Debanarea lui Tavi

Facilitati noi implementate pe forum si discutii despre ce nu le convine userilor. Topicuri despre abuzuri, reclamatii etc numai aici.

Re: Debanarea lui Tavi

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2011, 11:31 am

Petrecerea continua :lol: :lol: :lol:

Tavi scrie:iti cer acordul sa:
1. dau un FW cu toata conversatie si te pun pe tine in CC ca sa fi sigur ca nu editez
sau:
2. fac screenshoturi cu toata conversatia :? si trimit pe mail celor interesati, la fel cu tine in CC ca sa vezi
sau
3. postez totul aici, screenshoturi sau copy paste...desi e ridicol sa umplu forumul cu poze cu mailurile alea..., e mult mai elegant sa dau doar celor interesati, dar fie si asa, screenshot-man :D
Sincer as prefera sa dau un simplu FW pe mail din motive de ...lene :D
dar no, alege tu
conditia mea la care nu renunt: intreaga conversatie, nu bucatele
astept in continuare acordul tau
sau o noua eschiva :lol:

Hai Tavita, lasa vraja marii :lol: :lol: :lol: ba FW pe mail :lol: :lol: :lol: , ba copy-paste (mahahahahahahahahahah :lol: :lol: :lol: )

Acord scrie:

Fii atent aici: iti dau acordul sa postezi NUMAI SUB FORMA DE SCREENSHOT DIN INBOX, MESAJ CU MESAJ, ASEZATE IN ORDINE CRONOLOGICA asa cum am facut eu aici http://www.rapitori.info/forum/anunturi-administrative-cereri-reclamatii-f12/debanarea-lui-dumitru-t922.html#p19409 conversatia COMPLETA desfasurata intre tine (Tavi Voinea) si mine (Adrian Niculae) pe mail in perioada 8-13 ianuarie 2009. Acordul este conditionat de prezentarea sa completa, sub forma de quote, in postarea pe care o s-o faci acolo. In cazul in care vei falsifica in vreun fel continutul respectivelor mailuri sau nu vei respecta termenii acordului iti asumi consecintele juridice care decurg dintr-o asemenea actiune.

Da-i bataie, la munca nu la intins mana :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Tadrian pe Iulie 22nd, 2011, 11:39 am

Hai ca iti e si tie frica... :clap:

Da-i nene acordul la tot, ce tot conditionezi atata "acordul" cand tu ai publicat fara nici o jena discutii cu Kuinta de ex.
Lasa-l sa scoata din context, sa ne veselim si sa ne distram si noi. Cum vrei sa continue discutia daca tu te tot dai lovit si pui conditii la fiecare pas? :snooty:

Sunt sigur ca o sa ne amuzam copios cu totii in urma unui potential acord, si asta pe termen lung :D
Tadrian
membru nou

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2011, 11:43 am

Tu ai citit mai sus inainte sa postezi? :lol: :lol: :lol:

Eu am publicat discutiile cu Dumitru-cinzeaca corect, cu screenshot si in ordine cronologica :lol: :lol: :lol: Nu-i cer lui Tavita decat sa faca acelasi lucru :lol: :lol: :lol: .

Tadrian scrie:Lasa-l sa scoata din context, sa ne veselim si sa ne distram si noi.

Ideea e sa ne veselim dintr-o confruntare intre fapte, nu sa transformam disputa intr-un concurs de minciuni ;) :roll:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2011, 11:48 am

Pana se lupta Tavita cu screenshoturile sa ne distram cu jigodismul de sub clop :lol: :lol: :lol:

Tavi scrie:Gerula, la tine nu exista 100% onest
ai bagat siretlicul inca din a doua postare de pe topicul cu debanarea mea, inainte sa-ti dau eu vreun raspuns, de orice fel:
"eu actionez aici de buna-credinta, in baza repetatelor cereri pe care mi le-a adresat Tavi, atat public cat si privat. "

Goguticutule :lol: :lol: :lol: , ala nu era nici un siretlic, postarea in care imi cereai sa te debanez in toamna lui 2010 ar trebui sa fie bine-mersi si acum in cotetul lui rasulescu :lol: :lol: :lol: daca n-o fi sters-o Adelina :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2011, 12:56 pm

Adevarul este ca nici o javra gen Tavita nu poate circula pe forumuri fara un sidekick oligofren :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie: ii simplu, te baga in CC, adica primesti si tu conversatia, daca lipseste ceva, sau e ceva modificat, sari cu screenshotu....simple

Mai pokemoane, prost cu certificat, de ce sa combati ceva cand poti sa previi? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Tadrian pe Iulie 22nd, 2011, 1:34 pm

Buna asta, pacat ca nu se aplica aici.
Da-o in masa de treaba ma Gerula. Doar nu o sa stea omul sa faca zeci de screenuri, sa le editeze, sa le salveze, sa le uploadeze, sa le ia linkurile etc.
Fii rezonabil si da-i omului dreptul de a publica in ce forma vrea el. Vrei sa combati ceva, o poti face oricand dupa.
Tadrian
membru nou

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2011, 1:45 pm

Tadrian scrie:Buna asta, pacat ca nu se aplica aici.
Da-o in masa de treaba ma Gerula. Doar nu o sa stea omul sa faca zeci de screenuri, sa le editeze, sa le salveze, sa le uploadeze, sa le ia linkurile etc.
Fii rezonabil si da-i omului dreptul de a publica in ce forma vrea el. Vrei sa combati ceva, o poti face oricand dupa.

Ba se aplica foarte bine :lol: :lol: :lol: Mai ales ca nu-i cer sa faca decat fix acelasi efort pe care l-am facut si eu, nimic altceva :roll: :lol: :lol: :lol:

Apropo, de unde stii tu ca e vorba dezpre "zeci" de screenshoturi? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2011, 1:52 pm

Apropo, cum mai e vremea pe la Paris? :lol: :lol: :lol: In loc sa pescuiesti pe Sena (daca de vizitat ai terminat tot in ultimii ani :D :lol: ) te tii de prostii pe forum :D :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Tadrian pe Iulie 22nd, 2011, 1:57 pm

Banuiesc ca fiind vorba de discutii vechi de ani de zile, nu e vorba de 2-3 mailuri. Daca ma insel, de acord, sa faca screenshoturi, daca nu...da-i acordul si lasa magaria cu efortul.
Oricum, tu stii tot ce misca, deci nu cred ca daca o sa apara ceva care sa fie nevoie a fi combatut, o sa iti fie pre greu sa faci asta.

PS: de unde stii tu ca am fost la Paris? am zis pe forum si am uitat? :oops:
Oricum, momentan sunt in alt oras in sudul Frantei cu munca, asa ca e mai greu cu pescuitul.
Tadrian
membru nou

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2011, 2:06 pm

Tadrian scrie:Banuiesc ca fiind vorba de discutii vechi de ani de zile, nu e vorba de 2-3 mailuri. Daca ma insel, de acord, sa faca screenshoturi, daca nu...da-i acordul si lasa magaria cu efortul.
Oricum, tu stii tot ce misca, deci nu cred ca daca o sa apara ceva care sa fie nevoie a fi combatut, o sa iti fie pre greu sa faci asta.

Nu-s mult mai multe decat am postat eu aici in ultima vreme, asa ca sa puna mana si sa munceasca :lol: :lol: :lol:

Tadrian scrie:PS: de unde stii tu ca am fost la Paris? am zis pe forum si am uitat? :oops:
Oricum, momentan sunt in alt oras in sudul Frantei cu munca, asa ca e mai greu cu pescuitul.

Te urmareste Securitatea :lol: :lol: :lol:

P.S. Ultima oara cand am verificat Montreuil-sous-Bois nu e chiar un Sudul Frantei. Pe bune, Sena chiar tine peste, nu ziceam la misto. Ia legatura cu Tudor.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2011, 2:11 pm

Crancenul idiot pokemon isi da singur palme, din nou :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie:ii retard, sa puna el screenshot-urile, o taraganeaza atat ca nu il tine, e simplu, clar nu il tine si are ceva de ascuns. Pe principiul frica de modificare si screenshot poti edita mesajul si face apoi screenshot

Idiot fara scapare, Tavita mi-a cerut azi dimineata acordul SA PUNA SCREENSHOTURI :lol: :lol: :lol:

Tavi scrie:3. postez totul aici, screenshoturi sau copy paste...desi e ridicol sa umplu forumul cu poze cu mailurile alea..., e mult mai elegant sa dau doar celor interesati, dar fie si asa, screenshot-man

Inteleg ca handicapul tau psihic este sever, dar totusi, nu-ti dai seama ca bobinezi in gol? :lol: :lol: :lol: I-am dat acordul sa puna screenshoturile de acum doua ore si jumatate, in timpul asta termina de zece ori si daca facea poze de pe ecranul monitorului :lol: :lol: :lol:

Deci eu ii dau acordul intr-una din formele cerute azi dimineata de el, iar handicapatul de pokemon pune mana pe polonic si incepe sa infulece cacat cu pasiune, cum ca mi-e frica, rastalmacesc samd. Asta cred ca ar fi surclasat la testul IQ si de un cimpanzeu :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2011, 2:56 pm

Evident, care putea fi replica unei jigodii care isi vede manevra esuata? :lol: :lol: :lol:

Tavi scrie:ti-e frica de nu mai poti ca voi publica alea, este? ai dat in paranoia..
ai consultat si un avocat ma pentru textul asta? schimba-l(pe avocat) si-a batut joc de tine :D
pai ma fa si tu o diferenta intre acordul dat de mine si cel dat de tine...
eu asa am pus problema? consecinte juridice? conditii? incalcari de termeni... :shock: :D
Daca vorbim de consecinte juridice, vreau acord scris si semnat de manuta ta. Autentificat la notar si intr-o forma in prealabil agreata de avocatul meu. :D
Cand ai un draft da un mail. :D
Porcaria asta nu e acceptabila, conditiile si termenii nu sunt definiti clar si explicit, contine prea multe elemente interpretabile, partile nu sunt identificate corect, etc, etc... :D

Da mai Tavita, mi-e frica de nu mai pot, de-aia ti-am dat acordul SA FACI EXACT CE AM FACUT SI EU :lol: :lol: :lol: Numai ca tu nu asta vroiai, sperai sa obtii de la mine un acord general, in baza carora sa le dai trogloditilor niste basneli produse sub clopul tau, pe post de mailuri de la mine. :lol: :lol: :lol:

Cum a venit vorba de ceva nefalsificabil, nu-ti mai convine, nu e acordul bun, nu sunt partile definite corect :lol: :lol: :lol: etc etc

Tavita, pentru tine mai e nevoie de un singur lucru, si anume de traditionalul

Mars javra :arrow: (T.M.)

P.S. Acum chiar ca te-ai facut de rasul tuturor, si orbii vad ce jigodie penala esti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2011, 3:33 pm

Cu inteligenta unuia caruia tocmai i s-a scos creierul folosind clestele "de foc" cu care a fost chinuit Gheorghe Doja, pokemon ii da in continuare cu "luati-l de pe mine ca-l omor" :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie:ii dam fiecare cate un sut in fund si e relaxant, obositor era sa ii dea numai unu

Mai pokemoane, idiot congenital :lol: :lol: :lol: , cand tavita cere explict acord sa puna screenshoturi cu toate mesajele, primeste in mod explicit acordul, dupa care o da cotita c-o fi c-o pati :lol: :lol: :lol: nu trebuie sa fii un geniu ca sa-tidai seama ca s-a auto-umilit cumplit, nefiresc :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2011, 5:01 pm

Tavita, am o intrebare simpla: nu vrei sa pun eu screenshoturile alea? :lol: :lol: :lol: Asa, usor-usor, doua azi, doua maine, in ordine cronologica :D :lol: :lol:

Sa rada iar cateva forumuri de cat de necajit erai ca te-am "banat" cand tu nici nu aveai vreo interdictie pe cont :lol: :lol: :lol: Hai, curaj :lol: :lol: :lol:

Sau daca nu sunt contrafacute de tine nu-s bune? :D :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2011, 8:31 pm

Ce face o javruta ca Tavi cand o ia crancen peste bot? Incearca sa "se scoata" din vorbe :lol: :lol: :lol:

Tavi scrie:ba da, ba da, chiar te rog, mie mi-e lene de mor sa fac screenshoturi la toata polologhia. daca iti lipsesc mailuri, ca inteleg ca ai sters din ele, iti dau io pe mail screenshoturi numai cu cele lipsa, e mult mai simplu asa.
Mersi mare domn, m-ai scapat de o corvoada, imi era si jena sa pictez forumul asta cu asa ceva. La tine e perfect, e si vizitat la greu. super ideea.

Tavita, vai, pai nu spuneai tu cu o singura postare mai devreme chestii gen

Tavi scrie: Porcaria asta nu e acceptabila, conditiile si termenii nu sunt definiti clar si explicit, contine prea multe elemente interpretabile, partile nu sunt identificate corect, etc, etc...

Mai Tavita, daca o dai pe lene si alte de-astea, atunci te invit sa citesti din nou ce-am scris ceva mai sus

Gerula scrie: Da-i bataie, la munca nu la intins mana :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Baga cu spor Tavita, daca nu stii cand e cazul sa-ti tii gura :lol: :lol: :lol:

P.S.
Tavi scrie:Aveai posibilitatea sa confrunti ce dadeam eu pe mail cu evidentele tale si sa ma faci de rahat in public ca umblu cu modificari.. sau sa-mi ceri screenshot punctual unde aveai dubii sau nu aveai mailul. daca nu dadeam picam prost...cum naiba de ai putut s-o ratezi asa ocazie de a ma infunda?
Ma da istet mai esti

Ti-am mai zis eu ca te-ai tampit de cand iti faci vreacul intre trogloditi :lol: :lol: :lol:

Mai javruta, tu nu vroiai sa le postezi public, vroiai sa le dai pe mail. Dupa care pe cine plezneam eu cu screenshotul, pe alde pokemon, despre care stie toata lumea ca nu-i capabil sa inteleaga o propozitie de mai mult de cinci cuvinte? :lol: :lol: :lol:

Hai, la munca, daca te-a mancat sa ceri acord de facut screenshoturi :D :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 23rd, 2011, 12:05 am

Deja incepe sa-mi fie mila de Tavita, cum incearca el s-o scoata la vopsea din cuvinte fara nici o acoperire :lol: :lol: :lol:

Tavi scrie:M-am jucat cu tine, recunosc, am vrut sa vad cum te chinui sa-ti dai acordul. Si am vazut.

Mai Tavita, cred ca aproape oricine (zic aproape pentru ca alde pokemon sau dumitru-cinzeaca sau alti trogloditi similari n-au cum sa priceapa) intelege foarte bine ce ai vrut tu sa faci, cerand permisiunea sa forwardezi mailurile alea :roll: :lol: :lol:

Gerula scrie:
P.S. Ca sa intelegeti ce vroia sa faca javra, deschideti un mail oarecare in contul de yahoo si apoi apasati butonul forward. In momentul ala textul devine editabil :lol: :lol: :lol: De-aia in loc sa se ofere sa faca screenshot din inbox, cum este normal daca vrei sa prezinti o proba, jigania nenorocita se oferea sa trimita mailuri :lol: :lol: :lol:

Evident, mi-a picat fisa imediat, si ti-am dat acordul intr-o forma in care nu-ti pemritea sa falsifici continutul mailurilor.

Cand ai vazut ca nu pic in plasa (cum as fi putut :lol: :lol: :lol: ) ai inceput s-o dai la intors, pentru simplul motiv ca stii si tu la fel de bine ca si mine ca din mailurile alea tu iesi sifonat, nu eu :lol: :lol: :lol: (nu cine stie ce, singurul mai tare era ala in care te lamentai ca nu poti citi forumul :lol: :lol: :lol: , restul arata doar cat de ignorant esti in materie de IT si cata rea credinta ai in tine :lol: :lol: :lol: )

As vrea sa-ti pot spune civilizat Adio, dar pentru tine ma tem ca singurul mesaj potrivit este traditionalul

MARS JAVRA :arrow: (T.M.)

P.S. Sunt convins ca intre dumitru-cinzeaca si patraulea modigliani te simti un intelectual :lol: :lol: :lol: , dar morala acestei intregi povesti este ca te deosebesti mult prea putin de trogloditii a caror tovarasie iti permite sa-ti cultivi linistit complexele...
Cum spuneam, n-ai fost in stare sa apreciezi la justa valoare un gest de normalitate, si nici macar sa te comporti barbateste si sa "joci" fair play intr-o disputa pe care devenise evident c-o pierzi.
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Anunturi administrative, cereri, reclamatii