Coltul amnistiilor

Facilitati noi implementate pe forum si discutii despre ce nu le convine userilor. Topicuri despre abuzuri, reclamatii etc numai aici.

Coltul amnistiilor

Mesajde Gerula pe Septembrie 26th, 2010, 11:03 pm

Analizand un pic problema, si fidel principiului ca orice om merita o a doua sansa, am ajuns la concuzia ca sunt situatii in care o sanctiune data pe termen nedefinit trebuie ridicata.

Un prim caz ar fi Ilie, persoana care, in ultima vreme, a avut o atitudine foarte lucida apropo de anumite probleme. In plus, banarea pe termen nelimitat a survenit in urma unor atacuri offsite la adresa subsemnatului, si cum aceasta atitudine a lui Ilie nu s-a mai repetat, nu vad de ce omului nu i s-ar da sansa sa-si repare greseala.

Asadar Ilie primeste din nou acces pe forum, fiind desigur obligat sa respecte regulile acestuia. Bineinteles, daca isi reia activitatea aici se poate astepta sa fie porcait si luat la misto de cativa imbecili, dar am asa o presimtire ca nu-i prea pasa de respectivele persoane :D .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Coltul amnistiilor

Mesajde Gerula pe Octombrie 6th, 2010, 1:37 pm

Sunt bombardat de catre Mihai Predescu cu cereri de gratiere direct (pe mail) sau indirecte (clone timide facute de pe la proxy-uri din Norvegia sar a caror coada se vede pe la Craoiva :lol: )

Problema cu acest cetatean e ca i-am mai dat odata o sansa si si-a cam batut joc de ea. Nici pe sectiunea "secreta" a LRS n-am prea vazut semne de indreptare din partea lui :lol: :lol: :lol: .

Ma mai gandesc :D .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Anunturi administrative, cereri, reclamatii