Debanarea lui Dumitru

Facilitati noi implementate pe forum si discutii despre ce nu le convine userilor. Topicuri despre abuzuri, reclamatii etc numai aici.

Re: Debanarea lui Dumitru

Mesajde Jedi pe Iulie 22nd, 2011, 4:04 am

Mai vine un PS .. :mrgreen:
stingadumitru: ps 4 : Gerula... daca tot te apuci ca nesimtitul sa postezi mailuri si discutii pe mess FARA CONSINTAMINTUL MEU... macar bagale si pe alea in care ma implorai s-al invit pe Adelin ... , stii tu... ala pe care te bati cu caramida in chiept chiar si acum ca era unul dintre cei NEDORITI pinochio ce esti !
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2011, 9:40 am

Jedi pentru Dumitru-Cinzeaca scrie:Avem vesti din Finlanda.. :D
Message body ..vezi mai Pinochio ca iti dai singur cu tezla in coaie si iar postezi INFO FALS !:lol::lol::lol:
tu m-ai acuzat de injuraturi .... si pe motivul asta m-ai banat din nou...
asai ?
si ma rog pe cine am injurat io ? pe tine ? ma faci sa rid !
tehnic vorbind de injurat nu am injurat pe nimeni... dar am fost vulgar... numai ca aia e alta poveste !
daca vrei sa faci diferenta iti pot demonstra practic oricind ! esti dispus ? :lol::lol::lol:
deci minti !
daca erai corect ma acuzai de folosirea unui vocabular neadecvat, vulgar... nu ca te-am injurat pe tine !

Jedi, as fi avut intelegere daca Dumitru-cinzeaca avea intr-adevar ceva de spus, si ai fi postat mesajul pentru el. Dar sa postezi balmajelile unui betiv, care, prins cu minciuna, sustine acum ca n-a injurat doar pentru ca putea injura mai vulgar decat a facut-o :roll: , e ceva degradant pentru tine.

Cat despre javra de Dumitru-cinzeaca, daca ar fi crezut asta n-ar fi incercat, ca la alba-neagra, sa-mi explice pe mail ca el a zis de fapt "da-o in pula mea" :lol: :lol: :lol: Vezi pe pagina precedenta screenshotul lamuritor, in care javruta incepea sa tremure ca la injectie cum am pus mana pe lant :lol: :lol: :lol:

Jedi pentru Dumitru-Cinzeaca scrie:apoi aici din mesajele de mail postate de tine in ultimul mesaj.... stii tu... astea PUBLICATE FARA CONSINTAMINTUL MEU in care ti-am raspuns cu vorba buna... REZULTA CLAR CIT DE MULTA DREPTATE TI-AM DAT ! stii tu la ce ma refer... . ma refer fix la replica aia care subit a disparut in care ziceai ca mi-am recunoscut unele greseli si ca ti-am dat tie dreptate :lol::lol::lol:
dreptate iti dau si acum ! esti tot spoit in dreptate !:lol::lol::lol:
in rest ce sa zic ? bine ca esti tu ala " responsabil " si pui la loc mesajele pe care le editezi !:lol:lol::lol: dar mai spune cu voce tare PE CINE SI CUM AM VINDUT IO !

Jedi, avand in vedere ca esti aici inca de la infiintarea forumului si ca, pan acum, ti-ai vazut (in linii mari :D ) de treaba, iti atrag atentia ca regula referitoare la postarea intentionata de info false se aplica si cand faci pe mesagerul pentru altii. In special pentru unii DOVEDITI ca mint cum ar bea un pahar cu apa, vezi screenshoturile de mai sus :roll:

Jedi pentru Dumitru-Cinzeaca scrie:cit despre cine facea nevinovat pe nestiutorul adica intr-un mod meschin sub pretextul ca : sa o facem " cinstit " cu argumente despre afacerea cu dilucu apoi tu ai vrut " sa afli " ( din nou as zice ! de parca nu stiai !:lol:lol::lol: ) , nah... curva ai fo si curva ramii !

Drojdierule, cine-i curva se vede negru pe alb in screenshoturile de mai sus :lol: :lol: :lol:

Jedi pentru Dumitru-Cinzeaca scrie:acu la faza cu Dilucu io am mari nelamuriri...
stii ... pe forumul ala cu Admin mult mai ingaduitor si mai corect de o mie de ori ca tine ( rapitori.ro dcaca nu-ti dai seama care... :lol: ) tu te jucai bine merci cu el ( Dilucu ) si cu altii...
sa spun drept mie mi sa parut ca la amindoi va placea unuia de celalalt si nici prin cap nu mi-a trecut ca tu nu-l vrei in fel si chip....., ca daca stiam asta chit ca imi e amic evident ca nu-il mai invitam !
Nelamurire mea cea mai mare e DE CE NU IL VREI ? ( logic... nu ca tu stii ce-i aia logica... dar nah... :lol::lol::lol: )
ASAI CA TIE FRICA DE EL ?
cre ca te-o facut Dilucu pe rapitori din orice pozitie si cind auzi de el traumatizat fuji de el ca draqu de tamiie :lol::lol::lol:

Drojdier prost, nu cumva dilucu a fost ala prins cu pestele luat din siragul braconierilor si bagat direct in concursul cu poze :lol: :lol: :lol: pe care-l facea cu alt user? :lol: :lol: :lol: Si mai sunt alte nspe exemple despre cat de tare ma facea dilucu, mai tembelule :lol: :lol: :lol:
Cel mai haios e insa cum te faci de ras cu limba in curul lui radulescu :lol: :lol: :lol:

Jedi pentru Dumitru-Cinzeaca scrie:ps 2 : vezi ca imediat cum a postat amicul meu am si dat print screen ! ( din astea mai am citeva... , sti tu... de alea cu mesaje in care apare si dispare fraze intregi de pe forumul tau NECENZURAT ! :lol::lol::lol:)

Drojdierule, ia posteaza un print screen din care reiese ca a disparut MACAR UN CUVANT de la mine de pe forum :lol: :lol: :lol:
Ce vierme imputit e acest Dumitru-cinzeaca, cum are el dovezi ca am facut eu si am dres, dar le are numai din gura :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2011, 12:10 pm

Dumitru-cinzeaca si-a asumat rasplata-scuipat primita de la homosexualul dovedit Adelina, si acum posteaza vioi cu clona Fruaur :lol: :lol: :lol:

Dumitru-cinzeaca scrie:citeam mesaj transmis de Dumitru prin Jedi ( lucru care a fost acceptat pina in prezent si din cite am citit regulamentul nu a suferit oficial modificari ) si ACUZA SOLUL DE INFO FAL datorita continutului scrisoarei

e teribil ! cred ca prin amenintari din astea vrea sa intimideze si sa descurajeze alti amici de al lui Dumitru s-ai mai posteze mesajele acolo

lamentabil si complect dizgratios

Mai drojdier cu creierii fripti de etilic si metilic :lol: :lol: :lol: , la inregistrarea pe orice forum se semneaza un acord. Iar unul din principalele puncte este ca ITI ASUMI CELE SCRISE CU NICKNAME-UL ALA :lol: :lol: :lol: .

Asadar, tembel fara scapare, nu poti posta insulte/aberatii sau, in cazul acestui forum, informatii despre care stii ca sunt false sub pretextul ca ti-a zis tie cineva si tu doar transmiti :lol: :lol: :lol: .

N-am nimic impotriva ca Jedi sa transmita mesaje (chiar si ale unui drojdier ca tine) cata vreme acestea nu incalca regulamentul.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2011, 12:49 pm

Mincinosul dovedit cu probe imposibil de necontestat ma face pe mine Pinocchio :lol: :lol: :lol:

Dumitru-cinzeaca pardon Fruaur scrie:1 ) Gerula ce dovezi ai ca eu sunt Dumitru ?

Numai un drojdier ca tine putea scrie "Acuza solul de info FAL" :lol: :lol: :lol:

Dumitru-cinzeaca pardon Fruaur scrie:2 ) in cazul transmiteri unui mesaj scris de altcineva nu e nevoie sa-ti asumi nimic decit postarea in intregime a mesajului
nicidecum continutul !
evident tie acum ca esti sub papuc nu-ti mai convine asta cu toate ca in trecut ai acceptato
cum am mai zis : cind o furi incerci cu amenintari sa intimidezi si sa descurajezi posibilitatea altora la replica
fara cuvinte, cavalereste f fair din partea ta !

Stai jos ca esti prost, nota 2 :lol: :lol: :lol: Si, desigur, MINCINOS din moment ce sustii ca as fi acceptat eu in trecut postarea prin mesager a unor mesaje care INCALCAU REGULAMENTUL.

Repet, ca n-ai priceput pentru ca esti prost :lol: :lol: :lol: : daca Jedi posteaza din partea ta mesaje care nu incalca regulamentrul, nu e nici o problema. Daca mesajele incalca regulamentul, el va avea de suferit consecintele, pentru ca el le-a postat.

Dumitru-cinzeaca pardon Fruaur scrie:3 ) ESTE ADEVARAT CA PE FORUM AI SCRIS CA NU IL DORESTI PE ADELIN dar in privat ai vrut sa il atragi pe forumul tau ?

Pinochio un raspuns simplu da sau nu e indeajuns !

Mincinos patologic, ce am scris eu pe forum poate vedea toata lumea:

Gerula scrie: Referitor la impacari, dupa cum vezi, ai mai sus o impacare cu Tavi, cu care ma contrasem destul. De pe forumul lui radulescu, consider ca sunt doar cinci oameni cu care e imposibil sa ma impac: cei doi admini, alois, dilucu si razvanel. In opinia mea, toti cinci au demonstrat in cel mai clar mod cu putinta ca sunt total lipsiti de caracter, ca au o inclinatie aproape bolnava spre tot felul de intrigi si masinatiuni de culise, ca mint cum ar bea un pahar cu apa, pe scurt ca sunt niste jiganii cu care nu vreau sa mai am in vreun fel de-a face. Oricine altcineva e binevenit aici, daca e capabil sa aiba o atitudine civilizata si sa se contreze doar cu argumente si eventual ironii, nu cu " ba pe-a matii".

Am scris ca e imposibil sa ma impac cu 5 insi si ca ei NU SUNT BINEVENITI AICI :twisted: . Nu ca n-o vreau pe Adelina aici, terminatule :lol: :lol: :lol: , ar fi fost chiar nostim s-o vezi scoasa de pe forumul unde sterge si editeaza mesaje, FIIND PRINSA CU DOVEZI :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2011, 1:22 pm

Credeati ca prostia lui Dumitru-cinzeaca cunoaste limite? :lol: :lol: :lol:

Ei bine, v-ati inselat :lol: :lol: :lol:

Dumitru-cinzeaca pardon Fruaur scrie:deci in concluzie faimosul mesaj scris pe 1 noiembrie dat drept argument de minciuna lui Dumitru precum ca tu nu il doresti pe Dilucu in care e inclus si Adelin e valabil doar pt Dilucu dar nu si pt Adelin

Dobitoc fara scapare, mesajul ala dovedeste ca minti cand spuneai ca nu ti-am zis ca astia nu sunt doriti pe forum inainte sa-l inviti tu pe dilucea :lol: :lol: :lol: Tocmai te-ai impuscat singur in picior, admitand (oricum probele erau zdrobitoare) ca ai mintit cand sustineai ca l-ai invitat pe dilucea inainte de mesajul meu :lol: :lol: :lol:

"Nu sunt doriti pe forum" s-a vazut ce inseamna in cazul lui dilucea mai cretinule :lol: :lol: :lol: , tocmai de-asta ai facut tu atunci spume la gura :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2011, 1:58 pm

Dupa inca o serie de haba-haba cauzata de logica metilica :lol: :lol: :lol: a lui Dumitru-cinzeaca urmeaza si replica pe care bietul drojdier o crede nimicitoare

Dumitru-cinzeaca pardon Fruaur scrie: ps ! asta e ultimul mesaj scris de mine la adresa ta !

Cinzeaca, pacat ca am mai auzit replica asta de la tine de cel putin zece ori :lol: :lol: :lol: Ultima oara pe 19 iulie pe mail :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Anunturi administrative, cereri, reclamatii