara motiv prealabil
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 10:51 pm

Pikeman scrie:si ce, am strigat rusine cum puteam striga jos cenzura sau altceva, cum nu ai dovada ca am zis sa iti fie rusine si cum mult citatu dex nu specifica nimica concret pentru cuvantu rusine ca fiind insulta daca il scri singurel pe o pagina mai ai de muncit , asta ca sa iti dovedesc ca si altii pot juca precum o faci tu. Mai rau e ca nu poti aplica nici o sanctiune pentru folosirea cuvantului singurel pe post de semnatura :lol:

JALNIC

Ehe, se vede treaba ca mi-am cam racit gura de pomana. N-a zis nimeni ca folosirea cuvantului rusine in respectivul context era neregulamentara, ci doar ca, dupa ce te dumireai ca ai gresit, era normal sa-ti ceri niste scuze pentru folosirea respectivului cuvant :roll:.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 6th, 2008, 11:00 pm

poi nu mam dumirit, ba mai rau am cetit si ce o scris alingurar in primele 5 postari exceptie sictiru

mai e o treaba , citind postarile alea am vazut ca esti marcat de mai multe forumuri , daca pe Buldo lai atacat de pe rapitori, pe alingurar lai cules de pe LRS deci e ceva :lol:

PS pana sa ma lamuresti pe mine mai incearca pe celalalt topic ca omu nu a inteles in MP cum buldo e fario :lol:
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 11:30 pm

Vezi ca deja ai inceput sa vorbesti cu cuvintele lui radulescu :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Noiembrie 7th, 2008, 12:11 am

Consider ca aici toata lumea este foarte iritata si plina de ranchiuna in special cei veniti de dincolo(inclusiv eu).Este adevarat ca multi poate au fost pusi sa saboteze acest forum(nu dau nume pt ca nu le cunosc).
@pikeman:omu nu te supara asa de usor,e pacat deoarece am urmarit cu interes postarile tale si dincolo(alea care le-ai mai pus in scurtul timp dupa ce m-am inregistrat si eu)
@Gerula:toata lumea poate vedea clar ca tu(dumneavoastra) ai(avetzi) ceva cu anumiti useri din partea cealalta.Nu cred ca ar tyrebui sa raspundem asa usor la provocari si in special pt un admin care ar trebui sa dea exemplul pt ceilaltzi.Sper k se vor mai domoli aceste mici si personale razboaie pt binele forumului,forum care mie mi s-a parut o idee importanta.In schimb vad in ultimele zile cat mai multe postari la sectiunie de "atacuri personale".Bineinteles ca iesire din tipar a unui sau altui user trebuie pedepsite(unii considera jos cenzuca ca un freecard sa zica ce vor).In ceea ce priveste faza cu alingurar sau oricare ar fi nikul lui sunt total de acord cu postarea locatiei si dau si un exemplu:cand intri pe diverse site-uri de torrenti sau alte chestii apar in dreapta(sau in stanga)diverse reclame care inceatrca sa te combine cu diverse doamne din zona din care te loghezi tu.Sa imi spuna mie dn.alin cum o sa ii dea in judecata pe toti admini acelor site-uri care ii acceseaza ip-ul(aceasta info este pt cei care stiu ce inseamna).SI mai ink ceva,un OLTEAN adevarat nu se ascundea in spatele acestei marsavii.Auzi la el oltean la Cluj.Cred ca glumeste,sau poate e la o faculta din aia de 2 lei(acum chiar a fost un atac personal la care sunt gata sa primesc ce merit :violence-enforcer:
Ps daca nu cunosti legea( o intrebare pur teoretica) si sa zicem violezi pe cineva,faptul k nu ai cunoscut legea nu o poti folosi k aparare la proces(asta apropo de faptul k nu ai stiu de eroarea cu mesajele private)
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Noiembrie 7th, 2008, 12:17 am

Bigdaddy, ai scris un mesaj de mult bun simt, tipic pentru cei care nu au vreo agenda ascunsa, si care doar vor sa vorbeasca despre pescuit intr-un climat liber. Eu unul voi tine seama de ceea ce ai spus acolo.

Si acum hai sa va arat o coincidenta uimitoare, care ma face sa ma intreb de ce si-a dat subit seama pikeman cat de nasol e forumul asta, ca nu-i nici o diferenta fara de forumul lui radulescu, ce potrivita ar fi semnatura "singurel" :lol: etc .

Se facea ca era 30 octombrie, pe la 10 seara, si ca, vazand ce frumos creste forumul rapitori.info, pe radulescu il lovea disperarea si incepea sa arunce in dreapta si in stanga cu oferte de a face userii ramasi dincolo moderatori. Scrrenshot cu oferta facuta lui onesti si cu refuzul demn al acestuia aveti aici, aceeasi oferta i s-a facut si lui old_radu, si el a refuzat-o, am pus si screenshotul ala.
http://i78.servimg.com/u/f78/11/28/30/87/oferta10.jpg
http://i78.servimg.com/u/f78/11/28/30/87/oferta11.jpg

Ee, ce sa vezi, la nici macar doua ore distanta, al nostru pikeman, care pana atunci facea spume la adresa barcii lui radulescu, de a trebuit sa-l potolesc eu, are o revelatie. Care il determina sa ingroape subit securrea razboiului cu radulescu, ba chiar sa-i ierte si salupa. Iata screenshotul :lol:.

http://i78.servimg.com/u/f78/11/28/30/87/pikema10.jpg

Si, ca tacamul sa fie complet, din momentul ala a inceput sa-si dea seama ca:

1. eu ar trebui sa am semnatura cu radulescu, ca prea mi-a intrat sub piele (cu o zi inainte pikeman facea spume apropo de barca aluia :lol: ) 31 octombrie
http://i78.servimg.com/u/f78/11/28/30/87/110.jpg

2 Ca eu ma cert cam mult cu leba si cu tavi, baieti misto, si ca asta i-ar cam putea determina sa paraseasca site-ul :lol: 31 octombrie

http://i78.servimg.com/u/f78/11/28/30/87/210.jpg

3. Ca vorbesc prostii pe 2 noiembrie

4, Ca "hai sictir nu e chiar adecvata ca expresie dar totusi se poate interpreta" pe 3 noiembrie

5. Ca deja "parca ar fi ca dincolo" tot pe 3 noiembrie

http://i78.servimg.com/u/f78/11/28/30/87/310.jpg

Iar azi ca incep sa-l plictisesc, plus toate acuzatiile nefondate de pe acest topic.

Pikeman, eu nu te acuz inca de nimic, deocamdata analizez faptele listate obiectiv mai sus. Dar ma intreb cam ce hal de om ar trebui sa fie ala care sa i se vanda unuia ca radulescu pe o amarata de functie de moderator, dupa ce a fost primit aici cu inima curata si cu bratele deschise, in pofida trecutului? Pentru ca mi se pare absolut nefiresc ca dintr-o data sa ma acuzi de toate relele si sa afirmi chestii gen "e ca dincolo", cand pana si un orb vede ca am facut tot ce era omeneste posibil pentru a asigura aceleasi reguli pentru toti userii, a nu lua decizii arbitrare samd.
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Noiembrie 7th, 2008, 12:37 am

:o nu inteleg su bine sau in posterea ultima s-ar intelege ca lu pikeman i s-a oferit un post de moderator pe nush ce site/forum? sau e vorba de altcineva?
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Noiembrie 7th, 2008, 12:46 am

Nu stiu daca i s-a oferit sau nu. Judecand dupa faptele listate mai sus si mai ales dupa subita lui schimbare de atitudine, atat fata de radulescu cat si de mine, e o posibilitate. La care, sincer, mi-e si lehamite sa ma gandesc.
Gerula
Site Admin

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 7th, 2008, 8:23 am

Gerula scrie:Nu stiu daca i s-a oferit sau nu. Judecand dupa faptele listate mai sus si mai ales dupa subita lui schimbare de atitudine, atat fata de radulescu cat si de mine, e o posibilitate. La care, sincer, mi-e si lehamite sa ma gandesc.

Gerula , deja imi este cam scarba de ceea ce faci , ca sa iti raspund simplu

1. poti sa pui pe cine vrei sa verifice IPurile mele pe rapitori , de cand nu a mai accesat userul Pikeman siteul respectiv sau altcineva de la IP-urile de pe care postez acum

2. schimbarea de atitudine fata de radulescu a venit pentru ca am citit balacareala care a facuto acolo pe Arena si am constatat ca nu am cu cine si lam lasata in plata lui, de atunci mai intru doar la Galerie pe site ca vizitator

3. cand am venit pe forum totul era frumos si linistit pana ai inceput treaba cu circus globus si alte certuri sau contradictii, disparitii de postari ontopic pentru 2 cuvinte in gluma si chestii dastea, apoi ce ai facut cu Buldo mi sa parut foarte nedrept si am actionat ca atare considerand ca se creaza un precedent la o paralela intre rapitori.ro si rapitori.info.

4. sunt deja moderator pe un site de pescuit pe care din fericire inca nu a ajuns nici Gerula , nici Fario si nici cine stie care mai are ceva de impartit unu cu altu, in schimb este un Tavi , este un Leba si altii mai sunt si certuri nu au fost pana acum de aproape 2 ani de zile

5. in cazul in care mai faci vreo insinuare despre mine si rapitori.ro de genul celei de deasupra, dupa ce ATENTIE am specificat cu 2 postari inainte ca nu miar conveni clar sa fiu cumparat cu R sau F voi parasi forumul fara nicio urma de regret
io chiar mash fi infuriat daca ma comparai cu cine stie de pe celalalt site, ar fi patetic sa deschid topic "Il acceptam pe Pikeman/Danr/Florescu sau cum io mai zice"
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 7th, 2008, 8:40 am

@bygdaddy, am venit aici tocmai pentru atmosfera ingrata de pe rapitori.ro (site pe care l-am parasit acum 2 ani) , desi am multi prieteni acolo si pe alte siteuri care nu au contribuit la showul acela....daca vrea G sa facem comparatii ai sa constati ca la fiecare postare a avut el grija sa combata cumva fie tehnica fie non-tehnica, dar io nu stau la analize in retrospectie si introspectie am treburi mai bune de facut, tot ce am comentat eu a fost strict pe subiectul respectiv , nu am stat sa ma uit dupa ce face danr pe nush ce site si dastea , ca sa vezi pana unde merge G , de la IP-uri la comparatii cu celelalte siteuri. Domnule Admin, eu intru pe siteuri sa postez informatii si sa receptionez informatii , nu sa stau cu frica daca afla cineva de unde postez sau ce adresa de mail am , ca un om corect nu am dat niciodata citate de pe alte siteuri , doar exemple , pentru ca fiecare forum are viata lui, daca unu vrea sa faca sex cu amanta in casa rosie , nu ma duc eu la nevastasa in casa albastra sa ii zic ce face ala dincolo...de idee, daca vei inceta la paralelism si alte treburi poate siteul va fi unul reusit . Speram sa gasesc un site mai profi decat rapitori.ro nu un site anti-rapitori.ro (ANTI = inversunare impotriva celor de acolo) acel anti putea rezulta numai din profesionalism si calitatea discutiilor tehnice , peste care tu bagi inversunarile si ura de pe siteul celalalt :naughty:
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde empthy_cluster pe Noiembrie 7th, 2008, 8:41 am

G man eu il cunosc pe Pikeomon, nu ar face asa ceva nici in ruptul capului, nici daca i-ar oferii radulescu postul de staff, man ! cred ca ar trebui sa o lasam mai moale, acuzele astea mie unuia nu-mi miross a bine deloc, ceea ce s-a intamplat aici in ultimele 48 de ore mie unul nu-mi place, cred ca in aceste situatzii trebuia procedat putzin altfel nu asa.!! :idea: :idea:
U-pescuit
empthy_cluster
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 7th, 2008, 9:26 am

Pikeman scrie:
1. poti sa pui pe cine vrei sa verifice IPurile mele pe rapitori , de cand nu a mai accesat userul Pikeman siteul respectiv sau altcineva de la IP-urile de pe care postez acum

2. schimbarea de atitudine fata de radulescu a venit pentru ca am citit balacareala care a facuto acolo pe Arena si am constatat ca nu am cu cine si lam lasata in plata lui, de atunci mai intru doar la Galerie pe site ca vizitator
3. cand am venit pe forum totul era frumos si linistit pana ai inceput treaba cu circus globus si alte certuri sau contradictii, disparitii de postari ontopic pentru 2 cuvinte in gluma si chestii dastea, apoi ce ai facut cu Buldo mi sa parut foarte nedrept si am actionat ca atare considerand ca se creaza un precedent la o paralela intre rapitori.ro si rapitori.info.

Eu zic sa incerci sa-mi raspunzi intr-un mod care sa nu ne insulte inteligenta. Circul Globus a aparut pe 28 octombrie, iar tu ai schimbat macazul pe 30, seara. In astea doua zile n-ai avut revelatii de-astea, desi se mutasera mesaje pe-acolo, se mai ciupea si lumea etc.

Pikeman scrie:4. sunt deja moderator pe un site de pescuit pe care din fericire inca nu a ajuns nici Gerula , nici Fario si nici cine stie care mai are ceva de impartit unu cu altu, in schimb este un Tavi , este un Leba si altii mai sunt si certuri nu au fost pana acum de aproape 2 ani de zile

5. in cazul in care mai faci vreo insinuare despre mine si rapitori.ro de genul celei de deasupra, dupa ce ATENTIE am specificat cu 2 postari inainte ca nu miar conveni clar sa fiu cumparat cu R sau F voi parasi forumul fara nicio urma de regret
io chiar mash fi infuriat daca ma comparai cu cine stie de pe celalalt site, ar fi patetic sa deschid topic "Il acceptam pe Pikeman/Danr/Florescu sau cum io mai zice"

Ia mai gandeste-te nitel ce insinuari si acuzatii tot aduci tu de pe 30 octombrie incoace. Un exemplu, chiar de pe topicul asta:

Pikeman scrie:mda, aici e un fel de rapitori.ro la nivel mai mic, mai putini useri si un singur om la butoane, cred ca incepe sa imi para rau ca am pus informatie utila pe forum

Deci, pe scurt, tu ai voie sa ma faci pe mine radulescu 2 :lol: , dar cand eu adun un purcoi de fapte, le pun cap la cap, si incep sa-mi pun niste intrebari logice, nu ne mai jucam? :lol:

Cociubadalin, crede-ma ca nici mie nu-mi place absolut deloc ce s-a intamplat aici. Eu nu-l cunosc pe pikeman decat de pe forum, asa ca n-am cum sa bag mana in foc pentru el, dar pune-ti urmatoarele intrebari logice:

1. pikeman are cel putin doua mesaje aici in care spune, fara nici un fel de motiv, ca rapitori.info e totuna cu rapitori.ro, dar ca stie el un site unde e moderator, unde activeaza si Leba cu Tavi, si unde nu sunt asemenea certuri :roll:.

2. Site-ul ala pasnic, oricare ar fi el, exista de ceva vreme, dar nu a reusit sa-i provoace lui radulescu o asemenea "hemoragie" de useri. Cu alte cuvinte, existenta lui nu-i umfla ficatul celebrului admin cu magazin, asa cum a facut acest forum.

3. Interesul evident al lui radulescu e s-o tinem aici numai in scandaluri, eventual 2-3 useri cunoscuti sa plece samd.

4. Pikeman n-a fost direct implicat in nici un fel de cearta, in schimb, de pe 30 incoace, la cea mai mica agitare a apelor, face propaganda fatisa pentru plecarea de pe acest forum :lol:. Vezi exemplele mai sus, pe acest topic etc.

Cum am mai spus, eu nu ma grabesc prea tare cu concluziile, deocamdata voi urmari ce se mai intampla. Normal, daca si restul pieselor de pa puzzle se vor potrivi in acelasi fel...
Gerula
Site Admin

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 7th, 2008, 9:38 am

G, nu am obligat pe nimeni sa plece de pe forum si nu am zis sa plece cineva .

problema este ca tu o tii intruna cu interesu lu radulescu, ai vadita impresie ca ala se uita la ce postam noi aici pe site, si plus de asta daca scriu ceve tehnic nu stau sa ma gandesc daca se uita sau nu radulescu, tu se pare ca o faci !

paradoxal te cam contrazici singur , e bine ca dai citat in care sunte revoltat ca siteul seamana cu rapitori.ro si apoi ma acuzi ca am nush ce fetish cu adminu de acolo :doh: atentie ca am ajuns pe forum la invitatia de pe mess a lui kuintauti , nu la MP-urile pe care leai dat tu pe rapitori.

eu nu am schimbat niciun macaz , pur si simplu am vrut sa rup legatura cu rapitori.ro si am incheiat acolo treaba cu radulescu pentru ca mi sa parut aberant ca la deschiderea forumului sa discutam aceeasi chestie non-stop, macazuri ai tu in imaginatia ta, eu zic sa te mai gandesti, nu tragi concluzii dar arunci cu aberatii , si ce ma f*** mai tare e ca trebuie brusc sa iti dau tie explicatii pentru gesturile mele . Rezolvati puzzelu, dar vezi ca ai plecat pe drum gresit :snooty:
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 7th, 2008, 9:45 am

Nu poate nimeni obliga pe cineva sa plece de pe forum, nici macar eu nu pot daca respectivul nu incalca regulamentul de cateva ori :lol:. In schimb, propaganda se poate face, si tu ai cam facut, fie ca ai vrut sau nu acest lucru. Si mai citeste odata ce am zis daca ti se pare ca ma contrazic, pentru ca nu e cazul :mrgreen: . Din pacate ce zic eu acolo e foarte logic, sper doar sa nu se confirme.

Si zau ca nu-ti prea face cinste sa zici ca arunc cu aberatii, in conditiile in care n-am facut altceva decat sa asez in ordine cronologica niste citate din ce-ai spus tu aici ;).

Cum spuneam, eu ma opresc aici, astept sa vad care va fi in continuare atitudinea ta pe forum inainte de a trage vreo concluzie. Probabil ca la fel vor face si ceilalti forumisti.
Gerula
Site Admin

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 7th, 2008, 9:54 am

postare facuta de danr:

nu merg sambata, ma duc maine pe dunare, cu "salupa", ca tot nu mai pot trai unii de barca mea
"salupa" luata din banii castigati din postarile facute de pikeman
mare e gradina lui Dumnezeu

raspuns:

Danr, poti veni aci sa vb ca eu nu intru in arena ta nici de-al dreq, io nu port pica, tiam zis te-am respectat pentru ideea magazinului de pescuit online, nu stiu daca ce zice ne Jean e adevarat ori ba, nu ma intereseaza. treaba cu salupa poate a fost putin fortata, totusi misterioasa este aparitia ta pe rapitori.ro acum , cand sa creat show-ul asta. Ti-am mai zis , daca iti pasa de sait si de userii de pe el faceai ceva pentru ei. Frustrat nu sunt stai calm, ca sa expui o parere nu inseamna ca esti musai frustrat (tine cont ca nu mai activez la tine pe sait, deci nu are sens oricum), daca eram poate ma enervam, dar asa....Parerea mea este ca userii aceia au facut ceva pentru tine, frumos era sa faci si tu ceva pentru ei. Normal este ca nu poti sa impaci toata lumea, dar macar pe majoritatea ;) Saitu tau gestiunea ta problemele tale, in loc sa dai citate dupa mine si sa perzi timpu prin Arena puteai sa pui saitu pe roate, sa intrebi lumea de ce nu mai merge si alte cele :oops:

De ce am scris toate astea? pentru ca rapitori.ro a insemnat ceva si pentru mine la un moment dat, am invatat multe de acolo si miam facut prieteni cu ajutorul acelui sait, pacat la ce sa ajuns

continuare:

P.S. nu mai am chef sa continui treaba asta cu rapitori.ro , in fond e treaba adminului cum isi gestioneaza saitu, cred ca poate am fost cam dur in idei, oarecum am si de multumit acelui site / admin, deci pentru mine polemica pe aceasta idee este inchisa, am ingropat securea razboiulu...cu tot cu salupa

continuare 2

Nea Jean, nu ma indoiesc , am spus ca fie de e adevarat ce spuneti acolo fie de nu eu nu am combatut rapitori.ro pentru ce ati spus dvs, pentru ca se poate interpreta ca sunt avocatul dumneavoastra. Ideea era ca nu stiam ca la baza magazinului a stat ce ati scris dumneavoastra si chiar si asa eu am apreciat faptul ca danr a avut o idee ingenioasa de a face magazinul on-line la momentul respectiv...se vede treaba ca mai apoi dupa ce sa vazut cu sacii in caruta a uitat de fundamentele care au stat la baza forumului, dar repet , este problema lui

cum stam G , trebuia sa ii dau in cap la Danr pana in panzele albe? eu cred ca am lasato balta, nu pare nici alba nici neagra , da?
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 7th, 2008, 10:00 am

eu o las balta, voi continua sa citesc forumul si atat, pentru a te scuti de prea multa bataie de cap , eventual 1,2 mp cu userii desi cam vro 15 din ei ii am pe mess, paradoxal nu? (cred ca avem o alinata semnata cu radulescu si o sa iti deturnam siteul). Cand intru si postez o fac din placere nu cu frica de a ma urmari cineva, farmecu e cam dus pe aici din ce concluzii si comparatii ai facut tu :clap:

o lasam asa cum iti place tie

P.S. nu uita sa zici ca ma victimizez si ca asa ai reusit sa dovedesti ca am oferte de la danr :lol: mda :roll: . una e sa zici ca fraternizezi cu dusmanu si alta e sa zici vezi ca faci precum dusmanu ... mai ai de gandit asupra la chestia asta
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 7th, 2008, 10:01 am

Te faci ca nu intelegi ce spun. Nu face greseala sa-ti inchipui ca poti prostii oamenii care n-au absolut nici un interes, si care intra aici din placere, pentru a citi postarile de pescuit, nu provocarile lui buldo, dupa care plangi atata.

Uite ce ne intereseaza pe noi: viewtopic.php?f=16&t=75&start=80 . Postul lui dady e facut acum 9 minute.

Poate ar trebui sa-ti pui intrebarea de ce esti singurul care insista aici, inainte de a mai continua.
Gerula
Site Admin

Mesajde ilie pe Noiembrie 7th, 2008, 7:41 pm

Din pacate"virusul" a intrat in baza de date si incepe sa-si faca de cap.In scurt timp a reusit sa produca haos si programul e dat peste cap.Cred ca mai e timp sa fie resetat sI pus in recycle bin.
Acum serios vorbind,uni au venit pe acest site doar cu gandul de a porni certuri si discutii in contradictoriu.Ce e grav e faptul ca multi "au pus botul".Recunosc ca si eu "am muscat",si-mi cer scuze.Nu merita acea persoana atentia noastra.Dar ce e si mai grav si de neiertat e faptul ca unii le canta in struna acestor 0-uri. :violin: Dar de fapt,pana la urma, cine a fost iscoada si cine cavaleria? :think:
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Mesajde Gerula pe Noiembrie 7th, 2008, 7:46 pm

Ne dumirim cu timpul, nici o grija. Cata vreme userii seriosi nu marseaza la provocari dintr-astea, nu-i greu de facut curat, mai ales ca n-am de gand sa tratez forumul ca pe a saptea roata la caruta, la care sa ma uit odata pe saptamana, cum fac altii :lol:.
Gerula
Site Admin

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 8th, 2008, 6:09 pm

ilie scrie:Din pacate"virusul" a intrat in baza de date si incepe sa-si faca de cap.In scurt timp a reusit sa produca haos si programul e dat peste cap.Cred ca mai e timp sa fie resetat sI pus in recycle bin.
Acum serios vorbind,uni au venit pe acest site doar cu gandul de a porni certuri si discutii in contradictoriu.Ce e grav e faptul ca multi "au pus botul".Recunosc ca si eu "am muscat",si-mi cer scuze.Nu merita acea persoana atentia noastra.Dar ce e si mai grav si de neiertat e faptul ca unii le canta in struna acestor 0-uri. :violin: Dar de fapt,pana la urma, cine a fost iscoada si cine cavaleria? :think:

mda, poate am gresit si eu si m-am lasat dus de val, totusi analiza aceea cu evenimentele puse cap la cap o contest :evil:

tot ce am postat a fost ontopic (exceptie 2-3 mesaje care au ajuns la circ) , deci parerea mea este ca nu am influentat evolutia saitului spre o panta negativista ;)
Pikeman
trecut prin multe

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Anunturi administrative, cereri, reclamatii