Pentru cei care si-au creat useri intre 2 si 15ianuarie 2011

Facilitati noi implementate pe forum si discutii despre ce nu le convine userilor. Topicuri despre abuzuri, reclamatii etc numai aici.

Pentru cei care si-au creat useri intre 2 si 15ianuarie 2011

Mesajde Gerula pe Ianuarie 16th, 2011, 3:05 pm

Am gasit useri noi creati inclusiv cu nume ca "Mihai Chitu zis modiglianus", "ModigliAnus", "Indian Onanist" samd. In plus, mai sunt cinci alte conturi care habar n-am cui apartin, unele inregistrate de la IP-uri dubioase de prin Olanda samd :lol: .

Am doua rugaminti:
1. Aici nu e cotetul lui Rasulescu, deci bagatul si scosul nu sunt permise. Useri cu nume injurioase nu se pot inregistra.
2. Persoanele de buna-credinta sunt rugate sa-si faca conturi de la IP-urile folosite uzual, nu de la proxy-uri dubioase.

Ma puteti contacta pe mail la adresa de la care ati primit mesajul de confirmare cand v-ati inregistrat, pentru a lamuri lucrurile.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Pentru cei care si-au creat useri intre 2 si 15ianuarie 2011

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 19th, 2011, 1:42 pm

Gerula,
Am primit mesaj de la Vox, zice ca nu ai activat nici acum contul lui si nici ale prietenilor lui. Iti dau numele utilizatorilor pe are si i-au facut, pe privat.
Fir Intins
trecut prin multe

Re: Pentru cei care si-au creat useri intre 2 si 15ianuarie 2011

Mesajde Gerula pe Ianuarie 19th, 2011, 2:45 pm

Inainte de asta vreau sa citesc si eu ce-a scris in cotetul lui rasulescu, si inca n-am avut timp.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Anunturi administrative, cereri, reclamatii