Tavi scrie:iti cer acordul sa:
1. dau un FW cu toata conversatie si te pun pe tine in CC ca sa fi sigur ca nu editez
sau:
2. fac screenshoturi cu toata conversatiasi trimit pe mail celor interesati, la fel cu tine in CC ca sa vezi
sau
3. postez totul aici, screenshoturi sau copy paste...desi e ridicol sa umplu forumul cu poze cu mailurile alea..., e mult mai elegant sa dau doar celor interesati, dar fie si asa, screenshot-man![]()
Sincer as prefera sa dau un simplu FW pe mail din motive de ...lene![]()
dar no, alege tu
conditia mea la care nu renunt: intreaga conversatie, nu bucatele
astept in continuare acordul tau
sau o noua eschiva
Hai Tavita, lasa vraja marii
Acord scrie:
Fii atent aici: iti dau acordul sa postezi NUMAI SUB FORMA DE SCREENSHOT DIN INBOX, MESAJ CU MESAJ, ASEZATE IN ORDINE CRONOLOGICA asa cum am facut eu aici http://www.rapitori.info/forum/anunturi-administrative-cereri-reclamatii-f12/debanarea-lui-dumitru-t922.html#p19409 conversatia COMPLETA desfasurata intre tine (Tavi Voinea) si mine (Adrian Niculae) pe mail in perioada 8-13 ianuarie 2009. Acordul este conditionat de prezentarea sa completa, sub forma de quote, in postarea pe care o s-o faci acolo. In cazul in care vei falsifica in vreun fel continutul respectivelor mailuri sau nu vei respecta termenii acordului iti asumi consecintele juridice care decurg dintr-o asemenea actiune.
Da-i bataie, la munca nu la intins mana