Debanarea lui Dumitru

Facilitati noi implementate pe forum si discutii despre ce nu le convine userilor. Topicuri despre abuzuri, reclamatii etc numai aici.

Debanarea lui Dumitru

Mesajde Gerula pe Iulie 3rd, 2011, 10:24 am

Cum spuneam si pe alt topic, sunt fidel principiului ca orice om merita a doua sansa, iar Dumitru inca n-a avut-o aici. Cum, in plus, i s-a facut si o nedreptate strigatoare la cer in cotetul lui rasulescu, fiind banat pentru niste injuraturi la adresa unui nimeni, in conditiile in care pe acelasi site se tolereaza fara probleme injuraturile unui gunoi uman ca patraulea modigliani (si asta in contextul in care pasiva Adelina se milogise de Dumitru sa se intoarca acolo, il luase cu "Mitrut" samd :lol: ) am ajuns la concluzia ca e momentul ca omului sa i se dea ocazia sa aprecieze diferenta de onestitate dintre cele doua forumuri. In plus, recunosc cinstit ca un concediu atat de reusit ma face sa privesc cu mult mai mare relaxare anumite dispute din trecut :D .

Evident, regulile de baza a acestui forum "fara injuraturi si fara postare intentionata de informatii false" raman valabile. :D
As putea paria ca in maxim o ora o sa se rostogoleasca si rasulescu sa-i ridice banarea lui Dumitru, sau macar o sa apara Adelina si sluga ei SF cu propuneri in acest sens, dar am increderea ca omul va intelege foarte bine de unde aceasta subita bunavointa :D :lol: :lol: :lol:

Asa ca Dumitru a fost debanat si depinde doar de el daca vrea sau nu sa ne distram un pic la adresa prostiei omenesti care face prapad in cotetul lui rasulescu :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Debanarea lui Dumitru

Mesajde kuintautti pe Iulie 3rd, 2011, 8:49 pm

ce vrei tu ba ?

imi pui tu mie conditii ?

info fals alea alea.... ?

poi tu ai postat de alea si m-ai facut pe mine mincinos...

tu ai impresia ca ma poti cumpara cu accesul in cotet ?

din partea mea i-al si bagatil in cur !

cei drept nici Radulescu n-a fo fair dar cel putin ala are motiv nu ca tine !
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 3rd, 2011, 10:03 pm

kuintautti scrie:din partea mea i-al si bagatil in cur !

Pe langa greselile gramaticale ai comis si una de logica: ala cu bagatul in cur e Adelina, stii tu, cel care te lua cu "Mitrutz" ca pe urma sa te baneze cand n-a mai avut nevoie de tine :roll: .

kuintautti scrie:cei drept nici Radulescu n-a fo fair dar cel putin ala are motiv nu ca tine !

N-ai inteles nimic. Eu aveam tot dreptul sa te banez, din moment ce tu n-ai respectat regulile jocului pe care le-am stabilit de la inceput. Dimpotriva, Radulescu te-a banat pur si simplu pentru ca asa a vrut el, pentru niste chestii pe care altuia (pe deasupra si un gunoi uman ca patraulea modigliani) i le tolera fara probleme. Asta in conditiile in care avea o obligatie fata de tine.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 3rd, 2011, 10:25 pm

Si inca o chestie de minim bun simt: daca-ti faceai tu forum nu cred ca ma lasai pe mine sa fac regulile.
Asa ca reciproca e si ea valabila, si din moment ce eu nu vreau ca aici sa se posteze intentionat informatii false nu stiu de ce naibii te miri.

Sau nici acum, dupa doi ani, n-ai inteles ca afirmatia ta ca eu as fi zis ca toata lumea e binevenita pe forum era falsa, din moment ce una din primele mele postari de pe acest forum continea exact lista cu persoanele indezirabile? :roll:
Gerula
Site Admin

Mesajde kuintautti pe Iulie 3rd, 2011, 10:41 pm

ba ... , tu... , shoco si alti ca voi sinteti prosti de dati in gropi daca va inchiputi ca-mi faceti mie vre-o favoare lasinduma sa citesc si sa scriu pe saituri ca ale voastre

numa tu si cu ala sinteti niste inchiputi care proclamati sus si tare ca aveti saituri fara cenzura si alea alea... , si cin colo... :whistle:

shocolina nu de mult imi scrie mie dupa primul meu mesaj scris pe sait ( la subiect ) ca deja primise rugamiti sa ma baneze din oficiu si ca atare sa incerc sa fiu placut la toti...
si i-am zis ca nu-is pupincurist ... ,
la care zice ca sa plec capul...,
cine plm se crede el ca io tre sa plec capul in fata lui nu stiu... ,
la fel si tu... imi impui mie regurli...
tu imi impui mie reguli ?
reguli pe care tu nu le respecti , ba mai mult chiar si acu insinuezi ca-s mincinos la afcerea cu dilucu !
te´n pola mea ca tu iesti mincinos nu io !

daaaa ? e cotetul tau ? cum ti-am mai zis... BAGATIL IN CUR !
poi tu fati regulile tale ... si io mi le fac pe ale mele ! ai inteles ?

de unde si pina unde ti sa nazarit tie ca musai tre sa pun io botul la tot ce vrei tu sau alti ca tine ?
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 3rd, 2011, 11:06 pm

1. Nu ma intereseaza problemele tale cu Shoco, nu cunosc speta, sunt irelevante pentru discutia de fata. Ala e alt forum, cu regulile lui, pe care nici macar nu le cunosc.

2. La faza cu dilucu ai mintit, pentru ca ai sustinut sus si tare ca eu as fi zis ca toata lumea e binevenita pe forum. In realitate lucrurile stateau exact pe dos, unul din primele mele mesaje postate pe forum cuprindea lista celor care nu sunt bine veniti, unde figura si dilucu.

Daca uitasesi de mesajul ala, trebuia pur si simplu sa recunosti ca ai gresit in momentul in care ti-am atras atentia asupra lui, nu sa incepi sa faci ca toate alea si sa ma acuzi pe mine ca mi-am luat vorba inapoi.

3. Regulile tale ti le-ai putea face pe forumul tau, care, deocamdata cel putin, nu exista. Pe forumurile altora respecti regulile proprietarilor, care pun la dispozitie un spatiu virtual creat de ei.

Pana la urma, penibil este ca nu intelegi diferenta dintre ce-ai patit aici si ce-ai patit pe forumul lui rasulescu. Eu te-am banat pentru ca ai incalcat regulamentul, dar nu m-am apucat pe urma sa-i permit altuia chestia pentru care fusesesi banat tu. La rasulescu (care, repet, avea o obligatie fata de tine, vezi Mitrut samd :lol: ) ai fost aruncat ca o masea stricata, pentru mai putin decat i s-a permis si i se permite unui gunoi tiganesc ca patraulea modigliani.

Avand in vedere ca trecuse destul de mult timp de la banare, si ca tocmai patisesi ce-ai patit la rasulescu/Adelina, mi s-a parut corect si omeneste sa-ti dau ocazia sa le-o platesti unde ii doare mai tare. Din pacate, se pare ca pe tine omenia este pur si simplu irosita, lucru pe care tocmai l-ai dovedit cu injuraturile postate la adresa mea.

Asa ca uite drumul, ia-o usurel pe el :lol: :arrow:

P.S. Sa spui chestii gen "tu sa imi impui mie reguli" cand o sa fii in stare sa scrii si tu chestii de-astea http://optimvs.wordpress.com/2011/07/02 ... i-nostrii/ . De bagat si de scos pe net e capabil orice oligofren...
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 19th, 2011, 7:26 pm

Buun, in sfarsit am avut o discutie coerenta pe mail cu Dumitru si am priceput ce-l doare pe om :D

El crede sincer ca intai a discutat cu mine pe messenger despre activarea contului lui dilucea, si abia apoi am scris eu pe forum ca dilucea nu e binevenit.

Dumitre, ia vezi tu aici cand am vorbit noi pe messenger de activarea contului lui dilucea: pe 14 noiembrie 2008.

http://i78.servimg.com/u/f78/11/28/30/87/kuntak10.jpg
http://i78.servimg.com/u/f78/11/28/30/87/kuntak11.jpg

E, acum ia vezi si cand scrisesem eu ca piticutul pocait nu e binevenit pe forumul asta:

Gerula scrie:De pe forumul lui radulescu, consider ca sunt doar cinci oameni cu care e imposibil sa ma impac: cei doi admini, alois, dilucu si razvanel. In opinia mea, toti cinci au demonstrat in cel mai clar mod cu putinta ca sunt total lipsiti de caracter, ca au o inclinatie aproape bolnava spre tot felul de intrigi si masinatiuni de culise, ca mint cum ar bea un pahar cu apa, pe scurt ca sunt niste jiganii cu care nu vreau sa mai am in vreun fel de-a face. Oricine altcineva e binevenit aici, daca e capabil sa aiba o atitudine civilizata si sa se contreze doar cu argumente si eventual ironii, nu cu " ba pe-a matii"

Cumva pe 1 NOIEMBRIE 2008? .

Imagine

Am gresit eu pe mail, nu era postat cu o luna inainte, erau "doar" DOUA SAPTAMANI :roll: . Asadar, Dumitre, hai sa vedem daca esti om cinstit sau nu...
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 19th, 2011, 11:07 pm

Hai ca ne-am lamurit si cu Dumitru :lol: :lol: :lol:
I-a transmis lui Tavi sa posteze in cotet la rasulescu un mesaj care, printre multe balmajeli si insulte, contine urmatoarea aberatie :lol: :lol: :lol:

kuintautti scrie:DE UNDE REIESE CIND L-AM INVITAT IO PE DILUCU ?

ca din print screenurile ( postate fara consintamintul meu ) care le dai de la discuta de pe mess nu reiese !

nici din mesajul tau nu reiese

esti sigur ca nu l-am invitat inainte de a scrie tu mesajul ala ?

DE UNDE STII TU IEXCAT CIND L-AM INVITAT ?

next… , ce dovezi ai ?

Daca aveai un dram de minte ma intrebai pe mail de unde reiese, si iti explicam, asa ca nu te-ai mai fi facut de ras :lol: :lol: :lol:

In primul rand sa ne lamurim o chestie: cele doua screenshoturi au fost postate inca de prin 2008 :lol: :lol: :lol: , tot aici pe forum, ba chiar ai postat si tu un screenshot :lol: :lol: :lol:

Mai bezmeticule, doar nu puteai sa-l inviti pe dilucea inainte sa fac eu forumul, nu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nici inainte sa te inregistrezi tu aici, nu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Deci daca tu te-ai inregistrat pe forum pe 24 octombrie 2008, eu am postat mesajul cu lista celor cinci indezirabili pe 1 noiembrie, iar discutia despre dilucea de pe messenger a fost pe 14 noiembrie, deja devine total neplauzibil ca l-ai fi invitat pe dilucea inainte de 1 noiembrie.

Si din neplauzibil; devine imposibil :lol: :lol: :lol: dupa ce citim cele scrise chiar de tine pe messenger pe 24 octombrie.

Gerula scrie:Hai s-o lamurim definitiv cu Dumitru si mesajele lui prin corespondenta:

Aveti aici discutia dintre mine si el de pe 24 octombrie http://i78.servimg.com/u/f78/11/28/30/87/kuntak13.jpg . Se vede clar ca-i zic sa nu invite pe nimeni, ca dau eu PM-uri.

Mesajul in care eu am zis aici pe forum care sunt cei cinci care nu sunt bine primit e din 1 noiembrie.

Sa posteze dumitru vreun mesaj de-al meu dintre 24 octombrie si 1 noiembrie in care ii spun eu sa-i cheme pe Alois, dilucu samd, cu promisiunea ca vor fi bine primiti. In cazul ala, ar avea el dreptate.

Cum insa un asemenea mesaj nu a existat, ba dimpotriva, i-am zis raspicat, in cel putin trei randuri, ca dilucu e o nulitate pe care n-o vreau pe forum, rezulta clar ca dumitru minte in continuare.

Mesajul asta e din 18 noiembrie 2008 si e la fel de valabil si azi :lol: :lol: :lol: Ia da click pe screenshotul ala, vezi cum spuneai sa le zici lui eugen si lui mugur IAR EU ITI ZIC CLAR SA NU ZICI DEOCAMDATA NIMANUI. Asta pe 24, da? :lol: :lol: :lol:

Imi pare rau de tine Dumitre, ti-am intins mana si te-ai comportat ca un drojdier nenorocit, incapabil sa-si admita greselile si dispus la orice minciuna doar ca se faca in final de ras...
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 19th, 2011, 11:26 pm

A, si abia acum am observat o chestie care demonstreaza fara putinta de tagada ca Dumitru este o jigodie de joasa speta. :lol: :lol: :lol: Nici nu ma mai obosesc s-o postez in seara asta, ramane pe maine dimineata, individul a demonstrat cu prisosinta ca nu merita nici cel mai mic efort :roll: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 20th, 2011, 8:24 am

Finalul apoteotic :lol: :lol: :lol:

dumitru scrie:pe celula cel mai tare si mai tare il ustura cind ii tin partea lu danr

imaginativa cum se corcoleste ca pe jar cind tocmai io care sint proaspat banat de danr si tocmai io ii tin apararea in fata lui

Dovada faptului ca orice incercare de a discuta rational cu un troglodit e sortita esecului nu poate fi motiv de suparare :lol: :lol: :lol:
Intamplarile de aseara nu au facut decat sa confirme, mai Dumitre, ca esti doar o unealta proasta, care ar face orice pentru a fi reprimita in cotetul lui rasulescu, intre ceilalti trogloditi :lol: :lol: :lol:

Cel mai penibil pentru tine e ca ai demonstrat in vazul lumii ca esti si jigodie, nu doar prost. Vorba ceea, de prostia ta nu se indoia nimeni :lol: :lol: :lol: , apropo de caracter unii mai aveau dubii, inclusiv subsemnatul :roll: :lol:

Dumitru scrie:adica pe forum imi zici una " Asadar, Dumitre, hai sa vedem daca esti om cinstit sau nu... " . asai ?

si pe mail imi zici alta,
asa domneste
" ca ti-am demonstrat ca n-am pic de demnitate, iar onoare nici nu stiu ce-i aia. si ca tu mi-ai demonstrat negru pe alb ca am greist, iar io in loc sa fii barbat si sa recunosc, ma comporti ca hotul prins cu mana in poseta, incepi sa urli "hotii, hotii".

Ce nu spunea jigodia penala e ca afirmatia de pe mail, in care spuneam ca n-are pic de onoare iar demnitatea nici nu stie ce e, venise dupa ce dobitorul imi raspunsese tot pe mail la cele scrise pe forum :lol: :lol: :lol: :

Imagine

Minciuna are picioare foarte scurte mai Dumitre, si tu tocmai ai fost prins cu ea, in vazul tuturor :lol: :lol: :lol:

Apropo, iti place cum te umileste public homosexualul pasiv Adelina? :lol: :lol: :lol:

Adelin scrie:Hai ma Dumitre, fa un cont nou si hai sa mai palavragim, ca nu se supara nimeni....promitem ca nu-i spunem nimeni la danr ca esti tu. ;)

Adica sa intri pe usa de dos :lol: :lol: :lol: si sa fii oricand pasibil de un ban :lol: :lol: :lol: Primesti ce meriti Dumitre :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 20th, 2011, 8:53 am

Cat de nasol trebuie sa fie sa minti, sa rastalmacesti, sa insulti, sa te comporti ca ultimul gunoi uman, in speranta ca doar-doar si-o face pomana cu tine un vierme ca radulescu, pentru ca, in finalul apoteotic, sa primesti drept rasplata un scuipat in ochi de la homosexualul pasiv Adelina? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
adelina dumitru.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 20th, 2011, 10:16 am

Se pare ca asta a fost prea mult pentru bietul drojdier, care acum a luat-o grav pe ulei :lol: :lol: :lol:

dumitru scrie:ce nu puteam s-al invit nainte de a face tu forumul ?

ca nu puteam face asta inainte de a ma inregistra io ?

oare ?

dar ce retinere aveam ?

ce ma impiedica sa fac asta ?

e imposibil ! asai ? :lol:

Mai cinzeaca, in creierii tai prajiti de alcool probabil ca puteai sa-l inviti pe dilucea pe un forum care nu exista si de infiintarea caruia tu nu stiai :lol: :lol: :lol:

Dar ai o problema grava, si anume ca in discutia de pe messenger DE PE 14 NOIEMBRIE tu nu spui nicaieri ceva de genul "am apucat sa-l invit" :lol: :lol: :lol: si nici vorba de "stii ca l-am invitat" :lol: :lol: :lol: . Spui doar

Imagine

Javra ordinara, daca ai fi avut acceptul meu sa-l inviti pe dilucea asta ar fi fost primul lucru pe care l-ai fi zis, nu ca "face valuri, iese trafic" :lol: :lol: :lol:

Te infunzi singur cu fiecare prostie pe care o scrii Dumitre, si rasplata pentru jigodism e o flegma-n ochi de la homosexualul pasiv Adelina, pardon, "dreptul" de a-ti face o clona :lol: :lol: :lol:

P.S.
dumitru scrie:INSEREZI CITATE IN MESAJE DE MAIL SCRISE PE FORUM SCOASE DIN CONTEXTUL ORIGINAL SI LE FACI SA PARA DE PARCA PE DATA RESPECTIVA AU FO SCRISE

Dobitoc sinistru, ala e print screen complet cu ce mi-ai scris aseara ca raspuns la postarea mea de pe forum, si cu ce ti-am raspuns eu pe mail :lol: :lol: :lol:

Mars javra :arrow: (T.M.)
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 20th, 2011, 11:03 am

De fapt, din aceasta poveste se poate desprinde o singura concluzie: nu are nici un sens sa tratezi un troglodit ca Dumitru-cinzeaca de parca ar fi un om. :lol: :lol: :lol:

Trogloditul este prost de da in gropi si, in plus, nu are demnitate, nici nu stie ce-i aia onoare, si minte cum respira. Minte chiar si cand este evident pentru toata lumea ca minte, chiar si cand stie ca exista probe scrise de mana lui ca minte :lol: :lol: :lol:

Iar singurul tratament pe care-l merita este o portie generoasa de Flit in ochi :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Iulie 21st, 2011, 4:32 am

Pentru userii cu creier ce au fost la curent cu evolutia forumului, concluzia nu-i cea la care te astepti tu.
Simpatice incercarile de a-i atrage din nou pe Ilie, Pikeman , Tavi si Dumitru inapoi :D dar cum nici unul nu a lins unde a scuipat , acu trebuie ocariti mai abitir ca inainte :oops:
Toate bazaconiile de genul...tu ai zis..eu n-am zis...in noiembrie 2008 ...cinzeaca...manuitor de mop...mincinos...taran cu clop...le stiai dinainte de de a le transmite mesaje de genul ...cunoscator al pescuitului( Dumitru) , partener de discutii despre K1 ( Ilie ) , tip care incepe sa gindeasca corect ( Pike ) si moderator care incepe sa se implice in Rapitori.ro ( Tavi VS Modigliani) .
Pe SF poti sa-l uiti forever , incearca sa vedem ce Flit sau spit trage Musti ... :lol: :lol: :lol: .
Cea mai tare chestie ce ti s-ar putea intimpla acum , ar fi sa se inchida Arena :o :lol: :lol: :lol:
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Iulie 21st, 2011, 9:29 am

Nu stiam ca userii cu creier si care sunt la curent cu evolutia forumului te-au desemnat purtator de cuvant :lol: :lol: :lol:

La bazaconiile tip "eu am zis, tu ai zis" s-a ajuns pentru ca Dumitru (cinzeaca :lol: ) s-a incapatanat sa conteste FAPTELE, incercand sa prezinte o varianta care nu avea nimic de-a face cu realitatea. Cand a continuat sa nege INCLUSIV LUCRURILE SCRISE DE MANUTA LUI normal ca l-am facut jigodie samd :lol: :lol: :lol: , ca doar asa se cheama astia care incearca sa umble cu alba-neagra. Chestia e ca l-am facut asa cu probe zdrobitoare, pe care nici un om cu creier nu le poate nega sau interpreta in alt fel :D :lol: .
Teoria ta ar fi fost valabila daca incepeam sa spun ca-i zero ca pescar, dupa ce, cu cateva postari mai sus, scrisesem cu totul altceva :lol: :lol: :lol: , si nici nu aparusera elemente noi pe aceasta tema. :roll:

Sorry, dar interpretezi total aiurea un gest de normalitate, pe care respectivii n-au fost capabili sa-l faca si ei.

P.S. Nu mai bate campii cu pokemon, ca de ala n-a fost vorba nici o clipa, :lol: :lol: :lol: In primul rand ca nu l-am banat eu, ci si-a dezactivat singur contul iar apoi nu l-a mai putut recupera, ca un idiot patentat ce este :lol: :lol: :lol: , in al doilea rand ca si-a pus prietenii sa ma roage pe mail sa repar eu ce stricase el :lol: :lol: :lol: , si in al treilea rand ca orice idiot poate spune ocazional cate un lucru adevarat, chestie care i se intamplase si lui la un moment dat, si pe care o mentionasem cu speranta ca poate i s-au mai accelerat un pic procesele cognitive, odata cu varsta :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Tavi pe Iulie 21st, 2011, 10:17 am

Jedi, o observatie eu nu mai sunt demult moderator. Multumesc pentru interventie.
Si acum mesaj de la Dumitru :mrgreen: :
Se pare ca asta a fost prea mult pentru bietul drojdier, care acum a luat-o grav pe ulei  

dumitru scrie:
ce nu puteam s-al invit nainte de a face tu forumul ? 

ca nu puteam face asta inainte de a ma inregistra io ? 

oare ? 

dar ce retinere aveam ? 

ce ma impiedica sa fac asta ? 

e imposibil ! asai ?

Mai cinzeaca, in creierii tai prajiti de alcool probabil ca puteai sa-l inviti pe dilucea pe un forum care nu exista si de infiintarea caruia tu nu stiai  

Dar ai o problema grava, si anume ca in discutia de pe messenger DE PE 14 NOIEMBRIE tu nu spui nicaieri ceva de genul "am apucat sa-l invit" si nici vorba de "stii ca l-am invitat" . Spui doar 

Javra ordinara, daca ai fi avut acceptul meu sa-l inviti pe dilucea asta ar fi fost primul lucru pe care l-ai fi zis, nu ca "face valuri, iese trafic"  

Te infunzi singur cu fiecare prostie pe care o scrii Dumitre, si rasplata pentru jigodism e o flegma-n ochi de la homosexualul pasiv Adelina, pardon, "dreptul" de a-ti face o clona

P.S.
dumitru scrie:
INSEREZI CITATE IN MESAJE DE MAIL SCRISE PE FORUM SCOASE DIN CONTEXTUL ORIGINAL SI LE FACI SA PARA DE PARCA PE DATA RESPECTIVA AU FO SCRISE

Dobitoc sinistru, ala e print screen complet cu ce mi-ai scris aseara ca raspuns la postarea mea de pe forum, si cu ce ti-am raspuns eu pe mail  

Mars javra (T.M.)

……………………………………………….

ca de obicei… , intelegi numai cum vrei tu ca nah.. traiesti intr-un univers paralel si ca de obicei MINTI !

eu stiam ca ai de gind sa faci forum cu mult inainte al face !
mi-ai zis tu cu gura ta si mi-a mai zis un amic ! ( daca are chef poate confirma asta ! )

deci again…  MINCIUNA !

e drept ca in discutia aia nu zic ca apucasem s-al invit …

si asta nu insemna nicidecum ca nu o facusem deja… 

ai uitat proato ? in discutie el deja era inregistrat si astepta activarea …

el de la mine stia de forumul tau... deci cum naiba deja era inregistrat daca nu il invitasem ?

deci e cel putin  logic e ca l-am invitat cu mult inainte de discutia asta si DECI NU VAD SENSUL PRETENTIEI TALE SA O MAI ZIC SI ATUNCI IN DISCUTIA ALEASA DE TINE DREPT ARGUMENT !

adica acu tu ce vrei sa zici ? ca tre sa-ti justific io tie alegera argumentului tau ?

esti mai prost decit te credeam ! :lol: :lol: :lol:

SI ASTA NU E PRIMA DATA ! mai oameni buni… asta ma face pe mine betiv si pomeneste de coerenta… dar daca stam sa ne gindim TOT EL IMI SPUNEA MIE CA CE SCRIU IO INTR-UN MESAJ PE FORUM NU E IDEA MEA SAU CE VREAU IO SA ZIC CI A ALTCUIVA… NU STIE  A CUI SAU CARE… DAR NU E NICI A MEA SI NICI A LUI… E CEVA EXTRATERESTRU… DINAINTE DESTINAT SCOS DIN PUTEREA NOASTRA... E CEVA SCRIS IN DESTINUL FIECARUIA CE POSTAM

stiu ! deja sa pierdut pe orbita ! :lol: :lol: :lol:

revenind la oile tale… 

asta cu apucatul s-al invit ti-am ziso in nenumarate rinduri… cred ca e scris chiar si pe forum  si ai luato drept INFO FALS  pt care m-ai banat ca deh … in teoria conspiratiei geruliene … nu aveam cum ! era inposibil s-al fi invitat deja pt ca tu … deja... nu il mai vroaiai… :lol: :lol: :lol:

hai sa fim intelesi… , tu iar latri ca un prost… in primul rind cind am facuto NU AVEAM NEVOIE DE CONSINTAMINTUL TAU  ! ( dar jegos cum esti o faci sa sune de parca as fi avut nevoie ) tu chiar nu realizesi ca io apucasem s-al invit INAINTE de a ati expune tu doleantele,  ( ba ca trimiti tu ba ca pe ala si pe ala nu il vrei…) si crezi ca daca insisti cu : " asa ceva nu iexista " ca-n bancul cu ardeleanu cind o vazut prima data in viata lui girafa  :lol: :lol: :lol: ai dreptate ? ai ma ! ai ! :lol: :lol: :lol: dar mai din parti… :lol: :lol: :lol:

alta minciuna gogosata e ca Adelin mi-a dat mie recompensa drept la clona…

baaaa papagaaaale… , el in spirit de gluma cel mult a propus ! ala nu e drept ! 

ps : fratilor cu asta nu se merita discutat in privat nimic ! pe linga faptul ca insereaza minciuni in texte face si public fara consimtamintul vostru date personale fara cel mai mic scrupule

e un jeg ordinar ! ultima speta ! cu asta cel mai corect e sa te stergi la cur si sa tragi apa ignorindul !

ps @ celula : mie imi e greu ca sa-ti raspund pt a nu stiu cita oara apelind la preteni useri pe aici pe cind tu poti bate cimpii slobod la tine in cotetz… la mitea ta probabil ca e fair sa te tot balacesti cu cineva care nu-ti poate raspunde...

nush de ce … dar imi aduci aminte de o cotarla mica jigarita a unui unchi de al meu care latra din fudul cotezului de cum intram pe poarta… dar cind o tragem cu de´a sila de lant si o scoteam din cotetz tremura ca cinle la injectie ! :lol: :lol: :lol:

bishti !  
Tavi
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 21st, 2011, 12:42 pm

Tavi scrie:

P.S.
dumitru scrie:
INSEREZI CITATE IN MESAJE DE MAIL SCRISE PE FORUM SCOASE DIN CONTEXTUL ORIGINAL SI LE FACI SA PARA DE PARCA PE DATA RESPECTIVA AU FO SCRISE

Gerula scrie:Dobitoc sinistru, ala e print screen complet cu ce mi-ai scris aseara ca raspuns la postarea mea de pe forum, si cu ce ti-am raspuns eu pe mail  

Mars javra (T.M.)

……………………………………………….

ca de obicei… , intelegi numai cum vrei tu ca nah.. traiesti intr-un univers paralel si ca de obicei MINTI !

Hai sa vedem cine minte, dar nu cu afirmatii facute din gura de un drojdier cu creierii prajiti de alcoolul etilic (si poate chiar metilic :lol: :lol: :lol: ) ci cu PROBE imposibil de contestat, respectiv SCREENSHOTURI DUPA FIECARE MAIL IN PARTE:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Dupa cum se poate vedea, in al treilea mail jigodia de troglodit se refera clar la cele scrise de mine pe forum !!!, chestie pe care o nega sus si tare :lol: :lol: :lol: si ma insulta, iar abia in al patrulea mail ii scriu ca nu are demnitate si habar n-are ce-i aia onoare.

La restul aberatiilor pe care le-a vomitat jigodia o sa raspund mai incolo, si asa i-am acordat mult mai mult timp decat merita drojdierului jegos si mincinos :liar:
Si dobitocul nu are nici macar scuza ca a uitat, e vorba de chestii intamplate saptamana asta :roll: :lol: :lol: . Cum naibii sa negi lucruri discutate pe mail, IN SCRIS??? Cum sa acuzi ca "am intercalat in mail" cand stii ca pot face imediat 1000 de screenshoturi cu care sa te dovedesc de mincinos??? Ce gunoi uman, ce janghina ordinara e acest Dumitru-cinzeaca...
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 21st, 2011, 1:07 pm

Acum nu ramane decat sa vina Jedi si sa-mi spuna ca

Jedi scrie:userii cu creier ce au fost la curent cu evolutia forumului
nu stiu sa citeasca, asa ca nu inteleg cat de jegos a putut sa fie Dumitru-cinzeaca :lol: :lol: :lol:

P.S.
Jedi scrie: Pe SF poti sa-l uiti forever

SF n-ar mai avea ce cauta aici nici daca s-ar tara in genunchi, si-ar turna tarana in cap si mi-ar explica asa, cu lux de amanunte, ca e un vierme care isi da seama ca e un vierme :lol: :lol: :lol: De ce? Pentru ca mizeriile pe care le-a facut acum Dumitru-cinzeaca, mintind ca un copil oligofren, chiar si cand este evident ca minciuna ii va fi demascata instantaneu, bietul SF/Petrus le face cam de cand a devenit sluga preaplecata :lol: a Adelinei. :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 21st, 2011, 3:42 pm

Hai ca e cazul sa ne mai distram putin, intrucat trogloditul a oferit intr-un singur mesaj material pentru cateva zile :lol: :lol: :lol:

Tavi pentru Dumitru-cinzeaca scrie:
ps @ celula : mie imi e greu ca sa-ti raspund pt a nu stiu cita oara apelind la preteni useri pe aici pe cind tu poti bate cimpii slobod la tine in cotetz… la mitea ta probabil ca e fair sa te tot balacesti cu cineva care nu-ti poate raspunde...

nush de ce … dar imi aduci aminte de o cotarla mica jigarita a unui unchi de al meu care latra din fudul cotezului de cum intram pe poarta… dar cind o tragem cu de´a sila de lant si o scoteam din cotetz tremura ca cinle la injectie ! :lol: :lol: :lol:
bishti !  

Hai sa vedem cine e javruta aia mica si care tremura ca la injectie cand e vorba sa vedem cine cui ii e dator si cat :lol: :lol: :lol: Sa rememoram o discutie purtata pe 15 iulie :lol: :lol: :lol:

Imagine

Imagine

Mai drojdierule, numai ce-am pus mana pe lant si ai inceput sa guiti ca tu n-ai injurat, ca de fapt ai zis "da-o in pula mea" si alte de-astea :lol: :lol: :lol:

Javra nenorocita, te vad acum cateva forumuri cum minti cum ai bea un pahar cu apa, cum fugi de consecintele faptelor tale :lol: :lol: :lol: , cum vinzi pe oricine oricand si oricum :lol: :lol: :lol:

Deci ia zi tu mai trogloditule, cine a vrut sa discutam cu argumente nu cu injuraturi povestea cu dilucu, eu sau tu? Cine a mintit ca o javra speriata apropo de injuraturi, cumva tu? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Iulie 22nd, 2011, 12:58 am

Avem vesti din Finlanda.. :D
Message body ..vezi mai Pinochio ca iti dai singur cu tezla in coaie si iar postezi INFO FALS !:lol::lol::lol:

tu m-ai acuzat de injuraturi .... si pe motivul asta m-ai banat din nou...

asai ?

si ma rog pe cine am injurat io ? pe tine ? ma faci sa rid !

tehnic vorbind de injurat nu am injurat pe nimeni... dar am fost vulgar... numai ca aia e alta poveste !

daca vrei sa faci diferenta iti pot demonstra practic oricind ! esti dispus ? :lol::lol::lol:

deci minti !

daca erai corect ma acuzai de folosirea unui vocabular neadecvat, vulgar... nu ca te-am injurat pe tine !

apoi aici din mesajele de mail postate de tine in ultimul mesaj.... stii tu... astea PUBLICATE FARA CONSINTAMINTUL MEU in care ti-am raspuns cu vorba buna... REZULTA CLAR CIT DE MULTA DREPTATE TI-AM DAT ! stii tu la ce ma refer... . ma refer fix la replica aia care subit a disparut in care ziceai ca mi-am recunoscut unele greseli si ca ti-am dat tie dreptate :lol::lol::lol:

dreptate iti dau si acum ! esti tot spoit in dreptate !:lol::lol::lol:

in rest ce sa zic ? bine ca esti tu ala " responsabil " si pui la loc mesajele pe care le editezi !:lol:lol::lol: dar mai spune cu voce tare PE CINE SI CUM AM VINDUT IO !

cit despre cine facea nevinovat pe nestiutorul adica intr-un mod meschin sub pretextul ca : sa o facem " cinstit " cu argumente despre afacerea cu dilucu apoi tu ai vrut " sa afli " ( din nou as zice ! de parca nu stiai !:lol:lol::lol: ) , nah... curva ai fo si curva ramii !

acu la faza cu Dilucu io am mari nelamuriri...

stii ... pe forumul ala cu Admin mult mai ingaduitor si mai corect de o mie de ori ca tine ( rapitori.ro dcaca nu-ti dai seama care... :lol: ) tu te jucai bine merci cu el ( Dilucu ) si cu altii...

sa spun drept mie mi sa parut ca la amindoi va placea unuia de celalalt si nici prin cap nu mi-a trecut ca tu nu-l vrei in fel si chip....., ca daca stiam asta chit ca imi e amic evident ca nu-il mai invitam !

Nelamurire mea cea mai mare e DE CE NU IL VREI ? ( logic... nu ca tu stii ce-i aia logica... dar nah... :lol::lol::lol: )

ASAI CA TIE FRICA DE EL ?

cre ca te-o facut Dilucu pe rapitori din orice pozitie si cind auzi de el traumatizat fuji de el ca draqu de tamiie :lol::lol::lol:

ps : celula... la inceput promiteai... si multa lume oarcum te simpatiza... sau macar le facea placere sa se joace cu tine ... , iar acum ai ajuns sa scrii singur subiecte intregi de unul singur ciordind citate de pe forumul ala mult mai libertin si democarat... , adica.... ai ajuns sa vorbesti singur ...

tu nu ti-ai pus vre-odata intrebarea daca nu cumva gresesti undeva ?

ps 2 : vezi ca imediat cum a postat amicul meu am si dat print screen ! ( din astea mai am citeva... , sti tu... de alea cu mesaje in care apare si dispare fraze intregi de pe forumul tau NECENZURAT ! :lol::lol::lol:)

ps 3 : bishti !

dumitru
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Următorul

Înapoi la Anunturi administrative, cereri, reclamatii