Jedi, o observatie eu nu mai sunt demult moderator. Multumesc pentru interventie.
Si acum mesaj de la Dumitru

:
Se pare ca asta a fost prea mult pentru bietul drojdier, care acum a luat-o grav pe ulei
dumitru scrie:
ce nu puteam s-al invit nainte de a face tu forumul ?
ca nu puteam face asta inainte de a ma inregistra io ?
oare ?
dar ce retinere aveam ?
ce ma impiedica sa fac asta ?
e imposibil ! asai ?
Mai cinzeaca, in creierii tai prajiti de alcool probabil ca puteai sa-l inviti pe dilucea pe un forum care nu exista si de infiintarea caruia tu nu stiai
Dar ai o problema grava, si anume ca in discutia de pe messenger DE PE 14 NOIEMBRIE tu nu spui nicaieri ceva de genul "am apucat sa-l invit" si nici vorba de "stii ca l-am invitat" . Spui doar
Javra ordinara, daca ai fi avut acceptul meu sa-l inviti pe dilucea asta ar fi fost primul lucru pe care l-ai fi zis, nu ca "face valuri, iese trafic"
Te infunzi singur cu fiecare prostie pe care o scrii Dumitre, si rasplata pentru jigodism e o flegma-n ochi de la homosexualul pasiv Adelina, pardon, "dreptul" de a-ti face o clona
P.S.
dumitru scrie:
INSEREZI CITATE IN MESAJE DE MAIL SCRISE PE FORUM SCOASE DIN CONTEXTUL ORIGINAL SI LE FACI SA PARA DE PARCA PE DATA RESPECTIVA AU FO SCRISE
Dobitoc sinistru, ala e print screen complet cu ce mi-ai scris aseara ca raspuns la postarea mea de pe forum, si cu ce ti-am raspuns eu pe mail
Mars javra (T.M.)
……………………………………………….
ca de obicei… , intelegi numai cum vrei tu ca nah.. traiesti intr-un univers paralel si ca de obicei MINTI !
eu stiam ca ai de gind sa faci forum cu mult inainte al face !
mi-ai zis tu cu gura ta si mi-a mai zis un amic ! ( daca are chef poate confirma asta ! )
deci again… MINCIUNA !
e drept ca in discutia aia nu zic ca apucasem s-al invit …
si asta nu insemna nicidecum ca nu o facusem deja…
ai uitat proato ? in discutie el deja era inregistrat si astepta activarea …
el de la mine stia de forumul tau... deci cum naiba deja era inregistrat daca nu il invitasem ?
deci e cel putin logic e ca l-am invitat cu mult inainte de discutia asta si DECI NU VAD SENSUL PRETENTIEI TALE SA O MAI ZIC SI ATUNCI IN DISCUTIA ALEASA DE TINE DREPT ARGUMENT !
adica acu tu ce vrei sa zici ? ca tre sa-ti justific io tie alegera argumentului tau ?
esti mai prost decit te credeam !

SI ASTA NU E PRIMA DATA ! mai oameni buni… asta ma face pe mine betiv si pomeneste de coerenta… dar daca stam sa ne gindim TOT EL IMI SPUNEA MIE CA CE SCRIU IO INTR-UN MESAJ PE FORUM NU E IDEA MEA SAU CE VREAU IO SA ZIC CI A ALTCUIVA… NU STIE A CUI SAU CARE… DAR NU E NICI A MEA SI NICI A LUI… E CEVA EXTRATERESTRU… DINAINTE DESTINAT SCOS DIN PUTEREA NOASTRA... E CEVA SCRIS IN DESTINUL FIECARUIA CE POSTAM
stiu ! deja sa pierdut pe orbita !

revenind la oile tale…
asta cu apucatul s-al invit ti-am ziso in nenumarate rinduri… cred ca e scris chiar si pe forum si ai luato drept INFO FALS pt care m-ai banat ca deh … in teoria conspiratiei geruliene … nu aveam cum ! era inposibil s-al fi invitat deja pt ca tu … deja... nu il mai vroaiai…

hai sa fim intelesi… , tu iar latri ca un prost… in primul rind cind am facuto NU AVEAM NEVOIE DE CONSINTAMINTUL TAU ! ( dar jegos cum esti o faci sa sune de parca as fi avut nevoie ) tu chiar nu realizesi ca io apucasem s-al invit INAINTE de a ati expune tu doleantele, ( ba ca trimiti tu ba ca pe ala si pe ala nu il vrei…) si crezi ca daca insisti cu : " asa ceva nu iexista " ca-n bancul cu ardeleanu cind o vazut prima data in viata lui girafa

ai dreptate ? ai ma ! ai !

dar mai din parti…

alta minciuna gogosata e ca Adelin mi-a dat mie recompensa drept la clona…
baaaa papagaaaale… , el in spirit de gluma cel mult a propus ! ala nu e drept !
ps : fratilor cu asta nu se merita discutat in privat nimic ! pe linga faptul ca insereaza minciuni in texte face si public fara consimtamintul vostru date personale fara cel mai mic scrupule
e un jeg ordinar ! ultima speta ! cu asta cel mai corect e sa te stergi la cur si sa tragi apa ignorindul !
ps @ celula : mie imi e greu ca sa-ti raspund pt a nu stiu cita oara apelind la preteni useri pe aici pe cind tu poti bate cimpii slobod la tine in cotetz… la mitea ta probabil ca e fair sa te tot balacesti cu cineva care nu-ti poate raspunde...
nush de ce … dar imi aduci aminte de o cotarla mica jigarita a unui unchi de al meu care latra din fudul cotezului de cum intram pe poarta… dar cind o tragem cu de´a sila de lant si o scoteam din cotetz tremura ca cinle la injectie !

bishti !