- sa vezi de pe pagina principala care e ultimul topic din sectiune pe care s-a postat
-sa poti face poll-uri samd
- galerie foto (asta-i la fel si pe romaneste)
sau nu a
Gerula scrie:Crede-ma ca am pus culoarea albastra tocmai ca sa nu mai sara asa in ochi, default era rosu, cei care s-au inregistrat in primele zile isi mai amintesc. Cu bolduirea nu prea am ce sa fac, asa au gandit cei care au facut softul de forum.
In prima pagina sunt doar forumurile, "sa ne cunoastem e un simplu topic. Search-ul care sa te duca direct la postul respectiv nu l-am vazut implementat pe nicaieri, nu stiu daca e posibil. Daca stii vreun forum care are aceasta facilitate da un link.
Gerula scrie:Crede-ma ca e nepractic, ar fi o sectiune cu un singur topic. Incerc sa tin forumul "prietenos" si pentru cei care au ecrane cu rezolutii mai mici, adica sa nu trebuiasca sa faci prea mult scroll in pagina ca sa ai la indemana o anumita sectiune. In momentul de fata pe 1280x1024 toate sectiunile sunt disponibile fara scroll.
Cu bolduirea nu am ce sa fac, cel putin (la prima vedere) nu fara o gramada de munca. Ma poti credita cu faptul ca nu tin sa ma fac special prin bolduire, pe alte forumuri n-am avut nevoie de asa ceva.
Dreamer scrie:Cred ca ar fi indicatsa faci o sectiune speciala numai pentru Lurebuilding. S-a dezvoltat mult in ultimul timp si nu cred ca e bine sa se amestece cu celelalte topicuri de spinning sau echipamente. Plus ca sintem destui useri care confectioneaza boblere

Înapoi la Anunturi administrative, cereri, reclamatii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator