Regulament provizoriu-valabil pana la votarea celui final

Facilitati noi implementate pe forum si discutii despre ce nu le convine userilor. Topicuri despre abuzuri, reclamatii etc numai aici.

Re: Regulament provizoriu-valabil pana la votarea celui final

Mesajde kuintautti pe Noiembrie 8th, 2008, 7:55 pm

cu siguranta nu ! dar deocamdata aceasta propunere de regulament este cea mai sustinuta pina in prezent ! :D

ai emotii Gerula ? :lol:
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 8th, 2008, 8:17 pm

Tremur tot :lol:.

Apropo, vezi ca SF a zis ca punctul 6 e foarte bun, si cu mine suntem 2, fix cat si tu cu pikeman. Mai usor cu "cea mai sustinuta" :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde taicanoe pe Noiembrie 8th, 2008, 9:35 pm

6. In situatiile in care interpretarea data de admin/moderatori regulamentului este pusa sub semnul indoielii de cel putin zece useri cunoscuti, respectivul admin/moderator va deschide un sondaj in care se va vota, timp de 24 de ore, asupra subiectului respectiv. Decizia comunitatii va fi respectata. Nu pot fi puse in discutie banarile pe termen nedefinit, inainte de trecerea a cel putin 90 de zile de la data sanctionarii userului respectiv.
si daca sunt muuulti plecati la pescuit (pe malul raului nu pe langa tastatura) cine voteaza in 24 de ore ? sau se va vota prin SMS ?
ce inseamna 10 useri cunoscuti ? cunoscuti de catre cine ? de admin personal sau de moderator personal ?
concluzia mea este ca acest punct din regulament e neclar si nu-si are rostul. :naughty:

Gerula e forumul tau, asta e un fapt care nu poate fi contestat, asa ca fa regulamentul cum vrei tu fara false tente democratice,
cine vrea intra - rezista cine poate :lol: dar ai grija sa fie aplicat fara discriminari, adica toti membrii sa aibe parte de acelasi tratament indiferent de vechime/grad etc.

Nu pot eu un simplu user sa-ti fac regulamentul pentru ca daca regulamentul propus de mine nu-ti este pe plac sunt sigur ca o sa-l adunci in forma
in care te multumeste pe tine ... si asta chiar mi se pare normal atat timp cat e forumul tau, facut pe cheltuiala si pe timpul tau.

Jos cenjura
ps.
autocenzura este admisa si chiar indicata.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 24th, 2008, 11:44 am

Inca un amendament: orice user nou inregistrat care se pune de la primele posturi scandaluri, insulte, discutii despre banari samd va fi ra randul lui banat fara regrete.

edit 20 febriarie: regula se aplica si conturilor create exclusiv pentru scandal, indiferent de vechime.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde taicanoe pe Februarie 19th, 2009, 4:43 pm

cred ca ar trebui sa postezi regulamentul modificat cu toate amendamentele ... adica sa-i dai o forma finala.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Anterior

Înapoi la Anunturi administrative, cereri, reclamatii