E nevoie de cateva facilitati

Facilitati noi implementate pe forum si discutii despre ce nu le convine userilor. Topicuri despre abuzuri, reclamatii etc numai aici.

Mesajde allspark pe Octombrie 24th, 2008, 7:33 pm

Nu stiu cum se cheama astea in limbajul administratorilor :P (sper ca macar la tine functia nu actioneaza ca o injectie in cap, banuiesc ca o sa ne lamurim curand :mrgreen: ) dar e nevoie urgenta de urmatoarele facilitati:

- sa vezi de pe pagina principala care e ultimul topic din sectiune pe care s-a postat

-sa poti face poll-uri samd

- galerie foto (asta-i la fel si pe romaneste)
allspark
membru nou

Re: E nevoie de cateva facilitati

Mesajde Gerula pe Octombrie 24th, 2008, 11:09 pm

Mai incet, mai incet, ca habar n-ai cat m-am chinuit sa-l fac si asa cum e. Pentru Galerie ma chinui acum, dar inainte de asta e de facut ceva si mai important ;).
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde BygDaddy pe Octombrie 26th, 2008, 10:15 pm

As mai avea de adaugat: posibilitatea de a modifica un mesaj,in caz ca se greseste
BygDaddy
trecut prin multe

Locaţie: Severin/Timisoara

Mesajde Gerula pe Octombrie 26th, 2008, 10:17 pm

Asta exista, dar e blocata la un numar de minute - 10 mai exact. M-am gandit ca daca o las nelimitat pot sa apara situatii in care se schimba continutul mesajelor dupa ce s-a dat replica etc etc ;).
Gerula
Site Admin

Mesajde gpdorin pe Octombrie 30th, 2008, 12:43 pm

1. Posibil sa fiu putin deplasat, domnule administrator, dar chiar trebe ca sa fie boldit aici un nume? Parca imi sare asa in ochi si ma zgarie un pic. Nu am apucat sa va felicit pentru acest forum, asa ca, felicitari pentru munca depusa. Si chiar vorbesc serios.
2. Ca tot mi se spune ca eu mereu critic, sa continui. Desi e prea tarziu acum. Nu s de acord nici cu numele asta: rapitori.info/forum/. De ce? Pentru ca daca un pescar, aude si el de un forum care se cheama rapitori, si vrea sa intre, e cam incomod mi se pare. rapitori, punct,info slash, foum, slah. Alt argument ar fi ca e prea legat de .....de.
3. Propun, daca se poate si cand se poate, sa se faciliteze optiunea de cautare intr un topic, cu trimitere exact la pagina unde, de ex. cineva a :violence-rocket: sau nu a :orcs-buttshake:
4. Si mai ramane chestia aia cu observarea mai lejera a topicurilor unde s a postat recent.
5. Si a mai ramas ultima, sper: Rubrica cu "Sa ne cunoastem", nu i/ar sta mai bine direct in prima pagina?
SI....offff....mai multa originalitate!
gpdorin
membru nou

Mesajde Gerula pe Octombrie 30th, 2008, 1:43 pm

Crede-ma ca am pus culoarea albastra tocmai ca sa nu mai sara asa in ochi, default era rosu, cei care s-au inregistrat in primele zile isi mai amintesc. Cu bolduirea nu prea am ce sa fac, asa au gandit cei care au facut softul de forum.

In prima pagina sunt doar forumurile, "sa ne cunoastem e un simplu topic. Search-ul care sa te duca direct la postul respectiv nu l-am vazut implementat pe nicaieri, nu stiu daca e posibil. Daca stii vreun forum care are aceasta facilitate da un link.
Gerula
Site Admin

Mesajde gpdorin pe Octombrie 30th, 2008, 2:24 pm

Gerula scrie:Crede-ma ca am pus culoarea albastra tocmai ca sa nu mai sara asa in ochi, default era rosu, cei care s-au inregistrat in primele zile isi mai amintesc. Cu bolduirea nu prea am ce sa fac, asa au gandit cei care au facut softul de forum.

In prima pagina sunt doar forumurile, "sa ne cunoastem e un simplu topic. Search-ul care sa te duca direct la postul respectiv nu l-am vazut implementat pe nicaieri, nu stiu daca e posibil. Daca stii vreun forum care are aceasta facilitate da un link.

Da. Am vazut, chiar era enervant rosu ala.
Cu bolduirea, fa ce ai facut cu...rosu! :)
Vroiam sa spun, parerea mea, ca cel ce intra prima data pe forum, sa fie intampinat cu "Sa ne cunoastem". Adica sa fie un forum.
gpdorin
membru nou

Mesajde Gerula pe Octombrie 30th, 2008, 2:40 pm

Crede-ma ca e nepractic, ar fi o sectiune cu un singur topic. Incerc sa tin forumul "prietenos" si pentru cei care au ecrane cu rezolutii mai mici, adica sa nu trebuiasca sa faci prea mult scroll in pagina ca sa ai la indemana o anumita sectiune. In momentul de fata pe 1280x1024 toate sectiunile sunt disponibile fara scroll.

Cu bolduirea nu am ce sa fac, cel putin (la prima vedere) nu fara o gramada de munca. Ma poti credita cu faptul ca nu tin sa ma fac special prin bolduire, pe alte forumuri n-am avut nevoie de asa ceva :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde gpdorin pe Octombrie 30th, 2008, 3:24 pm

Gerula scrie:Crede-ma ca e nepractic, ar fi o sectiune cu un singur topic. Incerc sa tin forumul "prietenos" si pentru cei care au ecrane cu rezolutii mai mici, adica sa nu trebuiasca sa faci prea mult scroll in pagina ca sa ai la indemana o anumita sectiune. In momentul de fata pe 1280x1024 toate sectiunile sunt disponibile fara scroll.

Cu bolduirea nu am ce sa fac, cel putin (la prima vedere) nu fara o gramada de munca. Ma poti credita cu faptul ca nu tin sa ma fac special prin bolduire, pe alte forumuri n-am avut nevoie de asa ceva :D .

ok. esti creditat! :)
gpdorin
membru nou

Mesajde Dreamer pe Octombrie 30th, 2008, 4:11 pm

Cred ca ar fi indicatsa faci o sectiune speciala numai pentru Lurebuilding. S-a dezvoltat mult in ultimul timp si nu cred ca e bine sa se amestece cu celelalte topicuri de spinning sau echipamente. Plus ca sintem destui useri care confectioneaza boblere :D
You may say that I'm a Dreamer, But I'm not the only one!!!
Dreamer
trecut prin multe

Mesajde radasous pe Octombrie 30th, 2008, 5:50 pm

Cred ca ar fi utila si posibilitatea de schimbare a modului de afisare, adica optiuni legate de culori (pe mine ma oboseste albastrul, as prefara gri) si de pozitionarea coloanelor. Majoritatea forumurilor bazate pe phpbb, in topice afiseaza coloana cu informatii despre user in stanga si asta a creeat o oarecare obisnuinta.
When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
radasous
membru nou

Locaţie: Slatina, Olt

Mesajde Gerula pe Octombrie 30th, 2008, 5:55 pm

Asta nu are cum s-o faca fiecare user, pe nici un forum, e imposibil dpdv tehnic. (ma refer la pozitionarea coloanelor). La culori cred ca se pot activa niste optiuni cu un mod, o sa verific dupa ce rezolv cu galeria foto.
Gerula
Site Admin

Mesajde leba pe Octombrie 30th, 2008, 5:59 pm

cred ca timpul forumului e decalat in plus cu o ora.
eu vad postari acum facute la 5.55.pm, la mine e 16.59 . :mrgreen:
let`em live, they`re part of the game.
http://www.prietenipescari.ro
E.S.T.
leba
membru nou

Mesajde Gerula pe Octombrie 30th, 2008, 6:31 pm

hmm. Culmea e ca-i setata corect, daca te uiti jos scrie ora forumului UCT+2 cu DST (daylight saving)
Gerula
Site Admin

Mesajde radasous pe Octombrie 30th, 2008, 6:56 pm

Serverul pe care se face hosting-ul are UTC-ul reglat aiurea. S-au i-a luat-o inainte cesul cu cuc....
When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
radasous
membru nou

Locaţie: Slatina, Olt

Mesajde old_radu pe Octombrie 30th, 2008, 10:33 pm

Dreamer scrie:Cred ca ar fi indicatsa faci o sectiune speciala numai pentru Lurebuilding. S-a dezvoltat mult in ultimul timp si nu cred ca e bine sa se amestece cu celelalte topicuri de spinning sau echipamente. Plus ca sintem destui useri care confectioneaza boblere :D

...subscriu...
GO FOR SPINNING ! ! !
old_radu
trecut prin multe

Locaţie: Baia Mare

Mesajde Gerula pe Octombrie 30th, 2008, 10:40 pm

Rabdare oameni buni :lol: :lol: .

S-a rezolvat, acum sa vedem daca nu m-ati pus de pomana la munca :violence-guntoting:
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Octombrie 31st, 2008, 4:21 am

Gerula,

Poate ar fii ineresant pt. multi si un topic "rodbuilding",ca nu e mare filozofie sa-ti construiesti singur batul dorit si poate ca cei ce stiu vor mai spune si ei cate ceva despre constructia betelor.
Sau poate fi adaugat la topicul existent "lurebuilding".....

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde Jedi pe Noiembrie 2nd, 2008, 10:54 pm

pai sa fie o singura sectiune de "building" cu tot ce se faureste. Hmmm ??.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde empthy_cluster pe Noiembrie 3rd, 2008, 12:05 am

da o sectiune intitulata poate home made sau noh
U-pescuit
empthy_cluster
trecut prin multe

Următorul

Înapoi la Anunturi administrative, cereri, reclamatii