Mincinosul dovedit cu probe imposibil de necontestat ma face pe mine Pinocchio
Dumitru-cinzeaca pardon Fruaur scrie:1 ) Gerula ce dovezi ai ca eu sunt Dumitru ?
Numai un drojdier ca tine putea scrie "Acuza solul de info FAL"
Dumitru-cinzeaca pardon Fruaur scrie:2 ) in cazul transmiteri unui mesaj scris de altcineva nu e nevoie sa-ti asumi nimic decit postarea in intregime a mesajului
nicidecum continutul !
evident tie acum ca esti sub papuc nu-ti mai convine asta cu toate ca in trecut ai acceptato
cum am mai zis : cind o furi incerci cu amenintari sa intimidezi si sa descurajezi posibilitatea altora la replica
fara cuvinte, cavalereste f fair din partea ta !
Stai jos ca esti prost, nota 2

Si, desigur, MINCINOS din moment ce sustii ca as fi acceptat eu in trecut postarea prin mesager a unor mesaje care INCALCAU REGULAMENTUL.
Repet, ca n-ai priceput pentru ca esti prost

: daca Jedi posteaza din partea ta mesaje care nu incalca regulamentrul, nu e nici o problema. Daca mesajele incalca regulamentul, el va avea de suferit consecintele, pentru ca el le-a postat.
Dumitru-cinzeaca pardon Fruaur scrie:3 ) ESTE ADEVARAT CA PE FORUM AI SCRIS CA NU IL DORESTI PE ADELIN dar in privat ai vrut sa il atragi pe forumul tau ?
Pinochio un raspuns simplu da sau nu e indeajuns !
Mincinos patologic, ce am scris eu pe forum poate vedea toata lumea:
Gerula scrie: Referitor la impacari, dupa cum vezi, ai mai sus o impacare cu Tavi, cu care ma contrasem destul. De pe forumul lui radulescu, consider ca sunt doar cinci oameni cu care e imposibil sa ma impac: cei doi admini, alois, dilucu si razvanel. In opinia mea, toti cinci au demonstrat in cel mai clar mod cu putinta ca sunt total lipsiti de caracter, ca au o inclinatie aproape bolnava spre tot felul de intrigi si masinatiuni de culise, ca mint cum ar bea un pahar cu apa, pe scurt ca sunt niste jiganii cu care nu vreau sa mai am in vreun fel de-a face. Oricine altcineva e binevenit aici, daca e capabil sa aiba o atitudine civilizata si sa se contreze doar cu argumente si eventual ironii, nu cu " ba pe-a matii".
Am scris ca e imposibil sa ma impac cu 5 insi si ca ei NU SUNT BINEVENITI AICI

. Nu ca n-o vreau pe Adelina aici, terminatule

, ar fi fost chiar nostim s-o vezi scoasa de pe forumul unde sterge si editeaza mesaje, FIIND PRINSA CU DOVEZI