Tavi scrie:politica strutului?
Hai sa lamurim un pic lucrurile.
Imi mentin afirmatiile despre forumul tau: nu e vorba neaparat ca accepti excesele de limbaj si comportament ci chiar le practici. In fond nu ma deranjeaza asa tare limbajul pe cat atitutinea ta.
Nu incerca s-o dai la intors ca nu tine

Mai ales ca te contrazici in decurs de doua fraze, intai spui "nu e vorba neaparat ca accepti excesele de limbaj si comportament ci chiar le practici." si pe urma adaugi "In fond nu ma deranjeaza asa tare limbajul pe cat atitutinea ta"
Mai Tavi, pai una sunt excesele de limbaj si de comportament (eu sunt foarte sigur ca n-am injurat si scuipat pe nimeni) si cu totul alta este atitudinea

.
Tu ai scris negru pe alb:
Tavi scrie:Regret sa aflu ca polemica = cocina si ca excesele de limbaj si comportament sunt acceptate oficial si aici. Probabil ca asta e partea comuna a forumurilor care se cheama rapitori.
Si in felul asta ma bagai in aceeasi oala cu tiganul imund patraulea. O manevra nedemna, de care ar trebui sa-ti fie rusine.
Tavi scrie:Uite de exemplu mi se pare neprincipial si incorect sa ma debanezi conditionat asa cum ai facut acum: trebuia sa fiu de acord cu tine ca poza lui SF e trucata, si imi dictai ce sa-i spun lui modigliani, etc.
Nu te-am debanat conditionat, daca nu te-a lasat subit memoria ar trebui sa-ti amintesti ca ai sustinut ca poza lui SF ti se pare OK.

Nu incerca s-o sucesti ca la alba-neagra, eu am scris ca am fost la un pas sa te debanez si ca m-au retinut doua chestii, nu ca trebuie musai sa faci alea doua chestii ca sa fii debanat.
Tavi scrie:Mai am si alte exemple de atitudine care mie nu-mi cade bine, si de limbaj sunt destule, ti le-am zis verde in fata de-a lungul timpului, nu cred ca are sens sa reiau pentru ca am intra pentru a nu stiu cata oara intr-o lunga serie de "argumente" si am cam obosit. Pe de alta parte si tu mi-ai transmis destul de clar ca nu te omori dupa mine.
Eu cred ca n-ai cum sa reiei ceea ce n-ai zis niciodata

, si atunci te dai obosit. Nu discut atitudinea, care este ceva foarte subiectiv, ci limbajul. Astpet cu nerabdare exemple de limbaj de-al meu care sa justifice in vreun fel cele scrise de tine apropo de punctul comun al celor doua forumuri.
Tavi scrie:Asa ca de ce as scrie aici? De ce incerci iubirea imposibila?

Daca iti cauti un aliat in razboaiele tale nu sunt eu acela, ar trebui sa-ti fie clar asta.

Ca pe
anumite probleme avem puncte de vedere convergente am recunoscut-o dar nu supralicita. In multe alte probleme vedem lucrurile total diferit ca altfel nu ne certam atata. Asadar sunt toate premisele sa incepem din nou contrele cum am facut aproape de fiecare data cand ne-am intersectat, de ce ar fi altfel acum?
Cu cine altcineva sa vorbesc aici? Ai o problema si cu userii. Eu am venit aici pentru ca m-a invitat Dumitru si pentru ca mai erau cativa oameni cu care imi facea placere sa discut. Pe o parte i-ai banat iar altii au plecat singuri.
Ii poti aduce inapoi? Poate asa...
Asta cu venitul si plecatul nu depinde de mine, in toata povestea asta cu forumurile de pescuit eu mi-am tinut cuvantul dat: am zis ca fac un forum pe care n-o sa se stearga nici un cuvant (si nu s-a sters), pe care n-o sa se faca banari la telefon

(si nu s-au facut) si pe care regulile o sa fie aceleasi pentru toti (si asa sunt).
Am avut recent o discutie pe mail cu Dumitru si omul a inteles o gramada dintre greselile pe care le-a facut, dar e blocat apropo de celebra poveste cu dilucea de la care ne-am si certat atunci. Dupa ce i-am demonstrat la modul 1+1 fac 2 ca n-are dreptate n-a mai zis nimic, fie isi da seama ca a gresit, fie crede, ca si atunci, ca "incerc sa-l fac din vorbe"
Tavi scrie:Asa ca, in concluzie, apreciez totusi gestul, multumesc, dar mai bine nu.
Daca chiar ti-e dor de contrele cu mine, gasim noi o cale sa ne intepam din cand in cand, ca si pana acum.
Asa ca te rog baneaza-ma la loc.
Vezi, aici iar vii la chestia pe care am tot spus-o despre tine: ai fi un partener foarte bun de dialog daca nu te-ar omora caracterul

. Are rost sa sap dupa mailurile pe care mi le-ai dat ca sa te debanez? Sau dupa postarea de pe forumul lui rasulescu, in care imi cereai chestia asta anul trecut prin toamna?