Debanarea lui Tavi

Facilitati noi implementate pe forum si discutii despre ce nu le convine userilor. Topicuri despre abuzuri, reclamatii etc numai aici.

Debanarea lui Tavi

Mesajde Gerula pe Iulie 13th, 2011, 12:13 pm

Azi sunt atat de bine dispus dupa nimicirea homosexualului pasiv Adelina incat am fost aproape sa fac un gest necugetat si sa-l debanez pe Tavita :D .

Pana acum, ceea ce m-a oprit a fost faptul ca, dupa ce s-a bagat aiurea in seama apropo de celebrul zargan, n-a avut nici macar decenta sa apara acum si sa-l traga de maneca pe Petrus apropo de poza evident trucata pe care capsunarul a postat-o pe post de dovada a abilitatilor sale pescaresti :lol: :lol: :lol: De dat un sut in gunoiul tiganesc modigliani patraulea nu mai zic :roll: :lol: .

Pai mai Tavi, ori te respecti ca om si devii un partener de dialog ori las-o moarta. Cum sa-ti spun, nu poti sa te faci ca nu-l vezi pe patraulea si sa beneficiezi in acelasi timp de un minim respect :roll:.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Debanarea lui Tavi

Mesajde Gerula pe Iulie 13th, 2011, 1:22 pm

Saraca Adeluta e disperata, deja incearca sa-i forteze mana omului, doar-doar :lol: :lol: :lol: .

Adeluta, homosexual demascat ce esti, eu actionez aici de buna-credinta, in baza repetatelor cereri pe care mi le-a adresat Tavi, atat public cat si privat. Personal nu cred (din motive pe care le-am expus recent) ca va avea verticalitatea morala necesara pentru a face ceea ce este corect si a se dezice de tiganismele lui patraulea modigliani sau de pozele false postate de Petrus SF, dar i-am dat a doua sansa, fidel principiului ca fiecare om o merita. Mai departe depinde doar de el sa arate ca nu-i in aceeasi barca cu un gunoi ca Patraulea, care injura la adapostul frustrarilor tale homosexuale :roll: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 14th, 2011, 8:28 pm

Tavi scrie:modigliani, vad ca m-ai citat deci ma simt dator cu un raspuns.
eu am cerut un lucru:
Aplicarea regulilor pentru toata lumea. Sunt scrise in primul post al acestui topic, nu eu le-am scris, nu sunt parerile mele personale si nu impun nimic nimanui, nici nu am cum.
Conducerea forumului va tine cont (sau nu) de rugamintea mea de a-si respecta propriile reguli.
Asta ar insemna ca toate mesajele care nu se incadreaza in aceste reguli sa dispara, indiferent ca sunt ale tale, ale lui Dumitru, Shoco, Vali, Gigi, Tavi, Adelin, etc. Pardon si pikeman, iar l-am uitat . Nu vorbesc de banari, aia e pedeapsa suprema si nu am cerut asa ceva.
Atata timp cat regula aia exista, dupa umila mea parere mesajele de genul asta nu au ce cauta aici, indiferent de cata dreptate ai tu sau altii sa injurati, nu despre asta e vorba. Si nici banarile selective nu sunt ok, nu e corect ca tu sa-l injuri la liber pe Gerula aici iar Dumitru sa fie banat ca l-a injurat pe Chief. Si nici invers nu era corect!
Daca nu se doreste asta atunci sa se modifice regula: no limit, bagati cu sfinti parinti si ce vine la gura si atunci nu mai am nimic de comentat.
Daca e bine asa cum e atunci asa sa fie, whatever.
p.s. Din punctul meu de vedere as bea o bere oricand cu placere cu oricine de pe forumul asta, certurile de pe net se vad altfel in real life

Tavi, daca ii spuneai tiganului ca povestea lui cu injuratul familiei e cusuta cu ata alba si ca o foloseste ca pretext pentru spurcaciunile lui, chiar se chema ca ai castigat ceva respect de la mine. Inteleg ca vrei sa fii diplomat, dar cu rebuturi umane ca patraulea, care mint de ingheata apele pentru a-si justifica ticalosia, diplomatia chiar nu-si are rostul.

Mai ales ca citesti forumul asta suficient de des cat sa stii ca nu ma ocup cu postat injuraturi/sters ulterior samd :roll: .

Tavi scrie:Pozele lui SF: nu cred ca sunt manarite sau ca sunt pestii altora, sorry.
De ce nu pune filme: habar n-am, intreaba-l pe el.

Adica poza asta nu ti se pare suspecta? :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
petrus poza trucata 3.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 14th, 2011, 8:33 pm

Sau, apropo de faza cu patraulea:

cum ai scris
Tavi scrie:Pozele lui SF: nu cred ca sunt manarite sau ca sunt pestii altora, sorry.

sa te vad daca ai taria sa scrii "Nu cred ca Gerula s-a luat de familia ta si ca ar fi sters apoi mesajul".

Ca asta ar fi un lucru corect de facut in contextul dat.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 14th, 2011, 8:39 pm

Tavi scrie:Despre ce si cum trebuie sa-i zic lui modigliani: sper ca mai am dreptul sa-i spun ce cred eu nu ce crezi tu, nu?

OK, s-o luam logic: il crezi cand spune ca i-am insultat familia si apoi am sters mesajul ca sa-l las pe el in offside cu injuraturile? :roll: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 14th, 2011, 9:07 pm

Tavi scrie:it's not my fuckin' problem. Ca tot se injura pe aici. :D Nu sunt arbitrul meciurilor voastre. Cand ma intereseaza un subiect zic ce am de zis cand nu nu. Asta, ca si altele pe care-mi tot ceri parerea e la capitolul NU.

Vezi mai Tavi, asta e cusurul tau :lol: :lol: :lol:

Atunci cum ramane cu

Te-ai contrazis in acelasi mesaj, e drept scris din bucati. Daca te-au deranjat injuraturile postate de Patraulea (si acolo chiar te cred ca ai fost sincer, oricarui om normal si care mai are o umbra de respect fata de propria persoana i s-ar face sila) nu are cum sa nu te intereseze daca pretextul invocat de acesta (ATENTIE, numai DUPA ce a vazut reactia majoritatii) este sau nu valabil. Cu atat mai mult cu cat ai zis cu un mesaj mai sus

Tavi scrie:Atata timp cat regula aia exista, dupa umila mea parere mesajele de genul asta nu au ce cauta aici, indiferent de cata dreptate ai tu sau altii sa injurati, nu despre asta e vorba.

Pentru ca, fara pretextul imaginar invocat post factul de Patraulea, fapta lui e cu mult mai grava decat a lui Dumitru.

Si daca te interesa valabilitatea pretextului nu mai tine scuza cu "nu sunt arbitru si nu-mi dau cu presupusul daca nu ma intereseaza".

P.S. Chiar apreciez faptul ca ai luat pozitie impotriva banarilor selective, acolo nu am ce sa-ti reprosez. Evident, e clar pentru toata lumea ca patraulea trebuia banat iar Dumitru trebuia lasat in pace, nu invers, doar ca nimeni nu indrazneste s-o spuna acolo. Fac pariu pe orice suma ca daca Dumitru nu se detasa de corul trogloditilor anti-Gerula, n-ar fi luat ban nici daca-l injura pe prapaditul de Tristian 24/365 :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 15th, 2011, 9:11 am

Tavi scrie:Pictore, am inteles de prima data de ce-l injuri. Probabil nu m-am exprimat io suficient de clar. Io nu-ti fac tie morala, nu incerc sa te conving ca nu-i frumos sa injuri :lol: incercam sa-i trag de maneca pe serifi sa aplice regulile.

Vezi mai Tavi, daca nu vrei sa te exprimi suficient de clar? :D :lol: Acum deja e mult mai bine, dar sa nu crezi c-o sa se simta tiganul, asta trebuie pocnit cu reteveiul in mutra, nu merge cu subtilitati :lol: .

Ce nu inteleg eu e de ce-i spui zugravului betiv "pictore"? :lol: I-ai vazut vreun tablou? (de expozitie nu mai vorbesc :lol: ) Ti-a placut cum picta forumul ala cu rahat? :roll:

(nu ma lua ca ai dreptul sa-i spui cum vrei, ca nu despre asta era vorba :D :lol: si stii bine asta )
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 15th, 2011, 8:45 pm

Bun, Tavi a fost debanat, mai ales ca sunt de dezbatut niste aspecte :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 15th, 2011, 8:50 pm

E, si acum sa lamurim o problema, ca sa vedem daca regasirea va fi scurta sau de durata :lol:

Tavi scrie:redevenind seriosi atat cat se mai poate, intr-un fel ma bucur ca macar s-au clarificat niste lucruri. Cocina era si pana acum dar tot mai speram ca nu asta era ideea si ca din diferite motive nu s-a intervenit. Dar ca, la un moment dat se va pune piciorul in prag. De-aia m-am si bagat.
Regret sa aflu ca polemica = cocina si ca excesele de limbaj si comportament sunt acceptate oficial si aici. Probabil ca asta e partea comuna a forumurilor care se cheama rapitori. Si anume rahatul. Difera doar proportia...

"Excesele de limbaj si comportament sunt acceptate oficial si aici. Probabil ca asta e partea comuna a forumurilor care se cheama rapitori." implica faptul ca excelesele de limbaj si comportament ar fi acceptate oficial la mine. Astept cu maxim interes sa-mi explici pe cine am bagat eu in aia masii, am injurat de mama, de morti samd, sau cui i-am tolerat un asemenea comportament?

Sorry, dar chestii ca diverse epitete despre persoana interlocutorului au facut parte dintotdeauna din polemicile de pe forumurile pescaresti, iar la unele ai participat si tu. Asadar? :roll:

P.S. In continuare apreciez faptul ca i-ai zis lui rasulescu destul de multe din cele care erau de zis, iar restul le-a spus foarte bine ilie. Dar nu cred ca era cazul sa scrii chestii complet neadevarate la adresa mea doar pentru ca sa nu-ti dai foc la corabii in cotetul lui rasulescu...
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 18th, 2011, 9:46 am

Tavi, credeam ca nu-i nevoie sa-ti zic ca in cazul acestui subiect politica strutului nu va functiona :D :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Tavi pe Iulie 18th, 2011, 11:21 am

politica strutului? :lol:
Hai sa lamurim un pic lucrurile.
Imi mentin afirmatiile despre forumul tau: nu e vorba neaparat ca accepti excesele de limbaj si comportament ci chiar le practici. In fond nu ma deranjeaza asa tare limbajul pe cat atitutinea ta. Uite de exemplu mi se pare neprincipial si incorect sa ma debanezi conditionat asa cum ai facut acum: trebuia sa fiu de acord cu tine ca poza lui SF e trucata, si imi dictai ce sa-i spun lui modigliani, etc. Mai am si alte exemple de atitudine care mie nu-mi cade bine, si de limbaj sunt destule, ti le-am zis verde in fata de-a lungul timpului, nu cred ca are sens sa reiau pentru ca am intra pentru a nu stiu cata oara intr-o lunga serie de "argumente" si am cam obosit. Pe de alta parte si tu mi-ai transmis destul de clar ca nu te omori dupa mine. :D
Asa ca de ce as scrie aici? De ce incerci iubirea imposibila? :mrgreen: Daca iti cauti un aliat in razboaiele tale nu sunt eu acela, ar trebui sa-ti fie clar asta. :D Ca pe anumite probleme avem puncte de vedere convergente am recunoscut-o dar nu supralicita. In multe alte probleme vedem lucrurile total diferit ca altfel nu ne certam atata. Asadar sunt toate premisele sa incepem din nou contrele cum am facut aproape de fiecare data cand ne-am intersectat, de ce ar fi altfel acum?
Cu cine altcineva sa vorbesc aici? Ai o problema si cu userii. Eu am venit aici pentru ca m-a invitat Dumitru si pentru ca mai erau cativa oameni cu care imi facea placere sa discut. Pe o parte i-ai banat iar altii au plecat singuri.
Ii poti aduce inapoi? Poate asa...
Asa ca, in concluzie, apreciez totusi gestul, multumesc, dar mai bine nu.
Daca chiar ti-e dor de contrele cu mine, gasim noi o cale sa ne intepam din cand in cand, ca si pana acum.
Asa ca te rog baneaza-ma la loc.
Tavi
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 18th, 2011, 11:47 am

Tavi scrie:politica strutului? :lol:
Hai sa lamurim un pic lucrurile.
Imi mentin afirmatiile despre forumul tau: nu e vorba neaparat ca accepti excesele de limbaj si comportament ci chiar le practici. In fond nu ma deranjeaza asa tare limbajul pe cat atitutinea ta.

Nu incerca s-o dai la intors ca nu tine :lol: :lol: :lol: Mai ales ca te contrazici in decurs de doua fraze, intai spui "nu e vorba neaparat ca accepti excesele de limbaj si comportament ci chiar le practici." si pe urma adaugi "In fond nu ma deranjeaza asa tare limbajul pe cat atitutinea ta"

Mai Tavi, pai una sunt excesele de limbaj si de comportament (eu sunt foarte sigur ca n-am injurat si scuipat pe nimeni) si cu totul alta este atitudinea :roll: .

Tu ai scris negru pe alb:

Tavi scrie:Regret sa aflu ca polemica = cocina si ca excesele de limbaj si comportament sunt acceptate oficial si aici. Probabil ca asta e partea comuna a forumurilor care se cheama rapitori.

Si in felul asta ma bagai in aceeasi oala cu tiganul imund patraulea. O manevra nedemna, de care ar trebui sa-ti fie rusine.

Tavi scrie:Uite de exemplu mi se pare neprincipial si incorect sa ma debanezi conditionat asa cum ai facut acum: trebuia sa fiu de acord cu tine ca poza lui SF e trucata, si imi dictai ce sa-i spun lui modigliani, etc.

Nu te-am debanat conditionat, daca nu te-a lasat subit memoria ar trebui sa-ti amintesti ca ai sustinut ca poza lui SF ti se pare OK. :lol: Nu incerca s-o sucesti ca la alba-neagra, eu am scris ca am fost la un pas sa te debanez si ca m-au retinut doua chestii, nu ca trebuie musai sa faci alea doua chestii ca sa fii debanat.

Tavi scrie:Mai am si alte exemple de atitudine care mie nu-mi cade bine, si de limbaj sunt destule, ti le-am zis verde in fata de-a lungul timpului, nu cred ca are sens sa reiau pentru ca am intra pentru a nu stiu cata oara intr-o lunga serie de "argumente" si am cam obosit. Pe de alta parte si tu mi-ai transmis destul de clar ca nu te omori dupa mine. :D

Eu cred ca n-ai cum sa reiei ceea ce n-ai zis niciodata :lol: :lol: :lol: , si atunci te dai obosit. Nu discut atitudinea, care este ceva foarte subiectiv, ci limbajul. Astpet cu nerabdare exemple de limbaj de-al meu care sa justifice in vreun fel cele scrise de tine apropo de punctul comun al celor doua forumuri.

Tavi scrie:Asa ca de ce as scrie aici? De ce incerci iubirea imposibila? :mrgreen: Daca iti cauti un aliat in razboaiele tale nu sunt eu acela, ar trebui sa-ti fie clar asta. :D Ca pe anumite probleme avem puncte de vedere convergente am recunoscut-o dar nu supralicita. In multe alte probleme vedem lucrurile total diferit ca altfel nu ne certam atata. Asadar sunt toate premisele sa incepem din nou contrele cum am facut aproape de fiecare data cand ne-am intersectat, de ce ar fi altfel acum?
Cu cine altcineva sa vorbesc aici? Ai o problema si cu userii. Eu am venit aici pentru ca m-a invitat Dumitru si pentru ca mai erau cativa oameni cu care imi facea placere sa discut. Pe o parte i-ai banat iar altii au plecat singuri.
Ii poti aduce inapoi? Poate asa...

Asta cu venitul si plecatul nu depinde de mine, in toata povestea asta cu forumurile de pescuit eu mi-am tinut cuvantul dat: am zis ca fac un forum pe care n-o sa se stearga nici un cuvant (si nu s-a sters), pe care n-o sa se faca banari la telefon :lol: (si nu s-au facut) si pe care regulile o sa fie aceleasi pentru toti (si asa sunt).

Am avut recent o discutie pe mail cu Dumitru si omul a inteles o gramada dintre greselile pe care le-a facut, dar e blocat apropo de celebra poveste cu dilucea de la care ne-am si certat atunci. Dupa ce i-am demonstrat la modul 1+1 fac 2 ca n-are dreptate n-a mai zis nimic, fie isi da seama ca a gresit, fie crede, ca si atunci, ca "incerc sa-l fac din vorbe" :D :lol:

Tavi scrie:Asa ca, in concluzie, apreciez totusi gestul, multumesc, dar mai bine nu.
Daca chiar ti-e dor de contrele cu mine, gasim noi o cale sa ne intepam din cand in cand, ca si pana acum.
Asa ca te rog baneaza-ma la loc.

Vezi, aici iar vii la chestia pe care am tot spus-o despre tine: ai fi un partener foarte bun de dialog daca nu te-ar omora caracterul :lol: . Are rost sa sap dupa mailurile pe care mi le-ai dat ca sa te debanez? Sau dupa postarea de pe forumul lui rasulescu, in care imi cereai chestia asta anul trecut prin toamna? :D :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Tavi pe Iulie 18th, 2011, 12:11 pm

Vezi e cum am zis, contre, contre...
Tu ai argumentele tale, eu pe ale mele, tu intelegi intr-un aunume fel ce scriu eu - ma rog - poate nu ma exprim eu bine, diseci fiecare fraza, vezi contradictii, imi ceri exemple, argumente, doricum ai da-o traiesc cu senzatia ca una zic si alta intelegi tu. Nu merge, nu vezi ? :lol:
Ne-am convins vreodata unul pe altul pana acum, pe vreun subiect indiferent cat ne-am chinuit ? De cele mai multe ori nu ...
Ia-o asa: suntem structural diferiti si nu putem comunica nicicum fara sa ne certam: tu ai standardele tale pe care eu nu le pot atinge si invers. Hai sa fim baieti isteti si sa invatam din greselile trecutului ok?
Are rost sa sap dupa mailurile pe care mi le-ai dat ca sa te debanez? Sau dupa postarea de pe forumul lui rasulescu, in care imi cereai chestia asta anul trecut prin toamna?

Chiar te rog, pune-le aici sa vedem cand te-am rugat eu sa ma debanezi ca eu nu tin minte asa ceva.
Deci mailuri (minim doua) si postarea.
Tavi
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 18th, 2011, 12:44 pm

Tavi scrie:Vezi e cum am zis, contre, contre...
Tu ai argumentele tale, eu pe ale mele.

Pacat ca pe ale tale nu le-a vazut nimeni :lol: . Nu, afirmatii gen "nu e vorba neaparat ca accepti excesele de limbaj si comportament ci chiar le practici" nu tin loc nici de exemple si cu atat mai putin de argumente. :roll:

Tavi scrie:tu intelegi intr-un aunume fel ce scriu eu - ma rog - poate nu ma exprim eu bine, diseci fiecare fraza, vezi contradictii, imi ceri exemple, argumente, doricum ai da-o traiesc cu senzatia ca una zic si alta intelegi tu. Nu merge, nu vezi ? :lol:
Ne-am convins vreodata unul pe altul pana acum, pe vreun subiect indiferent cat ne-am chinuit ? De cele mai multe ori nu ...
Ia-o asa: suntem structural diferiti si nu putem comunica nicicum fara sa ne certam: tu ai standardele tale pe care eu nu le pot atinge si invers. Hai sa fim baieti isteti si sa invatam din greselile trecutului ok?

Observ ca prea indelungata coabitare cu trogloditii ti-a afectat procesele cognitive. Nu ramane decat sa sper ca procesul nu e ireversibil :lol: :lol: :lol:
Draga Tavi, un FORUM nu este un staul in care toate oile behaie la unison. De-aia cotetul lui rasulescu nu poate fi numit forum, pentru ca acolo fie ragi cu gascuta trogloditilor fie esti luat la injuraturi si apoi banat de rasulescu :lol: . Un forum este un loc unde idei de cele mai multe ori opuse se dezbat cu ARGUMENTE. Ce chestie, seamana izbitor cu situatia pe care o descrii tu mai sus :lol:
Desigur, daca consideri ca nu faci fata poti sa-ti iei jucariile si sa pleci :lol: .

Tavi scrie: Chiar te rog, pune-le aici sa vedem cand te-am rugat eu sa ma debanezi ca eu nu tin minte asa ceva.
Deci mailuri (minim doua) si postarea.

Lecitina bat-o vina. :lol: Mailurile diseara cand ajung acasa, postarea aia nu-mi vine sa cred c-o negi ca era publica :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Tavi pe Iulie 18th, 2011, 2:38 pm

Eu zic ca nu-mi aduc aminte si sa-mi arati postarea iar tu spui ca eu o neg ...
Nu o neg omule! Pur si simplu nu-mi amintesc ce am scris atunci! Sunt doua chestii diferite!
Ce naiba de argumente sa-ti aduc si ce discutie putem purta in stilul asta?
Chiar si asa, aprecierea asupra atitudinii, limbajului si comportamentului sunt chestii subiective, nu am cum sa argumentez asa ceva. Dpmdv exagerezi, tu te consideri in zona ok. Fiecare cu parerea lui. Si daca vin cu un exemplu evident vom avea pareri diferite. Daca tu il mai si "interpretezi" ca mai sus nu putem ajunge nicaieri. Si atunci de ce as mai "argumenta" ? A, ca tie iti plac genul asta de discutii, mie nu-mi mai plac cel putin nu in aceeasi masura ca tie. Poti accepta macar asta? Deci lasa-ma cu argumentele si nu mai cauta harta...Please!
Te astept cu mailurile si postarea unde te-am rugat eu sa ma debanezi.
Tavi
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 18th, 2011, 2:49 pm

Tavi scrie:Si daca vin cu un exemplu evident vom avea pareri diferite. Daca tu il mai si "interpretezi" ca mai sus nu putem ajunge nicaieri. Si atunci de ce as mai "argumenta" ? A, ca tie iti plac genul asta de discutii, mie nu-mi mai plac cel putin nu in aceeasi masura ca tie. Poti accepta macar asta? Deci lasa-ma cu argumentele si nu mai cauta harta...Please!

Vin-o tu cu exemplul ala evident si vorbim pe urma :D :lol:

Apropo de interpretarea de mai sus:

Cand spui

Tavi scrie: ca eu nu tin minte asa ceva.

nu-i deloc tot una cu a spune

nu-mi amintesc

Genul asta de invartiri pe dupa cuvinte or fi tinand cu trogloditii, dar nu cu mine :D :lol:

Oricum, dincolo de subtilitatile de limbaj, cand eu spun ca ai zis ceva iar tu spui ca nu-ti aduci aminte, asadar ca nu esti sigur daca ai zis sau nu, ala care trebuie sa caute acul in carul cu fan prin topicuri de 300 de pagini esti tu, nu eu :D :lol: Asta pentru ca nu suntem la proces ci intr-o discutie, iar efortul trebuie sa-l faca cel care prefera sa se aseze intr-o pozitie echivoca. :D :lol:

P.S. Desigur, poti sa afirmi sus si tare ca n-ai zis in viata ta asa ceva, si atunci o sa-l caut eu :D :lol:

P.P.S. Ma mir ca ai uitat si de mailuri, nu de alta, dar am schimbat vreo 20 :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Tavi pe Iulie 18th, 2011, 3:14 pm

Nu ti-am dat mailuri sa ma debanezi. Ti-am dat mailuri pe alte teme.
Nu am scris nicio postare in care iti ceream sa ma debanezi.
Spor la cautari. :D
p.s. vezi ca mailurile post banare au fost doar doua(din ce imi aduc aminte :mrgreen: ) si (din cate imi aduc aminte :mrgreen: ) pe unul l-ai postat deja aici (fara acordul meu). Cu ocazia asta ai si un exemplu de atitudine /comportament nepotrivit.
Ultima oară modificat de Tavi pe Iulie 18th, 2011, 3:18 pm, modificat 1 dată în total.
Tavi
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 18th, 2011, 3:18 pm

Tavi scrie:Nu ti-am dat mailuri sa ma debanezi. Ti-am dat mailuri pe alte teme.

Lecitina bat-o vina. Ai uitat cand blocasem o clasa de IP-uri in care era si al tau, iar tu credeai ca te-am banat? :lol: :lol: :lol: Vezi, de-aia n-are ursul coada :lol: :lol:

Tavi scrie:Nu am scris nicio postare in care iti ceream sa ma debanezi.

Aici ai dat gherla totala :D :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Tavi pe Iulie 18th, 2011, 3:20 pm

bull shit
credeam ca m-ai banat dar nu ma banasei si ti-am cerut lamuriri, nu contest asta si stiam de mailurile alea. Nici nu mi-a trecut prin cap ca la alea te refereai....
si iata si un exemplu de manevra de rahat
dupa ce m-ai banat de-adevaratelea nu te-am rugat sub nicio forma sa ma debanezi.
Nice try
deci ne auzim dupa ce aduci dovezile...pana atunci: kkt pe bat!
(urare pescareasca de la purtatorii de clop :) )
Tavi
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 18th, 2011, 3:45 pm

Aha, deci n-ai inteles la ce ma refeream, dar totusi tu ai dreptate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Crancen :lol: :lol: :lol:

Dar totusi, in ce fel e o manevra de rahat? Eu am afirmat ca mi-ai dat mailuri in care m-ai rugat sa te debanez, n-am spus cand mi le-ai dat, nimic altceva. Cu alte cuvinte am spus adevarul 100%, chiar asta se intamplase, tu mi-ai dat niste mailuri crezand sincer ca esti banat si rugandu-ma sa te debanez :lol: :lol: :lol:
Tu, fara sa stii la ce ma refer, si fara sa ceri lamuriri, te-ai si repezit sa spui ca mailurile nu exista samd.

Tavi scrie:Nu ti-am dat mailuri sa ma debanezi. Ti-am dat mailuri pe alte teme.

Cu toate ca ele exista, iar acum ti-ai dat si tu seama de treaba asta.

A cui era manevra de rahat zici? :roll:

La fel si chestia asta:

Tavi scrie:Eu zic ca nu-mi aduc aminte si sa-mi arati postarea iar tu spui ca eu o neg ...

Gerula scrie:
Oricum, dincolo de subtilitatile de limbaj, cand eu spun ca ai zis ceva iar tu spui ca nu-ti aduci aminte, asadar ca nu esti sigur daca ai zis sau nu, ala care trebuie sa caute acul in carul cu fan prin topicuri de 300 de pagini esti tu, nu eu :D :lol: Asta pentru ca nu suntem la proces ci intr-o discutie, iar efortul trebuie sa-l faca cel care prefera sa se aseze intr-o pozitie echivoca. :D :lol:

P.S. Desigur, poti sa afirmi sus si tare ca n-ai zis in viata ta asa ceva, si atunci o sa-l caut eu :D :lol:

Tavi scrie:Nu am scris nicio postare in care iti ceream sa ma debanezi.

Cine se tine de manevre, eu sau tu? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Anunturi administrative, cereri, reclamatii