Gerula scrie:Inteleg ca de fapt a fost greseala clasica, ai adus prea repede langa barca un peste mare, pe care nu il obosisei. Daca nu scoti ancora in prealabil, sau daca barca are muchii relativ taioase/abrazive (nu era cazul tau), asta e cea mai sigura cale sa pierzi pestele.
viewtopic.php?f=5&t=128&st=0&sk=t&sd=a&start=40
Gerula scrie:Nu te mai face ca nu intelegi. Una e ca nu citisei topicul, si alta e ca ai sarit sa urli "mi s-au ingradit dreptuirle" si sariiitiii, cenzuraaaa. Pentru asta ai primit sanctiunea, oricum foarte lejera.
viewtopic.php?f=12&t=120
pt. un admin cu "peste 10 ani de presa in spate", pe al carui blog putem vedea ca e un adevarat "jurnalist terminator", cred ca asemenea greseli nu dau bine la imagine.
sa nu ne spui ca de vina e tastatura(cum ziceai pe .ro cand ti s-a atras atentia asupra aceleiasi greseli facuta in repetate randuri), ca ai probleme cu tasta "s", ca nu prea tine pt. ca nu vad sa lipseasca nici un "s" din restul cuvintelor.
recomandarea mea: evita sa mai folosesti mai mult ca perfectul la pers. a 2-a
sincer sa fiu, n-am vazut sa-l fi scris vreodata corect..
si ca sa nu termin intr-o nota trista(pt. ca e trist cand i se intampla asa ceva unuia cu o carte de vizita ca a ta), poate n-ar fi rau sa te invite Robert Turcescu la el in emisiune pt. o chestie de-asta: http://www.youtube.com/watch?v=VpYumPNgZbM